ممنون از همه دوستان ! خیلی لطف میکنید اگر یکم مراعات همدیگر رو کنید تا بحثمون مثل بقیه تایپیک ها به بیراه نره ، مرسی .
منم نمیدونم چه حکمتیه یک احساس روان بودن خاصی تو ویندوز نسبت به گنو/لینوکس دارم احساس میکنم همه چیز رون تره
حالا واقعا اینطوره یا احساسه رو نیمدونم ...
درباره پایداری ویندوز هم تا حد بسیار زیادی به کاربر و نحوه استفاده ارتباط داره هم ویندوز و هم گنو/لینوکس رو میشه تو اندک دقایقی نابود کرد فرقش اینکه لینوکس رو باید بلد باشی تا نابود کنی
درباره مسائل امنیتی دانیال جان احتمالا میاد توضیح میده ولی تو ویندوز اگر بهش مسلط باشید به جرات میگم مشکلی پیش نمیاد براتون ، البته بستر آلوده شدن تو ویندوز کاملا آماده هست و با کوچک ترین اشتباه فرد آلوده ممیشه همچنین در ویندوز برای رسیدن به امنیتی مناسب باید کمی تنظیمات انجام داد و ... چیزی که تو گنو/لینوکس به صورت آماده ارايه میشه . و البته بازم اگر طرف مراقب نباشه آلوده میشه
در کل همون موضوع اول مطرح هست : کاربر
بعد این موضوع پلیر ( KM ) و کدک ها و زیر نویس و گرافیک و فرمت هایی که عموم استفاده میکنند ، دروس دانشگاه ، فتوشاپ ، IDM ، ابزار ها با GUI قدرتمند هم برا من مطرح هست .
البته با همه هم حاضرم کنار بیام ولی این موضوع ویدیو دیدن و سرعت الان خیلی اذیتم میکنه ...