انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل یا real player 11  (دفعات بازدید: 6226 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
مشکل یا real player 11
« : 27 اردیبهشت 1387، 06:18 ق‌ظ »
سلام
بعد از اینکه real player11 رو نصب کردم  روش می زنم که بیاد نمی اید  و میگه دایکتوری نیست ویا یک چیزی شبیه به این ؟؟
در ضمن این سومین نرم افزاری که دارم نصب میکنم پس کم تجربم اگه خواستین کمکی بکنید زیر دیپلم بگید (هنوز امسال دیپلم می گیرم!!) و یک چیز دیگه قبل از این که پست بدم یک سرچی کردم  وهمه به این ختم شد که بروند و از مخازن نصب کنند ولی من می خواهم که فقط وفقط از همین راهی  که دارم می روم اجرا کنم
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
پاسخ به: مشکل یا real player 11
« پاسخ #1 : 27 اردیبهشت 1387، 07:30 ب‌ظ »
ببین شما خیلی راحت میتونید اونو نصب و استفاده کنید
ببینم فایلی که گرفتید با پسوند bin اگه بوده که فکر کنم اینطور بوده این کار رو بکن:
1- فرض میکنیم فایل RealPlayer11GOLD.bin رو تو دسکتاپ ریختید :
2- تو ترمینال میایم تو دسکتاپ   cd Desktop
3- فایل مورد نظر رو اجرایی میکنیم:
iqson@iqson:~/Desktop$ chmod +x RealPlayer11GOLD.bin4- براحتی نصبش میکنیم که یه بار باید Enter کنیم و یه بار هم مسیر بدیم که مسیر پیشفرض خودشو قبول میکنیم :
iqson@iqson:~/Desktop$ sudo ./RealPlayer11GOLD.bin Extracting files for Helix installation........................

Welcome to the RealPlayer (11.0.0.4028) Setup for UNIX
Setup will help you get RealPlayer running on your computer.
Press [Enter] to continue...
5- حالا میریم به مسیر Applications--->Sound & Video ---> RealPlayer 11
 ;)
« آخرین ویرایش: 27 اردیبهشت 1387، 07:46 ب‌ظ توسط iqson716 »

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: مشکل یا real player 11
« پاسخ #2 : 28 اردیبهشت 1387، 02:05 ق‌ظ »
ببینم فایلی که گرفتید با پسوند bin اگه بوده که فکر کنم اینطور بوده این کار رو بکن:
2- تو ترمینال میایم تو دسکتاپ   cd Desktop
iqson@iqson:~/Desktop$ chmod +x RealPlayer11GOLD.bin4- براحتی نصبش میکنیم که یه بار باید Enter کنیم و یه بار هم مسیر بدیم که مسیر پیشفرض خودشو قبول میکنیم :
iqson@iqson:~/Desktop$ sudo ./RealPlayer11GOLD.bin Extracting files for Helix installation........................

;)
سلام منم تقریبا" همین کار رو کردم  من اینکارو کردم که ترمینال رو باز کردم  وفایل رو کشیدم وانداختم تو ترمینال و بعد نصبس کردم وحتی در قسمت sond &videoهم اومد ولی زمانی که بازش می کنم  می گه فایل نیست  
« آخرین ویرایش: 28 اردیبهشت 1387، 02:20 ق‌ظ توسط negarsoft »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
« پاسخ #3 : 28 اردیبهشت 1387، 02:10 ق‌ظ »
از راهی که گفتم عمل کنید انشا الله که درست میشه
این مهمه:
iqson@iqson:~/Desktop$ chmod +x RealPlayer11GOLD.bin

آفلاین mahdifa

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #4 : 28 اردیبهشت 1387، 10:53 ق‌ظ »
با سلام خدمت دوستان من هم با نصب این برنامه مشکل دارم البته نه این مشکلی که negarsoft دارند یه مشکل دیگه است.
فایل هم در دسکتاپ است. به ارور زیر توجه کنید
mahdi@ubuntu:~/Desktop$ chmod +x RealPlayer11GOLD.bin
mahdi@ubuntu:~/Desktop$ sudo ./RealPlayer11GOLD.bin
[sudo] password for mahdi:
./RealPlayer11GOLD.bin: error while loading shared libraries: libstdc++.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory
ممنون میشم راهنمایی کنید.
تنها کسی مرتکب اشتباه نمی شود که کار نمی کند. "ناپلئون"

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #5 : 28 اردیبهشت 1387، 02:24 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان من هم با نصب این برنامه مشکل دارم البته نه این مشکلی که negarsoft دارند یه مشکل دیگه است.
فایل هم در دسکتاپ است. به ارور زیر توجه کنید
mahdi@ubuntu:~/Desktop$ chmod +x RealPlayer11GOLD.bin
mahdi@ubuntu:~/Desktop$ sudo ./RealPlayer11GOLD.bin
[sudo] password for mahdi:
./RealPlayer11GOLD.bin: error while loading shared libraries: libstdc++.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory
ممنون میشم راهنمایی کنید.

libstdc++  رو باید نصب کنید
بعد دوباره امتحان کنید

sudo aptitude install libstdc++6

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین masoudadm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #6 : 28 اردیبهشت 1387، 09:05 ب‌ظ »
سلام
تنها راه برای نصب ریلپلیر 11 آغاز کردن عملیات با ترمینال روت است ( نه همون ترمینال terminal  بلکه root terminal )  اگر روت ترمینال را نمی بینید می توانید وارد قسمت menu editor شوید و کمی بگردید و گزینه root terminal ra فعال کنید بعد اجراش کنید که برای اجرا ازتون رمز عبور مدیر ( معمو لا همون رمز اولیه که با هاش لوگین می کنید ) رو می خواد رمزو که دادین ( پیشنهاد من اینه که از قبل فایل اصلی ریلپیر رو توی پوشه home کپی کنید و اسمشو 1 بگذارید دقت کنید که bin. رو پاک نکنید ) اگه داخل پوشه home کپیش کردین اینطوری بنویسید :
chmod +x 1.bin

./1.bin
نقطه خط تیره یک نقطه بین
بعد از طی مراحلی از شما می خواد که آدرسی رو برای نصب وارد کنید که شبیه اینه
/opt/real/RealPlayer11/
آدرسی رو که بهتون میده دقیقا وارد کنید ( با رعایت حروف کو چک و بزرگ و خطوط مورب ) اگر مراحل را دقیقا طی کنید تضمین صد در صد می دم کار کنه!
و فقط
یک دنیا گل هدیه به تمام اوبونتو یی ها
دانی که شمع دم مرگ به پروانه چه گفت                 گفت ای عاشق بیچاره فراموش شوی
سوخت پروانه ولی خوب جوابش را داد                      گفت طولی نکشد نیز تو خاموش شوی

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
« پاسخ #7 : 28 اردیبهشت 1387، 09:09 ب‌ظ »
سلام
تنها راه برای نصب ریلپلیر 11 آغاز کردن عملیات با ترمینال روت است ( نه همون ترمینال terminal  بلکه root terminal )  اگر روت ترمینال را نمی بینید می توانید وارد قسمت menu editor شوید و کمی بگردید و گزینه root terminal ra فعال کنید بعد اجراش کنید که برای اجرا ازتون رمز عبور مدیر ( معمو لا همون رمز اولیه که با هاش لوگین می کنید ) رو می خواد رمزو که دادین ( پیشنهاد من اینه که از قبل فایل اصلی ریلپیر رو توی پوشه home کپی کنید و اسمشو 1 بگذارید دقت کنید که bin. رو پاک نکنید ) اگه داخل پوشه home کپیش کردین اینطوری بنویسید :
chmod +x 1.bin

