انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟  (دفعات بازدید: 39207 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
پاسخ : چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟
« پاسخ #45 : 27 آبان 1391، 12:23 ب‌ظ »
حرفه اصلی من برنامه نویسی هست. با توجه به اینکه سیستم عامل محبوب در سطح جهان مخصوصا ایران در بین کاربران عادی ویندوز هست پس ما برنامه نویس ها مجبوریم که برای تامین نیازهای کاربران سراغ پلتفرم ویندوز و زبان های برنامه نویسی مثل C# یا ویژوال بیسیک تحت Microsoft Visual Studio بریم.
در ضمن به نظر من برنامه ها در ویندوز روان تر اجرا می شوند و نمی دونم چرا یک کندی خاصی در گنو/لینوکس احساس می کنم.
مثلا شما می تونید برنامه CodeBlocks رو در ویندوز و لینوکس اجرا کنید ولی سرعت اجرا به مراتب در ویندوز بیشتر هست. (یا حداقل اینجور احساس می شود)
یکی دیگه از ویژگی های مثبت ویندوز از نظر من راحتی کار با برنامه ها هست. شاید در طول ماه لازم نباشه که حتی یک بار سراغ Command Prompt ویندوز برید ولی در گنو/لینوکس گاها حتی برای انجام دادن ساده ترین کارها به ترمینال نیاز هست.
در کل من برای برخی کارهای خاص (مخصوصا پنتستینگ) از گنو/لینوکس استفاده می کنم ولی به هیچ وجه برام قابل قبول نیست که گنو/لینوکس رو سیستم عامل اول خودم کنم و بیشتر زمانم رو با اون سپری کنم.

عزیزم توزیع های لینوکس یه حسن(خوبی)خیلی بزرگی دارن اونم امنیته!اره داداش وقتی تو ویندوز یه ویروس به اسم سالیتی افتاد به جون سیستمت اونوقت مجبور شدی ویندوزتو عوض کنی و یه دیسک نجات بگیریو باهاش ویروس رو پاک کنی میفهمی کدوم بهتره!
انتی ویروس اورجینال هم که تو این زمونه افسانه شده با این قیمت دلار!
در ضمن ویندوز تو حالت عدی هر ۳ یا ۴ ماه باید عوض بشه!ولی اوبونتو و سایر توزیع ها اینطور نیست!
کی گفته ویندوز هر ۳ تا ۴ ماه باید عوض بشه من ویندوز xp الان ۲ سال میشه رو سیستمم نصبه ویندوز سون هم الان حدود ۱.۵ ساله! خودم پاکشون نکنم تا چند سال دیگه هم رو سیستم میمونه! کسی که بلد باشه با سیستم درست کار کنه احتیاجی هم نداره الکی سیستم عامل رو تعویض کنه! در مورد آنتی ویروس هم آنتی ویروسهای رایگان هستش که برای کاربرهای خانگی خیلی هم خوبه و جواب میده. مثل اویرا، اواست یا همین آنتی ویروس خود مایکروسافت (MSE) اگه هم میخواهید ضعف های ویندوز رو بگید خواهشا مستدل حرف بزند. آدمی که ناشی باشه ویندوز که سهله هر سیستم عامل دیگه ای هم کار کنه میزنه نابودش میکنه  ;D

شما یا کلا با سیستم کند و ضعیف بزرگ شدید که ویندوزتون بعد ۲ سال هنوز همون حسو میده بهتون یا اینکه خبر از رجیستری نداری!در ضمن انتی ویروس رایگان و پریمیوم فرقشون چیه؟اونی که میره پول میده پریمیوم میخره بلانسبت احمقه؟
و انتی ویروس خود ماکروسافت هم باید ویندوزت اورجینال باشه که اپدیت بدون درد سر داشته باشی!
ویندوز شما اورجیناله؟میدونی کرک یعنی چی؟میدونی شباهت کرک با دزدی چیه؟
من سیستمی با مشخصات ۱۶ گیگ رم،سی پی یو corei7 و کارت گرافیک amd fire pro v8800 مثال عرض کردم نه اون چیزی که شما مد نظرته!
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #46 : 27 آبان 1391، 12:39 ب‌ظ »
حرفه اصلی من برنامه نویسی هست. با توجه به اینکه سیستم عامل محبوب در سطح جهان مخصوصا ایران در بین کاربران عادی ویندوز هست پس ما برنامه نویس ها مجبوریم که برای تامین نیازهای کاربران سراغ پلتفرم ویندوز و زبان های برنامه نویسی مثل C# یا ویژوال بیسیک تحت Microsoft Visual Studio بریم.
در ضمن به نظر من برنامه ها در ویندوز روان تر اجرا می شوند و نمی دونم چرا یک کندی خاصی در گنو/لینوکس احساس می کنم.
مثلا شما می تونید برنامه CodeBlocks رو در ویندوز و لینوکس اجرا کنید ولی سرعت اجرا به مراتب در ویندوز بیشتر هست. (یا حداقل اینجور احساس می شود)
یکی دیگه از ویژگی های مثبت ویندوز از نظر من راحتی کار با برنامه ها هست. شاید در طول ماه لازم نباشه که حتی یک بار سراغ Command Prompt ویندوز برید ولی در گنو/لینوکس گاها حتی برای انجام دادن ساده ترین کارها به ترمینال نیاز هست.
در کل من برای برخی کارهای خاص (مخصوصا پنتستینگ) از گنو/لینوکس استفاده می کنم ولی به هیچ وجه برام قابل قبول نیست که گنو/لینوکس رو سیستم عامل اول خودم کنم و بیشتر زمانم رو با اون سپری کنم.

عزیزم توزیع های لینوکس یه حسن(خوبی)خیلی بزرگی دارن اونم امنیته!اره داداش وقتی تو ویندوز یه ویروس به اسم سالیتی افتاد به جون سیستمت اونوقت مجبور شدی ویندوزتو عوض کنی و یه دیسک نجات بگیریو باهاش ویروس رو پاک کنی میفهمی کدوم بهتره!
در ضمن ویندوز تو حالت عدی هر ۳ یا ۴ ماه باید عوض بشه!ولی اوبونتو و سایر توزیع ها اینطور نیست!
کی گفته ویندوز هر ۳ تا ۴ ماه باید عوض بشه من ویندوز xp الان ۲ سال میشه رو سیستمم نصبه ویندوز سون هم الان حدود ۱.۵ ساله! خودم پاکشون نکنم تا چند سال دیگه هم رو سیستم میمونه! کسی که بلد باشه با سیستم درست کار کنه احتیاجی هم نداره الکی سیستم عامل رو تعویض کنه! در مورد آنتی ویروس هم آنتی ویروسهای رایگان هستش که برای کاربرهای خانگی خیلی هم خوبه و جواب میده. مثل اویرا، اواست یا همین آنتی ویروس خود مایکروسافت (MSE) اگه هم میخواهید ضعف های ویندوز رو بگید خواهشا مستدل حرف بزند. آدمی که ناشی باشه ویندوز که سهله هر سیستم عامل دیگه ای هم کار کنه میزنه نابودش میکنه  ;D

شما یا کلا با سیستم کند و ضعیف بزرگ شدید که ویندوزتون بعد ۲ سال هنوز همون حسو میده بهتون یا اینکه خبر از رجیستری نداری!در ضمن انتی ویروس رایگان و پریمیوم فرقشون چیه؟اونی که میره پول میده پریمیوم میخره بلانسبت احمقه؟
و انتی ویروس خود ماکروسافت هم باید ویندوزت اورجینال باشه که اپدیت بدون درد سر داشته باشی!
من سیستمی با مشخصات ۱۶ گیگ رم،سی پی یو corei7 و کارت گرافیک amd fire pro v8800 مثال عرض کردم نه اون چیزی که شما مد نظرته!
مستدل حرف بزن آقا جان اگه از چیزی اطلاع نداری یا بلد نیستی درست از سیستم عامل استفاده کنی و میزنی خرابش میکنی مشکل خودته الکی شلوغش نکن! مثلا که چی این مشخصات رو نوشتی  :o یعنی سیستمی که این مشخصاتش باشه ویندوزش سریع خراب میشه  :o به حرف چیزهای نشنیده! برو یکم علمت رو بالا ببر تا مجبور نباشم اینطوری جوابت رو بدم تعارف که نداریم! تفاوت آنتی ویروس های پولی و رایگان اکثرا در ابزارهاشون است اونهایی که پولی هستن به جز آنتی ویروس فایروال هم روشون نصب است و ... نکته دیگه این اینکه من رو لپ تاپم ویندوز سون ارجینال نصبه به همراه اوبونتو و روش MSE نصبه. نسخه ای هم که روی پی سی نصب است ویندوز ۷، ویندوز xp و اوبونتو نصب است ویندوز ۷ هم که روی پی سی نصب کردم کرک شده است و جالب بدونی روی همین کرک شده هم آنتی ویروس MSE نصب کردم و داره راحت به روز میشه. برو سوادت رو بالا ببر عزیز. اطلاعاتت رو بالا ببر و یاد بگیر تا درست از سیستم عامل استفاده کنی و نزنی هی خرابش کنی. آدم بعضی وقتها یکسری از نظراتی رو میبینه فکر میکنه اومده تو مهدکودک  داره با بچه بحث میکنه >:(

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #47 : 27 آبان 1391، 12:46 ب‌ظ »

مستدل حرف بزن آقا جان اگه از چیزی اطلاع نداری یا بلد نیستی درست از سیستم عامل استفاده کنی و میزنی خرابش میکنی مشکل خودته الکی شلوغش نکن! مثلا که چی این مشخصات رو نوشتی  :o یعنی سیستمی که این مشخصاتش باشه ویندوزش سریع خراب میشه  :o به حرف چیزهای نشنیده! برو یکم علمت رو بالا ببر تا مجبور نباشم اینطوری جوابت رو بدم تعارف که نداریم! تفاوت آنتی ویروس های پولی و رایگان اکثرا در ابزارهاشون است اونهایی که پولی هستن به جز آنتی ویروس فایروال هم روشون نصب است و ... نکته دیگه این اینکه من رو لپ تاپم ویندوز سون ارجینال نصبه به همراه اوبونتو و روش MSE نصبه. نسخه ای هم که روی پی سی نصب است ویندوز ۷، ویندوز xp و اوبونتو نصب است ویندوز ۷ هم که روی پی سی نصب کردم کرک شده است و جالب بدونی روی همین کرک شده هم آنتی ویروس MSE نصب کردم و داره راحت به روز میشه. برو سوادت رو بالا ببر عزیز. اطلاعاتت رو بالا ببر و یاد بگیر تا درست از سیستم عامل استفاده کنی و نزنی هی خرابش کنی. آدم بعضی وقتها یکسری از نظراتی رو میبینه فکر میکنه اومده تو مهدکودک  داره با بچه بحث میکنه >:(

شنیدن کی بُوَد مانند دیدن.
امید وارم روزی برسه که شما با همچین سیتمی کار کنی!ویندوز سون ۶۴ بیتی نصب کنی و شروع به کار کنی!چارتا برنامه نصب کنی!بعد ویندوزت را به را هنگ کنه!بعد بری اوبونتو ۶۴ بیتی نصب کنی عین کَره واست کار کنه!بعد میفهمی من چی میگم

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #48 : 27 آبان 1391، 12:55 ب‌ظ »

شنیدن کی بُوَد مانند دیدن.
امید وارم روزی برسه که شما با همچین سیتمی کار کنی!ویندوز سون ۶۴ بیتی نصب کنی و شروع به کار کنی!چارتا برنامه نصب کنی!بعد ویندوزت را به را هنگ کنه!بعد بری اوبونتو ۶۴ بیتی نصب کنی عین کَره واست کار کنه!بعد میفهمی من چی میگم
وقتی میگم از رو هوا حرف میزنی همینه  :-k ویندوز من ۶۴ بیتی هستش. خوب بزار اصلا یکمی مشخصاتش رو بنویسم!
لپ تاپ:
Ram 4 gb DDR3, CPU Core i5, HDD 640 gb
پی سی:
HDD 500 gb , Ram 4 gb ddr3, Intel® Core™2 Duo E7500

« آخرین ویرایش: 27 آبان 1391، 12:57 ب‌ظ توسط BijanRTW »

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #49 : 27 آبان 1391، 12:59 ب‌ظ »
بله بله!!شما درست میگی!
بنده رو هوا حرف زدم و بابت این کارم معذرت میخوام حق با شماست.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #50 : 27 آبان 1391، 01:07 ب‌ظ »
۳ سال از ویندوز ۷ ۶۴ بیتنی برای کارهای حرفه ایم استفاده کردم والا هنگ و کندی این حرفا ندیدم!!

نقل‌قول

دو سال  هم هست که فقط و فقط از همین انتی ویروس خود ماکروسافت (تو یکی از فروم های تخصصی ویندوز سون متخصص ها بهم پیشنهادش کردن تا قبل از اون نمیدونستم وجود داره.) استفاده کردم و روی سیستم تمام فک و فامیل هم نصبش کردم هر هفته هم اپدیتشو که تو قالب یه فایل ۶۰ یا ۷۰ مگی بود از سایت ماکروسافت دانلود و در اختیار دوستان و اشنایان قرار میدادم....بدون کوچکترین مشکل اپدیت میشه (رو سیستم های کرک شده حتی)...عالی هم عمل میکنه...برای فایر وال هم نرم افزار "Windows7FirewallControl-Setup-x64" استفاده میکنم نسخه ی رایگان...گر پشه ای بخواد تو سیستم بجنبه اطلاع میده بهم!!

اینا رو نگفتم بگم ابونتو بده...فقط میگم اگر ویندوز اینجور ابزار ضایع ای بود مطمعن باشید همه مردم سختی کار با لینوکس رو به جون میخریدن و میومدن سمتش :) واقع گرا باشید...

همونطور که مشکلات اوبونتو یا کلا لینوکس رو بیخودی کوچیک میکنید مشکلات ویندوز رو هم بیخودی بزرگ میکنید.

« آخرین ویرایش: 27 آبان 1391، 01:11 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #51 : 27 آبان 1391، 01:15 ب‌ظ »
شوخی نکنید دوستان. ویندوز ۶۴بیتی؟ منظورتون ویندوز ۳۲بیتی با پشتیبانی از ثبّات‌های دوتاییه؟ ما تو اوبونتو به معادل این چیزی که ویندوز بهش می‌گه 64bit می‌گیم 32bit-pae. برای این که از این موضوع مطمئن شید می‌تونید صدها مقاله‌ای که در این مورد نوشته شده رو بخونید یا خیلی ساده به پوشه‌ی ویندوز در پارتیشن نصب شده برید و اسم پوشه‌ی سیستمی رو بخونید: system32
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #52 : 27 آبان 1391، 01:23 ب‌ظ »
شوخی نکنید دوستان. ویندوز ۶۴بیتی؟ منظورتون ویندوز ۳۲بیتی با پشتیبانی از ثبّات‌های دوتاییه؟ ما تو اوبونتو به معادل این چیزی که ویندوز بهش می‌گه 64bit می‌گیم 32bit-pae. برای این که از این موضوع مطمئن شید می‌تونید صدها مقاله‌ای که در این مورد نوشته شده رو بخونید یا خیلی ساده به پوشه‌ی ویندوز در پارتیشن نصب شده برید و اسم پوشه‌ی سیستمی رو بخونید: system32

بحث فنی نیود...بحث بود که ویندوزی که حالا به اشتباه میکن بهش ۶۴ بیت به درد نمیخوره که بنده با تجربه ای که در استفادش داشتم گفتم اینطور که می فرمایند نیست...حالا اینکه تو اوبونتو بهش چی میگن برام مهم نیست :)

