انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۴٫۰۴ با پشتیبانی بلند مدّت (۱۲ سال) منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با کارت صدا  (دفعات بازدید: 4199 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فرهاد فرامرزی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • جنسیت : پسر
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
مشکل با کارت صدا
« : 18 اردیبهشت 1387، 07:28 ب‌ظ »
سلام به همه
آقا این مشکل کارت صدا داره من رو اذیت می کنه .
روی alsa کار نمی کنه . هر کاری کردم نشد . درایورش هم از مخزن گرفتم ولی نشد . فقط با usb audio کار می کنه . مشکل اینه که برنامه هایی مثل realplayer یا BMP کار نمی کنن ولی totem صدا رو پخش می کنه . به تصاویر نگاه کنین . چی کار کنم . این هم خروجی های من

farhad@farhad-desktop:~$ lspci
00:00.0 Memory controller: nVidia Corporation CK804 Memory Controller (rev a3)
00:01.0 ISA bridge: nVidia Corporation CK804 ISA Bridge (rev f3)
00:01.1 SMBus: nVidia Corporation CK804 SMBus (rev a2)
00:02.0 USB Controller: nVidia Corporation CK804 USB Controller (rev a2)
00:02.1 USB Controller: nVidia Corporation CK804 USB Controller (rev a3)
00:06.0 IDE interface: nVidia Corporation CK804 IDE (rev f2)
00:07.0 IDE interface: nVidia Corporation CK804 Serial ATA Controller (rev f3)
00:08.0 IDE interface: nVidia Corporation CK804 Serial ATA Controller (rev f3)
00:09.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCI Bridge (rev f2)
00:0a.0 Bridge: nVidia Corporation CK804 Ethernet Controller (rev f3)
00:0b.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCIE Bridge (rev f3)
00:0c.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCIE Bridge (rev f3)
00:0d.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCIE Bridge (rev f3)
00:0e.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCIE Bridge (rev a3)
00:18.0 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] HyperTransport Technology Configuration
00:18.1 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Address Map
00:18.2 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] DRAM Controller
00:18.3 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Miscellaneous Control
01:01.0 FireWire (IEEE 1394): VIA Technologies, Inc. IEEE 1394 Host Controller (rev c0)
01:06.0 Communication controller: Conexant Unknown device 2f50 (rev 01)
05:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation Unknown device 0421 (rev a1)




farhad@farhad-desktop:~$ asoundconf list
Names of available sound cards:
default


farhad@farhad-desktop:~$ aplay -l
**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 1: default [PnP Audio Device        ], device 0: USB Audio [USB Audio]
  Subdevices: 0/1
  Subdevice #0: subdevice #0


farhad@farhad-desktop:~$ sudo modprobe snd_intel8x0m
Password:
farhad@farhad-desktop:~$

farhad@farhad-desktop:~$ sudo modprobe snd_intel8x0
Password:
farhad@farhad-desktop:~$


در ضمن کارت صدای من on-board هستش . حالا چی کار کنم
همین طور که در تصویر می بینی اگه من alsa رو انتخاب کنم صدای بوق رو نمی شنوم ولی اگه روی usa audio باشه صدای بوق رو میشنوم ولی برنامه هایی که گفتم باهاش کار نمی کنن
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1387، 11:43 ق‌ظ توسط Titan »




www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین فرهاد فرامرزی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • جنسیت : پسر
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
پاسخ به: مشکل با کارت صدا
« پاسخ #1 : 18 اردیبهشت 1387، 10:42 ب‌ظ »
کسی نمی دونه چی کار کنم




www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین فرهاد فرامرزی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • جنسیت : پسر
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
پاسخ به: مشکل با کارت صدا( یکی کمک کنه )
« پاسخ #2 : 19 اردیبهشت 1387، 12:55 ب‌ظ »
یکی کمک کنه




www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین فرهاد فرامرزی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • جنسیت : پسر
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
پاسخ به: مشکل با کارت صدا
« پاسخ #3 : 20 اردیبهشت 1387، 07:56 ب‌ظ »
آقا هیچی نمی دونه من چی کار باید بکنم  ??? ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)




www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین arashOio

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکل با کارت صدا
« پاسخ #4 : 20 اردیبهشت 1387، 08:21 ب‌ظ »
دوست من باید صبر کنین تا اگه کسی راهی میدونه خودش پاسخ میده
این درایور رو امتحان کنین و سیستمتونو ریبوت کنین
Humanity to others...

آفلاین فرهاد فرامرزی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • جنسیت : پسر
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
پاسخ به: مشکل با کارت صدا
« پاسخ #5 : 21 اردیبهشت 1387، 09:38 ب‌ظ »
امتحان کردم . نشده . راستی من اوبونتو ۷٫۰۴ دارم




www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین سید مهدی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • جنسیت : پسر
  • یک تازه کار !
پاسخ به: مشکل با کارت صدا
« پاسخ #6 : 28 اردیبهشت 1387، 12:08 ق‌ظ »
شواهد اینطور نشون می دن که اوبونتو کارت صوتی شما رو نشناخته. می تونید بگید که مدل لپتاپتون چیه ؟
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین فرهاد فرامرزی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • جنسیت : پسر
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
پاسخ به: مشکل با کارت صدا
« پاسخ #7 : 28 اردیبهشت 1387، 09:15 ق‌ظ »
من لپتاپ ندارم .
کامی من دسکتاپه

Cpu : amd64
mainboad : Asus




www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین فرهاد فرامرزی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • جنسیت : پسر
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
پاسخ به: مشکل با کارت صدا
« پاسخ #8 : 28 اردیبهشت 1387، 09:24 ق‌ظ »
من دارم با فدورا کار می کنم . خیلی بهتر از اوبونتو کارت صدام رو شناختش . فکر کنم دیگه به اوبونتو برنگردم. :P




www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی