انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟  (دفعات بازدید: 39171 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
پاسخ : چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟
« پاسخ #15 : 15 آبان 1391، 12:04 ب‌ظ »
من به یک دلیل از ویندوز استفاده میکنم چون امنتره، مثلا اصلا ویروس نداره، اگه هم شنیدین که داره بدونین همه اش شایعه است و گول تبلیغات ادمای پلیدی مثل استالمن و توروالدز و... است. و اگه انتی ویروس داره، اینم به خاطر کلاس کار لازمه!
:o :o :o :o :o :o

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #16 : 15 آبان 1391، 12:29 ب‌ظ »
من از ویندوز برای کارهای حرفه ایم استفاه میکنم..., برعکس بقیه بچه ها برای بازی میام به اوبونتو (یا کلا توزیع های گنو لینوکسی)!!! البته تمام کارهای روزمره مثل گوش کردن به موزیک ( با DeadBeef و پخش ۱۶ بیتش واقعا دلچسبه برام) چرخیدن تو نت و دانلود کردن(که البه سرعتش از IDM کمتره! من با idm با سرعت ۳۴یا ۳۵ دانلود میکنم ولی با aria با سرعت ۲۴ یا ۲۵! که البته برای کسی که با سرعت ۲۲۰ یا بالاتر دانلود کنه ممکنه ۱۰ کیلو بر ثانیه به چشم نیاد اما برای من تقریبا یک سوم سرعتمه!)رو هم در اوبونتو انجام میدم و خلاصه همه ی کارها به جز کار حرفه ای توی اوبونتو هستم.. هفته ای یک یا در بیشترین حالت دو روز به ویندوز برمیگردم...بعضی هفته ها هم کلا بر نمیگردم چون کاری ندارم باهاش...سعی دارم کارای حرفه ایم رو هم به گنو لینوکس انتقال بدم که کاره زمان بریه و هنوز مطمئن نیستم این کار و وقتی ک قراره بزارم میتونه نیازم رو براورده کنه یا نه...
« آخرین ویرایش: 15 آبان 1391، 01:53 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #17 : 15 آبان 1391، 01:37 ب‌ظ »
IDM سرعت واقعی رو نشون میده؟
زمان رو تست گرفتین که ببین آیا واقعا فرق میکنه و توی aria2 بیتشر زمان میبره؟

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 15 آبان 1391، 01:54 ب‌ظ »
IDM سرعت واقعی رو نشون میده؟
زمان رو تست گرفتین که ببین آیا واقعا فرق میکنه و توی aria2 بیتشر زمان میبره؟

اره صد در صد واقعی.. همیشه عادت دارم خودم به نسبت سرعتی که  انلود منیجر نشون میده یه ضرب و تقسیم کنم تا ببینم تو چه مدتی دانلود میشه فایلم...idm تا حالا خیلی قابل اطمینان تر بوده برای من...ولی خوشبختامه توی این مدت حجم فایل های دانلودیم خیلی کم شده برا همین علاقه ای ندارم برای دانلود برم به ویندوز...

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
« پاسخ #19 : 15 آبان 1391، 02:25 ب‌ظ »
من تا حالا سرعتم با لینوکس بیشتر از idm نشده
اما وقتی از proz یا aria2c استفاده می کنم همون قدر بهم سرعت میده.
نقل‌قول
من به یک دلیل از ویندوز استفاده میکنم چون امنتره، مثلا اصلا ویروس نداره، اگه هم شنیدین که داره بدونین همه اش شایعه است و گول تبلیغات ادمای پلیدی مثل استالمن و توروالدز و... است. و اگه انتی ویروس داره، اینم به خاطر کلاس کار لازمه!
حتی اگه حرف شما درست باشه من نمی تونم باور کنم چون:
۱.مایکروسافت توی ویندوز ۸ پیش فرض آنتی ویروس گذاشته
۲.روزی حداقل ۵ نفر میان تا هارد یا فلششون رو ویروس کشی کنم ویروس هایی که حتی آنتی ویروس ها هم نمی‌تونه پاکش کنه
اثبات(آنتی ویروس مایکروسافت)

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #20 : 15 آبان 1391، 03:57 ب‌ظ »
این هم از اون حرفا بودا !!!!!
ویندوز امنتر هست ؟؟؟؟!!!!!!
نمیدونم والا . من موقع هایی که با ویندوز زیاد کار میکردم روزی نبود که پی سی ویروسی نشه . یه بار کل سیستم ویروسی شده بود و تمام فایل هام خراب شده بود . حتما این هم از کلاس ویروس داشتن هست ؟؟؟!!!! این همه ویروس و تروجان شایعه هستند ؟؟؟؟ آنتی ویرسو ماله کلاسشه ؟؟؟؟ یعنی بیت دیفندر و نورتون برای کلاس کار پول میگیرند.
ای کاش یکم مطالعه میکردید .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #21 : 15 آبان 1391، 04:40 ب‌ظ »
نمی‌دونمی والّا. این جوری که شما اصرار می‌کنین حتماً درست می‌گین دیگه. حالا یا اشکال از منه یا از چیز دیگه. من با wget تا 22kbps هم بارگیری می‌کنم، ولی توی ویندوز با IDM و Orbit هرگز سرعتم به 8kbps هم نمی‌رسه. با لپ‌تاپ چند تا از اقوام هم چک کردم و همه همین‌جوری بودن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 15 آبان 1391، 04:46 ب‌ظ »
نقل‌قول

این دوستمون فکر میکنم منظورش کوبیدن ویندوز بوده ها...از خودمونه گویا  ;) این جملات از یک طرفدار ویندوز بعیده...

نقل‌قول
نمی‌دونمی والّا. این جوری که شما اصرار می‌کنین حتماً درست می‌گین دیگه. حالا یا اشکال از منه یا از چیز دیگه. من با wget تا 22kbps هم بارگیری می‌کنم، ولی توی ویندوز با IDM و Orbit هرگز سرعتم به 8kbps هم نمی‌رسه. با لپ‌تاپ چند تا از اقوام هم چک کردم و همه همین‌جوری بودن

الان توی ارچ هم امتحان کردم سرعت خیلی بهتره و نزدیک به IDM ..با همون اریا...احتمالا مشکل سرعت به تنظیمات اوبونتو بر میگرده که یکم کنده...
« آخرین ویرایش: 15 آبان 1391، 04:52 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #23 : 19 آبان 1391، 07:15 ب‌ظ »
خوب من خودم رو بگم :

اول اینکه چندین ساله ویندوز کار میکنم ( تقریبا 5 برابر گنو/لینوکس ) خیلی توش راحت ترم ، البته چند وقت پیش چند ماهی فقط گنو/لینوکس کار میکردم بعد پشت یک XP نشسته بودم کلا گیج میزدم مثل بچه 2 ماهه بودم .

بعد کیفیت فایل های تصویری که میبینم خیلی برام مهمه تو ویندوز خیلی امکانات پیشتری دارم ، انواع کدک ها و درایور ها و پلیر ها موجوده و تقریبا زمین تا آسمون کیفیت متفاوته ... پوسته گرافیکی KmPlayer

فتوشاپ ! هم خیلی بهش مسلطم نسبت به گیپ هم اینکه نمیتونم کلی وقت بزارم دوباره گیمپ یاد بگیرم  در ادامه باید بگم تعداد زیادی برنامه که بهشون عادت کردم و مسلط هستم .

به ندرت بازی کردن !

وضعیت اینترنت تو ایران ، من یک مدت اینترنتم عالی بود کلا فقط رو آرچ بودم ، بعضی وقتها نت منهدم میشه ( هر چند به ندرت ولی امکانش هست ) ! و یک کار مثل ثبت نام و ... دارم اون موقع Dial up به دادم میرسه ، IDM هم که جای خود داره .

دانشگاه ، office ، visual studio . فرمت مورد استفاده ملت .

عدم علاقه به مجازی سازی ، خوب وقتی میخوام VM نصب کنم که ویندوز بالا بیارم Dual boot نصب میکنم ... VM بیشتر برا تست توزیع استفاده میکنم تازه اونم لایو بیشتر ترجیح میدم .

هرچند ترمینال رو خیلی دوست دارم ولی خوب سیستم عامل برا راحتی کار هست تو وین کلی ابزار گرافیکی هست و میتونم سریع تر کار کنم . البته بعضی وقتا هم نوشتن راحت تره اون موقع تو گنو /لینوکسم ولی اکثر کارای روزانه رو همین ابزار گرافیکی انجام میدن ، فرضا شکی تو قدرت FFMpeg نیست ولی درگ و 2 تا کلیک تو ابزار X راحت تره :دی

نحوه نصب نرم افزار ! البت با نوع لینوکسی مشکلی ندارم خیلی هم خوشم میاد ولی بعضی وقتا یک سیستم قدیمی گیرم میاد یک فایل exe نکست و ... و تمام البته این بر میگرده به مشکلات اینترنت که باهاش درگیریم .

خلاصه این معضلات رو بتونم برطرف کنم که کلا جمع کنیم 2 - 3 تا بیشتر نیستند قطعا ویندوز رو کلا جمع میکنم .
« آخرین ویرایش: 19 آبان 1391، 07:17 ب‌ظ توسط YPSD »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #24 : 19 آبان 1391، 09:06 ب‌ظ »
چند درصد :?:
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #25 : 26 آبان 1391، 08:42 ق‌ظ »
سلام نظرات دوستان رو نخوندم:دی
از فدورا 9 که کار کردن با گنو لینوکس رو شروع کردم
نتونستم از ویندوز جدا شم چون نه wine و نه VirtualBox نمیتونن نرم افزارهای ویندوزی که به خاطر اون نرم افزارها کامپیوتر روشن می کنم اجرا کنن یا اگر هم اجرا می کنن سرعت اون نرم افزارها بسیار پایینه
البته مشکل از گنو لینوکس یا wine وVirtualBox نیست بلکه مشکل اینه که تو کشور ما خیلی ها نمی دونن سیستم عامل یعنی چی و اکثر برنامه هایی که ساخته می شه برای ویندوزه و خیلی ها مثل من مجبورن که گنو لینوکس رو در کنار ویندوز اجرا کنن
فقط یه درد دل بود
« آخرین ویرایش: 26 آبان 1391، 08:45 ق‌ظ توسط Sadrolla »
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #26 : 26 آبان 1391، 08:55 ق‌ظ »
با 15 دانشجوی رشته ی کامپیوتر هم صحبت شدم که بیشترشون نرم افزار می خوندن + 33 نفر توی مدرسه سال سوم دبیرسان و بهشون هر چند به دروغ گفتم من روی سیستمم اصلا ویندوز ندارم! و حتی خیلی هم ازش بدم میاد.
به نظرتون از این جماعت چی شنیدم، کاملا باعث تاسفه که بنویسم یا بگم شنیدم:

