انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ساخت توزیع مستقل لینوکس متخصص در دایرکتوری سرور ها  (دفعات بازدید: 2226 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ara4Sh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
سلام
بنده قبل از این تاپیک طی تاپیک دیگری یک سری سوال پرسیدم در مورد ساخت توزیع مستقل لینوکس  برای آشنایی یک بار اون کار رو
انجام دادم و با موفقیت تا مرجله ی بوت شدن رفت .
من قصد ساخت یک توزیع مستقل لینوکسی رو دارم با دنبال کردن یک هدف خاص
با توجه به اینکه توزیع های زیادی وجود داره که خیلی هم قوی هستند و بسیار کاربردی ساخت یک سیستم مستقل لینوکس و دنبال کردن اهداف عمومی میشه گفت دوباره کاری محسوب میشه و بهتره که اگر بخوایم روی همچین اهدافی کار کنیم به یکی از توزیع های دیگه کمک کنیم و بهترش کنیم .

بنده قصد دارم روی یک توزیع مستقل متخصص در دایرکتوری سرور کار کنم . منتها انجام دادن این کار به تنهایی هم زمان بر هست و ممکن هست توی زمینه هایی نه دانش کافی و نه تجربه ی کافی وجود داشته باشه .

از دوستان با تجربه کسی میتونه بنده رو راهنمایی و کمک کنه ؟

با تشکر

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
یکی دیگه! نه تو رو خدا! من بشخصه تلاش برای هر توزیع جدید با هر هدفی رو تحریم میکنم.
به جای یک توزیع متخصص در دایرکتوری سرور، یک نرم افزار متخصص در دایرکتوری سرور بنویس!

آفلاین Ara4Sh

• Newbie
  • *
دوست عزیز متوجه منظور بنده شدید ؟ تا حالا با دایرکتوری سرورها کارکردید ؟
بنده نرم افزار چی رو بنویسم بفرمایید راهنمایی کنید من رو

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
یکی دیگه! نه تو رو خدا! من بشخصه تلاش برای هر توزیع جدید با هر هدفی رو تحریم میکنم.
به جای یک توزیع متخصص در دایرکتوری سرور، یک نرم افزار متخصص در دایرکتوری سرور بنویس!

کمی تحقیق کنید و بعد اینطور جواب بدید.

در ضمن شما توزیع ها رو تحریم کنید ، اونا هم شما رو تحریم میکنند ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
@نمکدون!
نمیتونند چون نرم افزار آزادند

دوست عزیز متوجه منظور بنده شدید ؟ تا حالا با دایرکتوری سرورها کارکردید ؟
مطمئنا سخت افزار نیست که با دایرکتوری سرورها کار میکنه!

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
بنظر من (البته من خیلی با تجربه نیستم) می‌تونی به‌جای تولید یه توزیع مستقل، بر پایه‌ی یکی از توزیع‌های معروف سرور، مثل CentOS یا دبیان یا ... ، این کاری که می‌خواهی رو انجام بدی. و بعد از یه مدت که ببینی آیا نظرت مورد قبول جامعه‌ی کاربران گنو/لینوکس در سطح سرور، قرار می‌گیره یا نه. اگر بقیه کاری که کردی رو دوست داشتن و از سیستم‌عاملت استفاده کردن، می‌تونی وارد مذاکره با همون توزیع‌ها بشی و توجیحشون کنی که توزیعت رو با توزیع‌اصلی اون‌ها merge (قاطی) کنن و یه spin با عنوان مثلا «متخصص در دیرکتوری سرورها» بدن بیرون و تو بشی مسوول اون spin.
اینجوری فکر کنم دیگه مسوولیت بسیار بسیار سنگین نگهداری و به‌روزرسانی سیستم‌عامل و همچنین مدیریت جامعه‌ی کاربری و ... رو هم نداری.

آفلاین alieblice2

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 280
این همون LDAP نیست که نسخه نرم افزاریش openLDAP هستش ؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
@نمکدون!
نمیتونند چون نرم افزار آزادند

پس شما هم نمیتونید چون هرکسی آزاده راه خودش رو بره  :-X

همچنین مجوز آزاده ولی نت بینز رو اگه بدون تور تونستی دانلود کنی یا مستندات سولاریس رو بدون وی پی ان خوندی اون موقع بگو ;)
« آخرین ویرایش: 09 مهر 1391، 09:28 ب‌ظ توسط Haghiri75 »
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Ara4Sh

