انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دنیای وارونه  (دفعات بازدید: 5499 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
پاسخ : دنیای وارونه
« پاسخ #15 : 20 مهر 1391، 03:16 ب‌ظ »
جک بود دیگه-باید تغییر میدادم جوکو تا درس تر بشه:]
.
پس اگه سی نبود حتما بی اف جی ای و ....ه ای بود که کار لنگ نمونه.شاید کند تر میشد شاید تندتر.
.
[به هر حال هر دو آدمای بزرگی بودن]

آفلاین shervinkh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • An ENFP
    • سایت شخصی
« پاسخ #16 : 20 مهر 1391، 03:49 ب‌ظ »
نقل‌قول
[به هر حال هر دو آدمای بزرگی بودن]
خوب این نظر شخصی شماست و قایل احترامه. ولی به نظر من یکیشون اگه نبود دنیای کامپیوتر خیلی پیشرفت می کرد.
Gentoo KDE x86_64
Notebook:Asus N53SN
www.shervin.org

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #17 : 20 مهر 1391، 05:39 ب‌ظ »
دنیایی که ما توش زندگی میکنیم...دنیایی هست که توش سرمایه و سرمایه دار حرف اول رو میزنه....جابز کسی بود که با چندتا ایده از این ور انور تونست خودشو بالا بکشه و یه سرمایه ای جمع کنه....طبیعی هست که بیشتر مقبولیت (از نظر عام) پیدا کرد
ولی سر و ته جابز و دکون دستگاه سیب نیم خورده اش رو جمع کنی چیزی جز یه شرکت لوکس ساز کامپیوتری نمیبینی!
نهایت کاری  که کرد این بود که چندتا گجتی که از قبل وجود داشت رو با سیستم تبلیغاتیش  فراگیر کرد...همین و همین!

یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #18 : 21 مهر 1391، 11:43 ق‌ظ »
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1391، 11:53 ق‌ظ توسط saman.kr »

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #19 : 21 مهر 1391، 01:40 ب‌ظ »
شما نمی تونید دنیا رو تغییر بدید:
http://1pezeshk.com/archives/2012/10/apple-remembers-steve-jobs-with-emotional-video.html
تا جه جور دنیایی باشه...اگر منظور شما دنیای isheep ها که قدیسه اش یه هیولای به نام جابزه ...بله ما نمی تونیم تغییر بدیم
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #20 : 21 مهر 1391، 01:49 ب‌ظ »
درسته اگر دنیس ریچی نبود سی رو ممکن بود کس دیگری اختراع کنه.

ولی استدلال یکی از iSheep ها از عکسی که من در صفحه پیش گذاشتم (جمله آخرش ته خندس) :

نقل‌قول
مهم نیست کسی که ابزاری رو میسازه و دمش گرم.
مهم اینه که کسی که ابزار رو قابل استفاده کرده قابل احترام تره.
و از همه مهم تر یامون نره توهم دونستن از ندونستن خیلی بدتره

یکی نیست بهش بگه خـــُ لامصب دنیس که خودش یونیکس هم ساخت :| استیو جابز هم از یونیکس به عنوان بیسش استفاده کرده (البته نه اینکه مثل اوراکل و ... اینا توافق کنه! صبر کرد تا سیستم عامل منبع باز داروین بیاد بعد روی بستر اون کار کنه :|).

فکر نکنم استیو جابز یک سنت برای خرید ایده هاش خرج کرده باشه ولی میلیاردها دلار در آورده :) . رابط گرافیکی مک هم ظاهرا در شرکت زیراکس ساخته و منتشر شده بوده. آیپد هم که پتنت ال جی بوده (تبلت لمسی 11 اینچی با سیستم عامل لینوکس ) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #21 : 21 مهر 1391، 01:53 ب‌ظ »
البته این نکته رو هم بگم که ادیسون برق رو اختراع نکرد بلکه لامپ رو اختراع کرد. ;D

این نکته رو هم من اضافه کنم که لامپ رو ادیسون اختراع نکرد، بلکه آقامون تسلا اختراع کرد و ادیسون فقط اون رو به اسم خودش زد. دقیقاً همون‌جوری که آی‌فون و… رو آقامون وزنیاک اختراع کرد و جابز به اسم خودش زد.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #22 : 21 مهر 1391، 01:56 ب‌ظ »
البته این نکته رو هم بگم که ادیسون برق رو اختراع نکرد بلکه لامپ رو اختراع کرد. ;D

این نکته رو هم من اضافه کنم که لامپ رو ادیسون اختراع نکرد، بلکه آقامون تسلا اختراع کرد و ادیسون فقط اون رو به اسم خودش زد. دقیقاً همون‌جوری که آی‌فون و… رو آقامون وزنیاک اختراع کرد و جابز به اسم خودش زد.

