در آخر بازم تکرار میکنم که : اگر قراره لینوکس روزی به ویندوز برسه ، خب چه کاریه ، ما که توی ایران ویندوز رو مجانی میتونیم تهیه کنیم!!
یه نکته رو بگم بهتره بگید لینوکس برای کار خانگی. الان بیشتر سرور ها لینوکسه کسی هم به گردش نمیرسه
در ضمن شما ویندوزتون رو نمیتونید جوری بسازید که دوست دارید. حداکثر کاری که می تونید بکنید اینه که تصویر زمینه رو عوض کنید
و چینش آیکون ها رو تغییر بدید و چندتا کار جزئی دیگه (اگه اشتباه میگم دلیل بیارید
)
ضمنا من از خط فرمانش به شدت خوشم میاد
این قسمت رو با اون دوستی بودم که خط فرمان رو با کامنت ویندوز مقایسه می کرد.
استفاده از گنو لینوکس در سرور ها و سهم بسیار زیاد آن و حتی پروژه های امنیتی و تسلیحاتی ،آیا دلیل کافی برای امنیت گنو لینوکس نیست.
فرض کنیم حرف شما درست باشه که برای گنو لینوکس افراد کمتری بد افزار یا ویروس می نویسند.
حال فرض کنیم برای گنو لینوکس همانند ویندوز بد افزار و ویروس های زیادی بنویسند.
ما در ویندوز امنیت را با یه فایر وال و یه آنتی ویروس و در نهایت برنامه های آنتی هک و... محافظت می کنیم.
در صورتی که اگر روی گنو لینوکس این نوع برنامه ها نصب شوند باز هم گنو لینوکس مثل یه صاحاب مغازه ای میمونه که علاوه بر استفاده از تجهیزات امنیتی، خودش هم بیدار هست و چهار چشمی مراقب هست.
اما در ویندوز ما اکتفا به تجیزات نصب شده کردیم.
بحث دسترسی به سورس و تغییرات امنیتی و برنامه نویسی برای افزایش این قابلیت ها با توجه به موقعیت جغرافیایی و میزان نفوذ بر هیچ فردی پوشیده نیست.
اینها قدرت گنو لینوکس هست.
تنها دلیلی که می توان از ویندوز طرفداری کرد که اون هم به خود ویندوز بر نمی گرده بلکه پشتیبانی شرکت های ساخت نرم افزار هست برای تولید محصولات مبتنی بر ویندوز.
بد افزاری که نتونه اجرا بشه اسمش رو باید چی گذاشت؟؟؟؟
اشتباه نکنید اون مک که براش بد افزار کم می نویسن. لینوکس جوریه که بد افزار نمیتونه خودش رو اجرا کنه اگه هم روزی اتفاقی بیافته که یه بد افزار اجرا بشه نمی تونه خودش رو توی بقیه کامپیوتر ها پخش کنه.
آنتی ویروس های لینوکس برای این هستند که از ویروس های ویندوزی جلوگیری کنند