• Newbie
  • *
بنظر من (البته من خیلی با تجربه نیستم) می‌تونی به‌جای تولید یه توزیع مستقل، بر پایه‌ی یکی از توزیع‌های معروف سرور، مثل CentOS یا دبیان یا ... ، این کاری که می‌خواهی رو انجام بدی. و بعد از یه مدت که ببینی آیا نظرت مورد قبول جامعه‌ی کاربران گنو/لینوکس در سطح سرور، قرار می‌گیره یا نه. اگر بقیه کاری که کردی رو دوست داشتن و از سیستم‌عاملت استفاده کردن، می‌تونی وارد مذاکره با همون توزیع‌ها بشی و توجیحشون کنی که توزیعت رو با توزیع‌اصلی اون‌ها merge (قاطی) کنن و یه spin با عنوان مثلا «متخصص در دیرکتوری سرورها» بدن بیرون و تو بشی مسوول اون spin.
اینجوری فکر کنم دیگه مسوولیت بسیار بسیار سنگین نگهداری و به‌روزرسانی سیستم‌عامل و همچنین مدیریت جامعه‌ی کاربری و ... رو هم نداری.
سلام
مرسی از شما دوست عزیز
بنده سعی میکنم در این مورد تحقیق بیشتری بکنم . فکر کنم ایده ی شما بهتر باشه تا اینکه از صفر صفر بخوایم کار کنیم .

آفلاین Ara4Sh

• Newbie
  • *
این همون LDAP نیست که نسخه نرم افزاریش openLDAP هستش ؟
بله همین OpenLDAP هست منتها با فسیلیتی های مختلف . یک توزیع آماده و متخصص برای مدیریت LDAP

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
شما اول کمی در این زمینه کار کنید، بعد از اینکه کمی تجربه در این زمینه بدست آوردید، یک مقاله بنویسید و تجربیاتتون رو در این مورد توضیح بدید. نوشتن یک اسکریپت هم برای نصب و انجام تنظیمات میتونه مفید باشه. اینطوری با مقالتون یک کمکی هم به جامعه آزاد کردید.
البته مختارید که یک توزیع هم بیرون بدید، ولی یک توزیع خوب پیش‌نیازهایی داره که به این سادگی قابل دستیابی نیست، در نتیجه مشتری اول و آخرش خودتون خواهید بود و کلی وقت صرف کاری میشه که می‌تونه توی جای بهتری استفاده بشه.

آفلاین Ara4Sh

• Newbie
  • *
شما اول کمی در این زمینه کار کنید، بعد از اینکه کمی تجربه در این زمینه بدست آوردید، یک مقاله بنویسید و تجربیاتتون رو در این مورد توضیح بدید. نوشتن یک اسکریپت هم برای نصب و انجام تنظیمات میتونه مفید باشه. اینطوری با مقالتون یک کمکی هم به جامعه آزاد کردید.
البته مختارید که یک توزیع هم بیرون بدید، ولی یک توزیع خوب پیش‌نیازهایی داره که به این سادگی قابل دستیابی نیست، در نتیجه مشتری اول و آخرش خودتون خواهید بود و کلی وقت صرف کاری میشه که می‌تونه توی جای بهتری استفاده بشه.
از لحاظ کار بنده کمی تجربه دارم .
همونطور که به دوست عزیزمون جناب حقیری هم توضیح دادم نمیدونم چرا حرف از یه کاری پیش میاد همه به فکر مال و اموال و سوددهی و غیره هستند.
تجربه ی کمی که توی این چند روز بدست اوردم توی این انجمن باید بگم محیط مسمومی داره متاسفانه حالا نمیدونم چه اتفاقی افتاده قبلا که ذهنیتا تغییر کردن
بنده ارائه دارم . مقاله ای در این رابطه که میخوام همراه با این مقاله پروژه رو هم ضمیمه کنم . بنده قصد هیچ رقابت هیچ کسب درامدی رو ندارم بنده قصد ندارم یک توزیعی بدم بیرون 1 میلیارد یوزر داشته باشه . افکار بزرگ و دست نیافتنی و بچه گانه هم ندارم. این جزوی از ارائه مقاله من بیش نیست . برام مهم نیست چه کسی قراره استفاده کنه چه کسی قرار نیست استفاده کنه شاید اصلا پابلیک نکنم . تنها چیزی که خواستم کمی راهنمایی در این باره بود . مثلا توزیع رو از پایه بزنم ؟ ابونتو رو ری مستر کنم ؟
چیزی که من از این لینوکس نیاز دارم .
Open JDK / JRE
Perl/Ruby/PHP/Python
Vim یک ویندوز منیجر سبک مثل OpenBox و ...
نمی خوام زیاد باشه حجم سیستم عامل یا برنامه های اضافی زیاد روش نصب باشن .
من خودم از CentOS استفاده میکنم ورژن 6 بسیار هم لذت میبرم وقت آزاد ندارم کار فان انجام بدم . کسی هم که خواست توی این مقاله همیاری کنه بنفیت های خاص خودش رو داره و خواهد داشت

با تشکر و احترام از جمیع دوستان .

