شما اول کمی در این زمینه کار کنید، بعد از اینکه کمی تجربه در این زمینه بدست آوردید، یک مقاله بنویسید و تجربیاتتون رو در این مورد توضیح بدید. نوشتن یک اسکریپت هم برای نصب و انجام تنظیمات میتونه مفید باشه. اینطوری با مقالتون یک کمکی هم به جامعه آزاد کردید.
البته مختارید که یک توزیع هم بیرون بدید، ولی یک توزیع خوب پیشنیازهایی داره که به این سادگی قابل دستیابی نیست، در نتیجه مشتری اول و آخرش خودتون خواهید بود و کلی وقت صرف کاری میشه که میتونه توی جای بهتری استفاده بشه.
از لحاظ کار بنده کمی تجربه دارم .
همونطور که به دوست عزیزمون جناب حقیری هم توضیح دادم نمیدونم چرا حرف از یه کاری پیش میاد همه به فکر مال و اموال و سوددهی و غیره هستند.
تجربه ی کمی که توی این چند روز بدست اوردم توی این انجمن باید بگم محیط مسمومی داره متاسفانه حالا نمیدونم چه اتفاقی افتاده قبلا که ذهنیتا تغییر کردن
بنده ارائه دارم . مقاله ای در این رابطه که میخوام همراه با این مقاله پروژه رو هم ضمیمه کنم . بنده قصد هیچ رقابت هیچ کسب درامدی رو ندارم بنده قصد ندارم یک توزیعی بدم بیرون 1 میلیارد یوزر داشته باشه . افکار بزرگ و دست نیافتنی و بچه گانه هم ندارم. این جزوی از ارائه مقاله من بیش نیست . برام مهم نیست چه کسی قراره استفاده کنه چه کسی قرار نیست استفاده کنه شاید اصلا پابلیک نکنم . تنها چیزی که خواستم کمی راهنمایی در این باره بود . مثلا توزیع رو از پایه بزنم ؟ ابونتو رو ری مستر کنم ؟
چیزی که من از این لینوکس نیاز دارم .
Open JDK / JRE
Perl/Ruby/PHP/Python
Vim یک ویندوز منیجر سبک مثل OpenBox و ...
نمی خوام زیاد باشه حجم سیستم عامل یا برنامه های اضافی زیاد روش نصب باشن .
من خودم از CentOS استفاده میکنم ورژن 6 بسیار هم لذت میبرم وقت آزاد ندارم کار فان انجام بدم . کسی هم که خواست توی این مقاله همیاری کنه بنفیت های خاص خودش رو داره و خواهد داشت
با تشکر و احترام از جمیع دوستان .