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #53 : 27 آبان 1391، 01:25 ب‌ظ »
به به به هزار سال بعد:
ویندوزیا میگن که لینوکس عنه-البته راست هم میگن-دلیلای خوبی هم دارن.
لینوکسیا میگن که ویدوز  عنه-البته راست هم میگن-دلیلای خوبی هم دارن.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #54 : 27 آبان 1391، 01:31 ب‌ظ »
شرمنده دوستان
ولی ...
با استفاده از نرم افزار های بهینه سازی رایگان که فت و فراونه بازده بسیار بهتری از ویندوز میشه گرفت
نرم افزار ریجستری کلنر که انواع اقصامش هست
نرم افزار هایی برای پاک کردن کامل برنامه ها
نرم افزار های افزایش دهنده سرعت
ویندوزی که دو ساله نصبه روون تر هم کار میکنه با توجه به آپدیت شدنش
با این که ویندوز من اورجینال نیست ولی کل سیستم رو به راحتی آپدیت میکنم و دو سالی میشه که چیزی به اسم ویروس ندیدم!
به نظر من پایداری ویندوز از نسخه های دسکتاپ لینوکس بهتره !
مشکلات بسیار بیشتری تو لینوکس پیش میاد
من نمیخوام از چیزی طرفداری کنم که ویندوز بهتره یا لینوکس
مهم آزادی و فلسفه پشت لینوکسه که آرزو دارم به خاطر همین از برنامه های تجاری بسیار بهتر بشه
هر چند در حال حاظر لینوکس برتری های زیادی به ویندوز داره ولی کمبود هاش رو نمیشه انکار کرد
از نظر من بین اوبونتو و ویندوز 7 ویندوز پایدار تر هست ما که مشکلی نداشتیم تا الان !
شما گویا با مشکلات دیتابیس بسته ها برخورد نداشتی که به ریجستری گیر میدین !
در حال حاظر برای یک کاربر عادی هر دوش بازدهی یک سانی داره
ولی ...
امیدوارم لینوکس پیش بیفته
هر چند گویا داره خبر هایی میشه و به زودی لینوکس هم جای خودش را باز میکنه
پ.ن : منظور از لینوکس نرم افزار های آزاد با قوانین تحت گنو (ترجیحا نسخه 2 :دی) هستش
در ضمن هر چی روی لینوکس نصب شد دلیل بر خوب بودنش نیست بسیاری از ابزار های تجاری و کد بسته هم توی لینوکس داریم
من امیدوارم همه نرم افزار های خوب یه روزی آزاد بشن
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #55 : 27 آبان 1391، 01:39 ب‌ظ »
هم چنین هنگ کردن و کرش کردن خود سیستم و برنامه هاش هم خیلی زیاده
من 7 سالی ویندوز کار کردم و یک سال لینوکس
میزان کرش هایی که توی یک سال با لینوکس تجربه کردم بیشتر از اون 7 سال ویندوز هست
مخصوصا از ویندوز 7 به بعد ...
البته این توزیع اوبونتو رو میگم
وگر نه بری از دبیان استیبل با بسته های صد سال پیش استفاده کنی کرش نمیکنه :))

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #56 : 27 آبان 1391، 01:47 ب‌ظ »
من نگفتم ویندوز بده(عنه!!!)
ولی تا اونجا که من تجربه کردم رو سیستمم هنگه عزیزان.
ولی رو لپ تاپم اوکی کار میکنه!من حتی خواستم mostwanted2 رو روی پی سی بازی کنم که نهایت لذت رو ببرم مجبور شدم یه ویندوز دیگه نصب کنم و البته ویندوز ۸ نصب کردم!
و در اخر هم یکم ادب و غرورمون رو کنترل کنیم خیلی بهتر میشه!

