من کور نیستم، چیزی که دیدم رو باور دارم.
نه مشکل سخت افزاری دارم، نه مشکل نرم افزاری، اونقدر هم فهم و شعور دارم که بفهمم این اتفاق ربطی به crack یا خرابی پارتیشن نداره.
شماها همچین چیزی رو ندیدید چون براتون اتفاق نیافتاده.
یه بار که ویندوز رو به صورت ناصحیح و اتفاقی restart کنید، وقتی تو راه اندازی بعدی صفحه ی check بیاد و جست و جو کنه تا مشکل رو درست کنه. جلو چشتون هرچی فایل که از لینوکس کپی کردید رو به عنوان garbage پاک میکنه.
من 70 گیگ اطلاعات داشتم، چرا فقط اون چیزایی که از توی لینوکس ریخته بودم رو پاک کرد؟ چرا به 70 گیگ بقیه کاری نداشت؟
الهی قربونتون برم، معلومه که برای شما این اتفاق نمیافته، این اتفاق برای کسی میافته که مدام از هر دو سیستم عامل استفاده کنه، این اتفاق برای کسی میافته که این کاری که من کردم رو بکنه، نه برای کسی که تو زندگیش به جز امتحان کردن 100 تا میز کار چیز دیگه ای رو آزمایش نکرده.
این کاری که من کردم رو بکنید، اگه فایلهاتون پاک نشد اون موقع بیاین به من بگید که خراب پارتیشن بندی کردی.
ببخشید یه سوال برای من پیش اومد. میشه لطفا یکی به من یاد بده چه جوری میشه خراب پارتیشن بندی کرد؟
اینکه فایلها پاک میشن مشکل ویندوزه نه لینوکس. ناسازگاری از ویندوزه نه لینوکس
منم اگه یه برنامه ی گرافیکی بسازم که فایل psd تولید کنه، اگه gimp و photoshop فایل تولید شده توسط برنامه ی من رو نتونستن باز کنن ناسازگاری از طرف gimp و photoshop هستش نه از طرف برنامه ای که من نوشتم.
اصلا من کاری ندارم که مشکل از طرف ویندوزه یا لینوکس، اصلا فرض بگیریم که ناسازگاری بخاطر ویندوزه. من فقط میخواستم بگم همچین چیزی وجود داره. فقط میخواستم تجربه ی امروزم رو با شما به اشتراک بگذارم. شمام مثل همیشه محبتتون رو به من نشون دادید