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
همونطور که به دوست عزیزمون جناب حقیری هم توضیح دادم نمیدونم چرا حرف از یه کاری پیش میاد همه به فکر مال و اموال و سوددهی و غیره هستند.
اینجا که هیچ شخصی حرف از مال و اموال نزد. اگر منظورتون حرف من (مشتری اول و آخر) بود، به عنوان یک اصطلاح عامیانه استفاده کردم و اصلا ربطی به خرید و فروش نداشت :) منظور این بود که فقط خودتون استفاده می‌کنید.

برام مهم نیست چه کسی قراره استفاده کنه چه کسی قرار نیست استفاده کنه شاید اصلا پابلیک نکنم .
وقت آزاد ندارم کار فان انجام بدم .
اولین قدم برای گرفتن جواب خوب، خوب سوال‌پرسیدن هستش.
طبق حرفی که زدید، اینکار برای یادگیری نیست، چون همین الان در اون زمینه تجربه هم دارید، برای استفاده عمومی هم نیست، خوب برای استفاده شخصی هم نیست، چون کسی نمیاد برای استفاده شخصی کلی زمان ساخت توزیع بذاره، برای سرگرمی هم نیست. خوب هدف چیه؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
بنظر من این‌که یه توزیع پایه بزنی یا ریمستر کنی، بستگی به وقتی داره که می‌خوای روی این مطلب بذاری. و اینکه کار رو می‌خوای خودت تنهایی انجام بدی یا بکی دو نفر دیگه هم هستن که کمک کنن.
بنظر من ایجاد یک توزیع پایه می‌تونه خیلی زمان‌بر باشه و نیاز به مطالعات سنگینی هم داره. اگه وقتشو داری که بسم‌الله. و مطمئن باش که مطالبی رو یاد می‌گیری که فکر نکنم هیچ‌جا اون‌ها رو به کسی یادبدن. اگر هم که وقت نداری باید پاتو بزاری روی شونه‌ی غول‌ها و بیس کار رو اون‌ها قرار بدی.

چقدر زمان داری برای ساختن صرف سیستم‌عامل؟
چندنفر هستین؟
اگر کسی غیر از خودت هست، میزان آشناییشون به سیستم‌عامل گنو/لینوکس چقدر هست؟
میزان آشنایی با زبان انگلیسی و ....
برای یک جواب دقیق این‌ها رو باید بدونیم.

آفلاین Ara4Sh

• Newbie
  • *
اینجا که هیچ شخصی حرف از مال و اموال نزد. اگر منظورتون حرف من (مشتری اول و آخر) بود، به عنوان یک اصطلاح عامیانه استفاده کردم و اصلا ربطی به خرید و فروش نداشت :) منظور این بود که فقط خودتون استفاده می‌کنید.

برام مهم نیست چه کسی قراره استفاده کنه چه کسی قرار نیست استفاده کنه شاید اصلا پابلیک نکنم .
وقت آزاد ندارم کار فان انجام بدم .
اولین قدم برای گرفتن جواب خوب، خوب سوال‌پرسیدن هستش.
طبق حرفی که زدید، اینکار برای یادگیری نیست، چون همین الان در اون زمینه تجربه هم دارید، برای استفاده عمومی هم نیست، خوب برای استفاده شخصی هم نیست، چون کسی نمیاد برای استفاده شخصی کلی زمان ساخت توزیع بذاره، برای سرگرمی هم نیست. خوب هدف چیه؟
دوست عزیز گفتم که پروژه هست که برای من بنفیت های خاص خودش رو داره و مطمئن باشید اگر تنها بخوام روش کار کنم انتشارش رو نه پولی میزارم نه رایگان . این یه مقاله هست برای ارائه که بین المللی هست و به زبان انگلیسی نوشته خواهد شد همچنین برای بنده رزومه کاری هم هست . مطمدن باشید هرکس به نفع خودش کار میکنه و برای محض رضای خدا و سرگرمی نیست . اگر کسی قصد همکاری داشت میشد در آخر به صورت اپن سورس در اختیار عموم قرار داد . منتها بنده به تنهایی توان پشتیبانی کردن و صد البته پایه ریزی و ساخت یه جامعه ی جدید رو ندارم .
در آخر هم شما رو نقل قول کردم پاسختون رو بدم و ازتون تشکر کنم . منتها نظر شخصی من در رابطه با این انجمن کاملا بی ربط بود به پاسخی که شما دادید بنده فاصله ی کافی نگذاشتم بهمین خاطر اشتباه شد .  دوست عزیز کلا من فقط خواننده هستم و اصلا فعالیتی ندارم توی این انجمن دید کلیم رو گفتم .