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #57 : 27 آبان 1391، 04:57 ب‌ظ »
ببینید دوستان عزیز ! :دی
من فکر میکنم هدف دوست ما از این سوال اینه که
نکات ضعف لینوکس و نکات قوت ویندوز رو ببینه
ما نمیگیم ویندوز بهتر از لینوکس هست
و یا لینوکس بهتر از ویندوز هست
ما میگیم چرا از اوبونتو استفاده میکنید ؟
یعنی نکات قوت لینوکس چیه که شما رو به سمت خودش میکشه
و وقتی این سوال پرسیده میشه که چرا ویندوز
یعنی کجای لینوکس مشکل داره یا تکمیل نشده و یا این که کمی از ویندوز عقب تر هست
یعنی که نکات ضعف شناسایی و برطرف بشه
مثلا یکی از نکات ضعف (برای کاربری که میخواد از کامپیوترش استفاده کنه فرقی نداره مشکل بسته به سیستم عامل هست و یا نداشتن برنامه) نداشتن بازی های هست
که اوبونتو به خوبی درک کرده و داره به سمت بازی میره که این ضعف برطرف بشه !
جالبته خیلی از دوستان که ویندوز فون رو مسخره میکنن تنها و اصلی ترین دلیلشون نداشت اپ های زیاد هست
ولی وقتی نوبت به لینوکس میرسه میگن نداشتن برنامه ربطی به سیستم عامل نداره !
به نظر من اگر به خاطر خود سیستم عامل فقط بخوایم انتخاب کنیم
ویندوز فون بسیار سر تر از اندرویید هست
بسار بهینه تر کار میکنه
در حالی که با پردازنده زیر یک گیگا هرتز با اندرویید نصف عمر گوشی شما در هنگ سپری میشه !
خوب سیستم عامل و برنامه هاش هر دو مهمه
پاسخ هایی که به این سوال داده میشه بسیار مهم هست برای بهبود لینوکس
یعنی نکات ضعف شناسایی میشه و جامعه کمبود هایی که داره بهتر تشخیص میده
فقط این که !
طرفداری از لینوکس در این تایپک خیانت است به لینوکس !
امیدوارم منظورم واضح رسونده باشم
به امید برطرف شدن تمام مشکلات نرم افزار های آزاد و آزاد شدن تمام نرم افزار ها ...
----
قبلا یکی از مشکلات لینوکس نداشتن محیط های مناسب گرافیکی براش بود که امروزه برطرف شده
اگر قبلا برخی ها به جای اصرار به محیط متنی و گرافیکی نشدن لینوکس نمیکردن الان افراد لینوکسی بسیار بیشتر از این بودن
به خاطر قبول نکردن ضعف هایمان باعث پیشرفت نکردن خودمان میشویم !
« آخرین ویرایش: 27 آبان 1391، 05:01 ب‌ظ توسط ava »

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #58 : 27 آبان 1391، 05:50 ب‌ظ »
ببینید دوستان عزیز ! :دی
من فکر میکنم هدف دوست ما از این سوال اینه که
نکات ضعف لینوکس و نکات قوت ویندوز رو ببینه
ما نمیگیم ویندوز بهتر از لینوکس هست
و یا لینوکس بهتر از ویندوز هست
ما میگیم چرا از اوبونتو استفاده میکنید ؟
یعنی نکات قوت لینوکس چیه که شما رو به سمت خودش میکشه
و وقتی این سوال پرسیده میشه که چرا ویندوز
یعنی کجای لینوکس مشکل داره یا تکمیل نشده و یا این که کمی از ویندوز عقب تر هست
یعنی که نکات ضعف شناسایی و برطرف بشه
مثلا یکی از نکات ضعف (برای کاربری که میخواد از کامپیوترش استفاده کنه فرقی نداره مشکل بسته به سیستم عامل هست و یا نداشتن برنامه) نداشتن بازی های هست
که اوبونتو به خوبی درک کرده و داره به سمت بازی میره که این ضعف برطرف بشه !
جالبته خیلی از دوستان که ویندوز فون رو مسخره میکنن تنها و اصلی ترین دلیلشون نداشت اپ های زیاد هست
ولی وقتی نوبت به لینوکس میرسه میگن نداشتن برنامه ربطی به سیستم عامل نداره !
به نظر من اگر به خاطر خود سیستم عامل فقط بخوایم انتخاب کنیم
ویندوز فون بسیار سر تر از اندرویید هست
بسار بهینه تر کار میکنه
در حالی که با پردازنده زیر یک گیگا هرتز با اندرویید نصف عمر گوشی شما در هنگ سپری میشه !
خوب سیستم عامل و برنامه هاش هر دو مهمه
پاسخ هایی که به این سوال داده میشه بسیار مهم هست برای بهبود لینوکس
یعنی نکات ضعف شناسایی میشه و جامعه کمبود هایی که داره بهتر تشخیص میده
فقط این که !
طرفداری از لینوکس در این تایپک خیانت است به لینوکس !
امیدوارم منظورم واضح رسونده باشم
به امید برطرف شدن تمام مشکلات نرم افزار های آزاد و آزاد شدن تمام نرم افزار ها ...
----
قبلا یکی از مشکلات لینوکس نداشتن محیط های مناسب گرافیکی براش بود که امروزه برطرف شده
اگر قبلا برخی ها به جای اصرار به محیط متنی و گرافیکی نشدن لینوکس نمیکردن الان افراد لینوکسی بسیار بیشتر از این بودن
به خاطر قبول نکردن ضعف هایمان باعث پیشرفت نکردن خودمان میشویم !

