درود به همگان
من با اینکه در اوبونتو و لینوکسجات تازه کارم ولی اونو به ویندوز ترجیح میدم و این در حالیست که من یک کاربر عادی هستم و برنامه نویسی و مباحث فنی آنچنانی بلد نیستم و خدارو شکر درسم هم تموم شده و تحقیق دانشگاهی ندارم و صرفا از سیستمها استفادهء خانگی دارم با اینکه هنوز برای استفاده از ویندوز قلقلکم میاد ولی واقعا از ویندوز خسته شدم و اذیتهاش برام زیاد شد :
۱. یه مدتی یه برنامه نصب کرده بودم مثل فایروال بود که اتصال خودکار رو کنترل میکرد یادم نیست اسمش چی بود ولی در صفحه اصلیش لیست برنامه های خواستگار ;Dاتصال و مقصد و آیپی و ... رو مینوشت یه بار حواسم نبود و پنجره باز بود دیدم که برای کانادا و چین و لائوس و بورکینافاسو و امریکا ووووووو درخواست اتصال داره و خدا میدونه چه چیزایی ردوبدل کردن اونجا بود که گفتم باید یه حرکتی کنم ...
۲. حدود سه سال با IDM برای دانلود شبانه خیلی خیلی خیلی کار میکردم و می دیدم که با اینکه تنظیمات درسته ولی در ساعت مورد نظر شروع به کار نمیشه و لپتاپ بیچاره تا صبح الکی روشن میموند که از خیرات و برکات کرکها بود
۳. این اواخر که درگیر خرابیهای لپتاپ بودم و مدام خریدم و پس دادم یه موردی پیش اومد که عجیب بود : باطری لپتاپ هشدار داد که شارژ داره تموم میشه در حالیکه ۸۰٪ داشت و بعد از کلی سوال و جواب و شرکت گارانتی وووووو کاشف به عمل اومدم که ایراد از ویندوز هست و باید دوباره از اول نصب کنم و متاسفانه یا خوشبختانه با نصب مجدد درست شد
۴. غیرفعال شدن کرک برنامه ها که معضل عجیبی بود و مخصوصا در مورد آنتی ویروس ESET و امثالهم واقعا دشوار بود که نصب میکردی و راه مینداختی و اپدیت میکردی چند دقیقه بعد هشدار میداد که برنامه فعالسازی نشده و روز از نو روزی از نو
باگهای لینوکسجات و مشخصاً اوبونتو شاید زیاد باشه ... نمیدونم ... ولی اونقدر جاذبه داره که من بیسواد رو به خودش میکشونه که در دریایی از علوم نامتناهی خودش منو غوطه ور کنه و بالاجبار دست به دامن اینور اونور بشم و کلی اذیت بشم که چرا بلد نیستم و چرا اینقدر سخته و چرا هیچکس دوروبرم نیست که ازش زودی بپرسم و کارم راه بیفته ووووووووووو
من با اوبونتو ۱۲.۰۴ شروع کردم و اینقدر کش و قوس داشتم که رسیدم به ۱۴.۰۴ و هنوز هم از اول راه تکون نخوردم ولی همچنان با دیدن اسمش در استارت آپ لذت میبرم که :
بازم تو اومدی که بهم بگی چقدر بیسوادم