./1.bin
نقطه خط تیره یک نقطه بین
بعد از طی مراحلی از شما می خواد که آدرسی رو برای نصب وارد کنید که شبیه اینه
/opt/real/RealPlayer11/
آدرسی رو که بهتون میده دقیقا وارد کنید ( با رعایت حروف کو چک و بزرگ و خطوط مورب ) اگر مراحل را دقیقا طی کنید تضمین صد در صد می دم کار کنه!
و فقط
یک دنیا گل هدیه به تمام اوبونتو یی ها

اینم روشی هستش ولی با sudo و در ترمینال و نه روت ترمینال من و خیلی ها نصب کردیم و مشکلی پیش نیومده  ;)
« آخرین ویرایش: 28 اردیبهشت 1387، 11:36 ب‌ظ توسط iqson716 »

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #8 : 28 اردیبهشت 1387، 09:24 ب‌ظ »
واسه من کرش می کنه  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 29 اردیبهشت 1387، 10:44 ق‌ظ »
سلام  من مشکل با اجراش دارم و در محل نصب میزنم اجرا می شود وفقط در منو sound&videoمشکل داره ودر ضمن کرش هم نمی کنه

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
« پاسخ #10 : 08 خرداد 1387، 08:51 ب‌ظ »
2- تو ترمینال میایم تو دسکتاپ   cd Desktop

;)
سلام منم تقریبا" همین کار رو کردم  من اینکارو کردم که ترمینال رو باز کردم  وفایل رو کشیدم وانداختم تو ترمینال و بعد نصبس کردم وحتی در قسمت sond &videoهم اومد ولی زمانی که بازش می کنم  می گه فایل نیست 
سلام خدمت دوستان
آقاي iqson716 مي خواستم بدونم كه آيا واقعا لازمه از دستور chmod استفاده كنيم. چون من بدون اون هم فايل bin رو اجرا كردم و نصب شد؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #11 : 08 خرداد 1387، 09:18 ب‌ظ »
2- تو ترمینال میایم تو دسکتاپ   cd Desktop

;)
سلام خدمت دوستان
آقاي iqson716 مي خواستم بدونم كه آيا واقعا لازمه از دستور chmod استفاده كنيم. چون من بدون اون هم فايل bin رو اجرا كردم و نصب شد؟
کار از محکم کاری عیب نمی کنه ;) این قبیل فایلها ممکنه هنگام دانلود دارای خصلت اجرای باشن و ممکن هم هست که نباشند. برای همین اجرای دستوری که دوست عزیزم iqson716 دادن برای مطمئن شدن از اجرایی بودن این فایل هست.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #12 : 08 خرداد 1387، 09:42 ب‌ظ »
فکر می کنم بهتره بری به مسیر /opt/real/RealPlayerاونجا یه فایل هست به نام realplay یعنی همونی که اجرا می کنه Real رو.
روی اون کلیک کن باید اجرا بشه.
بعد روی نوار ابزار رایت کلیک کن و Add to panel رو بزن
اونجا Custom application luncher رو انتخاب کن
در قسمت Command بنویس: /opt/real/RealPlayer/realplayاز مسیر home/USER/.local/share/icons/hicolor/192x192/apps/ آیکون Real رو انتخاب کن و در قسمت Name اسم برنامه رو بنویس. به احتمال نود درصد به امید خدا دفعه بعدی که روی آیکون در نوار ابزار کلیک کنی  اجرا می شه.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
« پاسخ #13 : 08 خرداد 1387، 09:46 ب‌ظ »
سلام  من مشکل با اجراش دارم و در محل نصب میزنم اجرا می شود وفقط در منو sound&videoمشکل داره ودر ضمن کرش هم نمی کنه

بر روی منو ها (Applications,Places,System) کلیک راست کنید و بعد Edit Menus رو انتخاب کنید و بعد در قسمت sound&video ریپلر رو پیدا کنید و بعد روی اون کلیک راست کنید و  Properties رو انتخاب کنید و در صفحه باز شده در قسمت Command به جایی که ریپلر رو نصب کردید برید و فایل اجرایی ریپلر رو انتخاب کنید.
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share