+1 ایول دوست من!
تکبیــــــــــر  :)

آفلاین ارباب آرما

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
  • جهانی بیاندیش، محلی انجام بده.
    • Jellyfish Security
« پاسخ #59 : 27 آبان 1391، 08:25 ب‌ظ »
سلام دوست من. فکر می کنم شما تازه به این فروم پیوسته اید. ;)
من حرفه اصلیم برنامه نویسی نیست(قبلا در گذشته دور بود) ولی برای دل خودم برنامه نویسی می کنم. اینکه سیستم عامل ویندوز تو ایران محبوبه درست ولی این محبوبیت از کجا اومده؟
وقتی بچه مدرسه ای میره سر کلاس و اولین چیزی که از رایانه میبینه ویندوز و office و .... هستش خب اونم به این سمت کشیده میشه و اونو یاد میگیره. البته الان نسبت به گذشته وضع یکم بهتر شده. ولی اینکه برنامه نویس مجبوره به خاطر کاربر بره سراغ این سیستم عامل کاملا مخالفم. این کاربره که به خاطر برنامه های مورد نیازش میره اون سیستمو نصب میکنه.(دقیقا مثل دوستانی که برای بازی مجبورن برن ویندوز نصب کنند)
اگه شرکتی برنامه خودشو تحت سیستم گنو/لینوکس تولید کنه ۹۰ درصد کاربراش اونو نصب می کنن چون کار کردن با برنامه براشون مهمتره از نوع سیستم عاملشون هست.

در مورد گزینه دوم که برای زبان های برنامه نویسی باید برید سراغ ویندوز خب اینم راه داره و تو گنو/لینوکس میشه پلتفرم هایی به خوبی اونها پیدا کرد و کار رو جلو برد . پلتفرم های ویندوزی یک سکویی هستن در حالی که خیلی از پلتفرم های گنو/لینوکس چند سکویی هستن و به جز خودشون سیستم عامل های دیگه رو هم ساپورت می کنند.(دقیقا مثل همون برنامه codeblocks که گفتید)

راستش من از این برنامه استفاده نکردم ولی با لازاروس تو گنو/لینوکس و ویندوز برنامه هام رو کامپایل می کنم و تفاوتی تو اجرا یا کامپایل نمی بینم.شاید نوع کامپایلر تو این قضیه یکم تاثیر میزاره.
الان خیلی نسیت به گذشته گنو/لینوکس رشد کرده و دیگه نیاز چندانی به تایپ دستور نیست فقط بعضی موارد خاص ممکنه نیاز داشته باشید که وارد command بشید.

ممنون از شما بابت خوش آمدتون.
بحث من این نیست که اصلا محبوبیت از کجا اومده. بحث من این هست که ویندوز در حال حاضر محبوبت بیشتری داره و به خاطر همین منطقی تر به نظر میرسه که برنامه ها برای این سیستم عامل نوشته بشوند و به دست کاربران برسند.
(دقیقا به همون دلیلی که تعداد برنامه های iOS تا همین ماپیش از اندروید بیشتر بود.)
اینکه شما می فرمایید که برنامه ها رو بنویسیم و به خاطر اون کاربران انتقال داده بشن به نظر اصلا منطقی نیست.
ما به عنوان یک برنامه نویس وظیفه نداریم که عادت های کاربران رو تغییر بدیم و در ضمن مثلا کسی برای نصب یک برنامه کاربردی معمولا به یک سیستم عامل جدید کوچ نمی کند. این خیلی آرمان گرایانه هست...
در مورد CodeBlocks منظورم سرعت اجرا شدن خود برنامه بود نه برنامه هایی که با اون ساخته میشن.
این مهم نیست که من کی هستم، من رو از روی کارهایی که می کنم می شناسند. <آغاز بتمن>