هر کی میاد یه جواب نیمه تموم میده و میره...خوب چرا درست و حسابی نمیگین چه جوری ویندوز ۷ نصب کنم.
جواب همهی پرسشهات داده شده. باید یه پارتیشن رو پاک کنی و روش ویندوز ۷ بریزی.
میخوام کلا این لینوکس مزخرف با هرچی اطلاعات روشه باک کنم.
نظر شما برای خودت محترمه، ولی در این انجمن نه! با این شیوهی صحبت کردن چیزی عایدت نمیشه
اصلا چه اشتباهی کردم این لینوکس مسخره رو نصب کردم...هیچ ارزشی نداره.
خوشبحتانه کسانی که باید ارزشش رو درک میکردن به خوبی درک کردن. برای همینه که شما امروزه اینترنت داری. یا میتونی تو ماشینت بنزین بریزی
این سیستم عامل اگه واقعا به فکر مشتری هاش بود نمیومد این قدر محدودیت بذاره.
خب حقیقتش اینه که برای این سیستمعامل چیزی به اسم مشتری تعریف نشده. مشتری برای کالاهای تجاری تعریف میشه، نه یه نرمافزار آزاد
مثلا چی میشد بشه با چند کلیک ساده یه ویندوز نصب کرد.
خب بذار سوالت رو برعکس بپرسم. مثلا چی میشد بشه توی ویندزد با چند کلیک ساده یه گنو/لینوکس نصب کرد. خب بذار ببینم… چه جالب! میشه! چون توسعهدهندههای اوبونتو برنامهاش رو نوشتن. و برعکسش به این دلیل نمیشه که برنامهنویسهای ویندزد برنامهاش رو ننوشتن. در ضمن نذار جریان بوت امن اون شرکت کذایی رو وسط بکشم
الان تو ویندوز به راحتی میشد لینوکس نصب کرد ولی مثل اینکه لینوکس کلا با ویندوز دشمنی داره.
خب. آره، داره. چون ویندزد این دشمنی رو شروع کرده. نمیشه که حملهی دشمن بدون جواب بمونه که!
مشکلات دیگه اش هم که حال آدمو بهم میزنه از قبیل اجرا نکردن بازی و وجود نداشتن یه مدیا بلیر خوب و صدتا مشکل دیگه که همه می دونن.
میخوام یه چیز جالب بهت بگم. این که کسی بلد نیست با چیزی کار کنه دلیل بر بد بودن اون چیز نیست. اتّفاقاً بهترین پخشکنندههای موسیقیای که من تا به حال دیدم (ریتمباکس و آماروک) فقط برای گنو/لینوکس بودن. بعد میشه خواهش کنم مثل رئیسجمهور محبوب آمار ندی؟ اون صدتا مشکل دیگه که همه میدونن، سه تاش رو بگو!
ساکس و VPN هم که دیگه حرفشو نزنین...
اتّفاقاً اینجا حیطهی فرمانروایی گنو/لینوکسه. تا حالا فقط pptp بود که میشد با سرویسدهندههای ویندزدی به صورت بومی اجرا کرد که تو این ماه پیش گفتن صددرصد ناامنه
اینقدر هم رایگان بودن لینوکس رو به رخ نکشین...اینجا که فرقی نداره رایگان بودن یا نبودن...اینجا با یه کرک و سریال نامبر همه چی راه میفته.
خب لینوکس رایگان
هم هست، ولی خب کی رو دیدی تا حالا رایگان بودنش رو به رخ بکشه. خیلی چیزهای دیگه هستن مثل آزاد بودن که میلیاردها بار از رایگان بودن مهمتر هستن و اگه کسی بخواد چیزی رو به رخ بکشه، اونها رو به رخ میکشه
چرا به سوالم جواب درست نمیدین؟
[/color]
اتّفاقاً به سوالت درست جواب داده شده. اگه جایی رو متوجّه نشدی بگو تا برات بیشتر توضیح بدن. نه این که همه رو به درست جواب ندادن متّهم کنی.
در ضمن حتا اگه کسی به سوالت جواب نده هم حق نداری این جوری صحبت کنی. اینجا کسی وظیفه نداره برای کسی کاری انجام بده و اگه میبینی کاری هم انجام میشه به خاطر فرهنگ آزادیایه که همراه گنو میآد. اگه کاری کنی که برای خودت دشمن درست کنی، خب معلومه کسی جوابت رو نمیده