البته فقط آیفون نبود. محصولاتی از اپل مثل مجیک موس و سیستم عامل مک رو هم وزنیاک ایجاد کرده بوده.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #23 : 21 مهر 1391، 04:02 ب‌ظ »
چند روز پیش توی اتوبوس بودم که گیک کامپیوتر بغل دستیم شد از شانس ما! ...
خلاصه بحث شد سر استیو شغلها می خواست بگه مرحوم استیو جابر گفتم دزد پست کثیف انحصار طلب کپ کرد.
بعد اومده طرف یه کمی ناراحت شده که من اونو (شغلها) نمی شناسم. بهش گفتم می دونی از کجا به اینجا رسید؟ می گه نه. نشستم کل زندگی شغلها رو واسش گفتم با یکسری تاریخ طرف کف بر شده بود.
حبف که اون روز اسامی این بزرگان رو نمی دونستم و اگر نه این ها رو به عنوان اسطوره بهش معرفی می کردم. ](*,)
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین wolfeyesh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
« پاسخ #24 : 21 مهر 1391، 04:05 ب‌ظ »
یاد اون جمله که میگه «مردم عقلشون به چشمشونه» افتادم... :|
موافقم
دست هایی که کمک می کنند , از دست هایی که دعا می کنند , بیشتر ارزش دارند ؛ کوروش بزرگ

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #25 : 22 مهر 1391، 09:52 ق‌ظ »
یاد اون جمله که میگه «مردم عقلشون به چشمشونه» افتادم... :|
موافقم

بالاخره حقیقتیه...باید برای موفقیت چشم رو هم مهم تلقی کرد!به نظرم تو دنیای ازاد یکمی توی این زمینه کم کاری میشه...مثلا گرافیک اوبونتو یا فدورا یا حتی ماینت موقع توزیع و همون نصب اولیه میتونه خیلی بهتر باشه (نمیگم الان بده ها! میگم بهتر میتونه باشه چون معمولا خودمون بعد از ۲ ۳ روز بهترش میکنیم!)...اما نیست...حالا اینهای توزیع های خیلی خوب هستن بقیه که هیچی.

خوب خیلی ها ک عقلشون به چشمشونه و اتفاقا کم هم نیستن و چه بسا بیشتر از کسایی هستن ک درست فکر میکنن  هم باید به نوعی جذب این دنیا بشن...به نظرم کمی کم کاری یا کج سلیقه ای تو این زمینه داریم...مثلا از دید خودم وقتی اومدن سمت اوبونتو همه چیز خیلی درشت بود! چرا اخه؟ فونتها ایکونها بعد دکمه ی بستن یا مینیمایز و ماکسیمایز خیلی ریز بود!شاید بگید دلیلش عادت توی ویندوز بوده اما نه دلیل راحتی چشم و زیبایی شناسی و کارایی بهتره... یا مثلا لینوکس مینت با اون بکگراند پیش فرضش ک اسم خودشو اونم توی یه صفحهی خاکستریه روشن گذاشته که اصلا جذاب نیست...و حسی از نعنا به من نمیده...

یا فدورا ایکونهاش انگار ماله زمان میندوز ۹۵ ئه توی سال ۲۰۱۲ (البته نصب نکردم تو اسکرین شات ها دیدم شاید اینطور نباشه)

به نظرم یکم سرمایه گزاری توی بحث گرافیکی تو دنیای ازاد میتونه ورق رو برگردونه...و باعث شه حد اقل از مک پیشی بگیره و به ویندوز نزدیک شه از نظر تعداد کاربر...

درسته ک مثلا دست ما توی درست کردن دسکتاپمون به هزار شکل بازه اما حرفم اینه ک شکل پیش فرض خیلی خیلی  مهمه...

نمیدونم چه قدر به این تاپیک ربط داشت اما به نظرم یکی از دلایل موفقیت همین جابز این بود ک رو ی گرافیک زیبا اونم به طور پیش فرض وقت گزاشت...