یعنی چی روسیستمتویندوز نداری؟ مگه چیز دیگه ای هم هست غیر از ویندوز؟

این ها می خوان برنامه نویسای آینده باشن احتملا سر کلاس سیستم عامل همشون خواب بودن! چون مطمئنم توی درس های دانشگاهی یه درس دارن به نام سیستم عامل که اگه نگه غیر از ویندوز مک هم هست (نخواستیم بگن لینوکس یا فری بی اس دی هم هست!) کافیه.
مطمئنم که توی سال دوم دبیرستان رشته فنی در حد نیم صفحه راجع به لینوکس و نیم صفحه راجع به مک بحث شده و همین مطالب به زبان اینگلیسی توی سال سوم تحت کتابی با عنوان زبان تخصصی می خونند دومی رو کاملا مطئنم جون خودم توی همین کلاس ها بودم.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #27 : 26 آبان 1391، 09:49 ق‌ظ »

:o :o :o :o :o :o :o  ??? ??? ??? ??? ???
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
« پاسخ #28 : 26 آبان 1391، 04:44 ب‌ظ »
من نمیدونم چرا انقدر شما دارید بحث میکنید ولی میخوام به همه لینوکس کارا بگم:وقتتون رو با اینکه ویندوز بهتر است یا لینوکس تلف نکنید اگه با یه ویندوز کار صحبت اون به حرف شما گوش نمیده فقط میخواد حرف خودشو ثابت کنه مطمئن باشید اینو به همه لینوکس کارا میگم یه روزی همین آدما میان سی دی های لینوکستون رو قرض میگیرن و به خاطره حرف هایی که زدن عذر خواهی میکنن

ولی من خودم هم فدروا و اوبونتو دارم و در کنارش ویندوز اگه جا داشتم مک هم نصب میکردم از دنیایه کامپیوتر لذت میبرم و تو این چیزا تعصب ندارم بیخیال...

ولی آیا میخوام بدونم اون پولی که مایکروسافت داره اوبونتو یا... دارن مایکروسافت خیلی بودجه داره شاید ماها اینو خیلی توجه نکنیم ویندوز در کشور های خارج هم گرون هست و همینطور نرم افزار هاش فکرشو با همین پولی که داری تو اینجا باید حدودا 200 هزار تومان بدی ویندوز بخری یا شایدم بیشتر یا کمتر حالا فکرشو بکن 60 هزار تومان بدی پول آنتی ویروس بخری و ...

چرا شما متوجه نمیشین لینوکس نرم افزار هاش رایگان هست خوده سیستم عاملش رایگاه هست این خودش خیلیههههه

خدارو شکر تو لینوکس از دست کرک و keygan راحت شدم همین آلان داشتم که دارم تایپ میکنم باورتون نمیشه برنامه IDM بهم پیغام دادم که تریال شما تموم شد دلییلش این بود که رفتم یه ورژن جدیدشو دانلود کردم باید برم دوباره کرکش رو نصب کنم

و البته اینو حق میدم که در لینوکس هیچ نرم افزار به حد IDM نمیرسه ولی حرفم اینه که باید به اوبونتو وتوزیع های دیگه فرصت بدیم آخه ویندوزشم که اولش اومد بعد چند سال هنوز کامل نبود

و من که عاشق کامپیوتر هستم و مهم اینه

موفق باشید همگی  \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/   
« آخرین ویرایش: 26 آبان 1391، 04:50 ب‌ظ توسط Big Achievement »
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #29 : 26 آبان 1391، 04:50 ب‌ظ »
بنده هم تایید می کنم مثلا ویروس کظم غیظ فقط برای کلاس کاره یا مثلا شعله می بینید چقدر اسمشون با کلاسه !
تازه یه چیز با حال تر خراب کردن اطلاعات توسط ویروس ها هم واسه اینه که بریم از ریکاوری استفاده کنیم و کلاس کارمون بیشتر از این بشه ؟
خدایش جدی گفته یا داری مسخره می کنی ؟!  :o
« آخرین ویرایش: 26 آبان 1391، 04:59 ب‌ظ توسط h1229m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