انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک....کمک...  (دفعات بازدید: 1006 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farzad_p20

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
کمک....کمک...
« : 28 مهر 1391، 01:42 ب‌ظ »
سلام.من به گفته یکی از دوستان این انجمن برای نصب ویندوز روی اوبونتو (اول ویندوز داشتم بعد کامل پاکش کردم و فقط اوبونتو نصب کردم) اومدم تو محیط لایو و با Gparted پارتشین ها رو فرمت کردم.حالا که می خوام سیستم رو با دی وی دی ویندوز بوت کنم نمیشه و از طرفی هم هیچ سیستم عاملی رو سیستم ندارم و فقط دی وی دی اوبونتو بوت میشه و بنابراین فقط می تونم اوبونتو نصب کنم.چه کار کنم؟

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : کمک....کمک...
« پاسخ #1 : 28 مهر 1391، 01:44 ب‌ظ »
بوت نشدن دی وی دی ویندوز چه ربطی به فرمت شدن پارتیشن ها داره . آیا دی وی دی ویندوز سالم هست ؟
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
« پاسخ #2 : 28 مهر 1391، 02:47 ب‌ظ »
اگر موضوع رو درست بنویسید احتمالا تعداد بیشتری کمک می‌کنند.

آفلاین migiminimini

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
« پاسخ #3 : 28 مهر 1391، 04:11 ب‌ظ »
سلام.من به گفته یکی از دوستان این انجمن برای نصب ویندوز روی اوبونتو (اول ویندوز داشتم بعد کامل پاکش کردم و فقط اوبونتو نصب کردم) اومدم تو محیط لایو و با Gparted پارتشین ها رو فرمت کردم.حالا که می خوام سیستم رو با دی وی دی ویندوز بوت کنم نمیشه و از طرفی هم هیچ سیستم عاملی رو سیستم ندارم و فقط دی وی دی اوبونتو بوت میشه و بنابراین فقط می تونم اوبونتو نصب کنم.چه کار کنم؟
ویندوز دانلود کردی یا خریدی؟

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #4 : 28 مهر 1391، 08:16 ب‌ظ »

دوست من شما دی وی دی دیگه ای امتحان کردی؟اگه امتحان نکردی حتما امتحان کن.این جرفی که شما میزنی اصلا ربطی به اوبونتو و فرمت و این چیزا نداره.
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین Komail

• Full Member
  • *
  • ارسال: 121
    • لایفری ایران
« پاسخ #5 : 30 مهر 1391، 01:41 ب‌ظ »
دوست عزیز بنده هم با نظر دوستان موافق هستم
چون بوت نشدن سیستم شما میتونه ناشی از مشکل در bios مادربرد یا مشکل در دستگاه odd یا از دیسک ویندوزتان باشد

موفق باشید