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #26 : 30 آبان 1391، 06:38 ب‌ظ »
حالا اینا رو ولش! از این که می‌بینم یکی دیگه هم داره همون قلمی رو که قلم پیش‌فرض من هم هست به کار می‌بره، ذوق می‌کنم  \\:D/ :P. به‌ویژه این که یه کم از ایرادهای این قلم رو من رفع کردم. البته می‌پذیرم که هنوز با یه قلم خوشگل خیلی فاصله داره. باید باز هم روش خیلی کار بشه.

توی اوبونتوی ۱۲٫۱۰ همین نسخهٔ اصلاح‌شدهٔ قلم رو گذاشتن آیا؟ من هنوز روی ۱۲٫۰۴ هستم و خبر ندارم.

بنده فقط ترجمه‌اش کردم. البته که خدمات دنیس ریچی خیلی بیشتر از اینهاس.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #27 : 30 آبان 1391، 11:18 ب‌ظ »
توی اوبونتوی ۱۲٫۱۰ همین نسخهٔ اصلاح‌شدهٔ قلم رو گذاشتن آیا؟ من هنوز روی ۱۲٫۰۴ هستم و خبر ندارم.

بله. البته احساس می‌کنم از اینی که تو عکس بالاییه کمی دل‌نشین‌تره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #28 : 01 آذر 1391، 09:02 ق‌ظ »
با اینکه مدت هاست که از محصول اصلی این شرکت که همانا فایرفاکس باشه استفاده نمی کنم اما باید اعتراف کنم که موزیلا همواره یکی از قابل احترام ترین بنیاد های کره زمین برای من بوده و هست.
یک بنیاد دوست داشتنی که براستی ایده و هدف پاکشون و همچنین محصول فوق العادشون دنیا وب رو برای همیشه تغییر داد و نیکویی آزادی رو به تمام مردم دنیا ثابت کرد.
موزیلا و جد او یعنی نت اسکیپ زمانی که امثال مایکروسافت دور کد های منبعشون حصار های آهنی می کشیدند که مبادا چشم کسی به مزخرفاتی که نوشتن بیوفته ، با از خود گذشتی تمام منابع خودشون رو در اختیار همه قرار دادند و برای همیشه هر کسی رو که حتی برای لحظه ایی از شبکه جهان گستر استفاده می کنه مدیون خودشون کردند.
من یقین دارم که تک تک کارکنان موزیلا با عشق و علاقه وظایفشون رو انجام می دن و این عشق و علاقه از پس پنجره های فایرفاکس به خوبی قابل مشاهدست.
برای همشون آرزوی موفقیت دارم:)
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1391، 09:07 ق‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #29 : 01 آذر 1391، 11:11 ق‌ظ »
با اینکه مدت هاست که از محصول اصلی این شرکت که همانا فایرفاکس باشه استفاده نمی کنم اما باید اعتراف کنم که موزیلا همواره یکی از قابل احترام ترین بنیاد های کره زمین برای من بوده و هست.
یک بنیاد دوست داشتنی که براستی ایده و هدف پاکشون و همچنین محصول فوق العادشون دنیا وب رو برای همیشه تغییر داد و نیکویی آزادی رو به تمام مردم دنیا ثابت کرد.
موزیلا و جد او یعنی نت اسکیپ زمانی که امثال مایکروسافت دور کد های منبعشون حصار های آهنی می کشیدند که مبادا چشم کسی به مزخرفاتی که نوشتن بیوفته ، با از خود گذشتی تمام منابع خودشون رو در اختیار همه قرار دادند و برای همیشه هر کسی رو که حتی برای لحظه ایی از شبکه جهان گستر استفاده می کنه مدیون خودشون کردند.
من یقین دارم که تک تک کارکنان موزیلا با عشق و علاقه وظایفشون رو انجام می دن و این عشق و علاقه از پس پنجره های فایرفاکس به خوبی قابل مشاهدست.
برای همشون آرزوی موفقیت دارم:)
البته فراموش نکنید که اگر منبع رو باز نمی‌کرند تا بحال تنها خاطره‌ای از نت‌سکیپ باقی مانده بود. این کار ضامن بقایشان شد. به هر حال کارکنان موزیلا نیز باید نیازهای مادی خود را تامین کنند. پس تا زمانی‌که سودی در کاری نباشد، انجامش نخواهند داد.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92