آیا کیوت مثل .نت یک فریم ورک مستقل از سی++ است و برای اجرای برنامه هایی که با آن نوشته شده ،حتما باید اون فریم ورک روی مقصد هم نصب شده باشه؟
اگر اینطوره ، خب آدم برنامه نویسی گرافیکی رو میتونه در ویندوز و با فریم ورک قدرتمند مایکروسافت انجام بده ، چرا با کیوت انجام بده؟
من نمیدونم فریم ورک یعنی چی.ولی Qt یک extension هست برای c++ .در حقیقت یک کتابخونه هست که به زبان c++ نوشته شده و در هر سیستم عاملی با مدیر گرافیک اون سیستم عامل ارتباط برقرار می کنه و به کمکش میشه رابط گرافیکی ساخت.مثلا در گنو/لینوکس از X11 استفاده می کنه و در ویندوز از مدیر پنجره خود ویندوز.مانند هر کتابخونه دیگه ای هر جا قراره برنامه اجرا شه باید اون کتابخونه ها هم باشن.که در ویندوز در قالب ۳−۴ تا فایل DLL هست معمولا که در installer برنامه گنجانده میشه و حجمشون فکر کنم ۴ مگابایت ایناست حدودا که خیلی کمه (دلیلیش هم اینه که اکثر کار های گرافیکیش رو native با سیستم عامل انجام میده)
و این که فریم ورک قدرتمند مایکرو سافت چی هست؟ دات نت؟ به نظر من که Qt خیلی قدرتمند تره.از طرف دیگه خودتون میگید فریم ورک مایکروسافت پس فقط رو ویندوز کار میکنه ولی Qt یکی از مهم ترین مزیت هاش اینه که Cross-platform هست و روی هر سیستم عامل و دستگاهی کار می کنه.(همچنین برنامه هایی که باهاش نوشته شده باشن).ویندوز-گنو/لینوکس-مکینتاش-اندروید-ios-bsd و.... (مستقل از سیستم عامل و دستگاه هست و در عین حال سازگاری کامل و مخیط native با هر سیستم عامل و دستگاهی داره)
اگر مستقیم بریم سر Qt creator آیا چیزی رو از دست میدیم ؟
در حقیقت فکر کنم به سلیقه افراد مربوط میشه. ولی خوب چون Qt Creator یک IDE هست که توسط نویسندگان خود Qt توسعه داده شده و پیشنهاد شده احتمالا سازگاری بیشتری با Qt نسبت به IDE های دیگر خواهد داشت.ممکنه هنوز برخی امکانات پیشرفته ای که eclipse ارائه میده رو نداشته باشه.ولی احتمالا در آینده کامل تر میشه.البته من چیزی نمی تونم بگم چون تا به حال با IDE با Qt کار نکردم.اون چند تا برنامه Qt که نوشتم هم با Kate نوشتم.