انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین راه برای ایجاد یک سیستم عامل؟  (دفعات بازدید: 4320 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
پاسخ : بهترین راه برای ایجاد یک سیستم عامل؟
« پاسخ #15 : 13 آبان 1391، 09:59 ق‌ظ »
خب دوستان کرنلهای داروین و هرد رو دانلود کردم و در حال تستشون هستم.

نظری نیست؟

خوبه
 اجرا برنامه ها چه جوری میشه؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #16 : 13 آبان 1391، 10:10 ق‌ظ »
خب دوستان کرنلهای داروین و هرد رو دانلود کردم و در حال تستشون هستم.

نظری نیست؟

خوبه
 اجرا برنامه ها چه جوری میشه؟

Hurd که همون دبیان هست. البته سرعت بسیار بالاتری موقع بوت داشت  :o (طبیعی هست چون میکروکرنل کلا سرعت بیشتری داره)

Darwin هم که بیس Mac OS X هست و خب برنامه هایی که روش نصب میشن باید از MacPorts یا سورس کامپایل بشن. (البته ظاهرا YUM و RPM روش کار میده :) ).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #17 : 13 آبان 1391، 12:54 ب‌ظ »
دوستان عزیز یه راهنمایی ساده در مورد QEMU میخوام :( .

موندم چطوری هارد و .... بسازم براش :| .

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #18 : 13 آبان 1391، 02:21 ب‌ظ »
بهتره اول تئوری بخونی و یاد بگیری. کتاب سیستم عامل تاننباوم رو بخون و بعدش Understanding linux kernel (http://www.amazon.com/Understanding-Linux-Kernel-Third-Edition/dp/0596005652) رو. اولا بوت کردن مثلا داروین کار راحتی نیست و طول می کشه و هیچ ارزش علمی هم نداره ولی اگر واقعا دوست داری توی این راه بری جلو، این دو تا کتاب بهت خیلی کمک می کنن.

نوشتن یک کرنل جدید تقریبا برای من و تو غیر ممکنه. نیاز به توان برنامه نویسی خوب داره و حوصله و ایده و پشتکار و البته یک دلیل! آیا تو معماری ای بهتر از معماری لینوکس / مینیکس در نظر داری؟ ایده ای داری که نمی شه به اینها اضافه کرد؟ بخصوص اگر هدفت اینه که جهانیان از سیستمت استفاده کنن کلا جریان عوض می شه. اگر فقط می خوای با خودت چلنج داشته باشی و واقعا هم با سوادی می تونی شروع کنی یک حداقل بنویسی که بتونه سیستم رو بوت کنه ولی اگر فکر می کنی قراره بقیه استفاده کنن واقعا باید از الان حرفی برای زدن داشته باشی.. مثلا یک نقص ببینی در سیستم های موجود و بدونی که چطوری باید رفعش کرد و بدونی که غیرممکنه با کرنل های فعلی رفعش کرد و بری سراغ کرنل خودت.

نمی خوام بزنم تو ذوقت. می خوام بگم باید قدم به قدم و با حوصله پیش رفت. مثلا قدم بعدی معقول اینه که آدم بتونه خوب برنامه بنویسه / برنامه بخونه. قدم بعدی اینه که یکی از کرنل ها درک کنه و قدم بعدی اینه که شـــــــــــــــــــاید بتونه با یک کد مناسب به یکی از نیازهای موجود در کرنل های موجود پاسخ بده (دقت کن که کرنل خیلی چیز پیچیده ای است و اصلا اینطوری نیست که الان یکسری ایده برای اجرا باشه ولی کسی حوصله نکن برنامه بنویسه. الان کرنل کاملا بالغ شده و کسی ایده های فوق العاده ای برای بهبود ناگهانی توش نداره).
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #19 : 13 آبان 1391، 02:24 ب‌ظ »
اوه! این رو هم از یکی از بهترین دوستانم (سینا) نقل کنم: برای سنجیدن راه نیاز به دونستن هدف داریم!

هدفت از ساخت یک سیستم عامل چیه؟ اینه که می گه بهترین راه کدومه! اگر چیز یاد گرفتن است بهتره یکبار منظم و مرتب بدون تلاش برای زودتر رسیدن به «پیروزی» مثلا LFS رو نصب کنی. کلی چیز یاد می گیری. اگر اشنایی با مفاهیم است باید کتاب بخونی (دو تایی که قبلا گفتم) چون نصب موفق هیچ چیزی بهت هیچ چیزی در مورد تئوری های سیستم عامل یاد نمی ده. اگر تجربه است می تونی چیزهای مختلف نصب و تست کنی و غیره و غیره
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 13 آبان 1391، 02:39 ب‌ظ »
ممنون جادی جان :).

من در کل بزرگترین هدفم یادگیری بیشتر هست :) . به همین خاطر هم این تاپیک رو ایجاد کردم تا دنبال راههایی باشم که بهتر یاد بگیرم :).

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #21 : 13 آبان 1391، 06:48 ب‌ظ »
من هم می خواستم یه سیستم عامل بسازم اما دیدم الان بهتره برنامه سازی برای اوبونتو رو یاد بگیرم و انجام بدم تا هم یادگیری باشه هم بدرد بقیه بخوره هر کی میرسه یه سیستم عاملی میزنه دو روز بدش هم منقرض میشه :( همین اوبونتو یا فدورا یا ... رو توسعه بدیم بهتر نیست؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 13 آبان 1391، 06:52 ب‌ظ »
من هم می خواستم یه سیستم عامل بسازم اما دیدم الان بهتره برنامه سازی برای اوبونتو رو یاد بگیرم و انجام بدم تا هم یادگیری باشه هم بدرد بقیه بخوره هر کی میرسه یه سیستم عاملی میزنه دو روز بدش هم منقرض میشه :( همین اوبونتو یا فدورا یا ... رو توسعه بدیم بهتر نیست؟

راستش هدف من یادگیری سیستم عامل هست. یعنی این که اجزای اون چین چی میکنن چطوری بهم ربط پیدا میکنند و ... .

اونها هم سیستم عامل نیستند. توزیع های یک سیستم عامل دیگرند. مثلا AROS یا Minix دو سیستم عاملی هستند که هنوزم زنده و سرحالن. منتها مصارف خودشون رو دارند (بیشتر بدرد دانشجوهایی میخورن که برای درس سیستم عامل دنبال رفرنس مناسب هستند).