بذار واسه خودشون جلو برن. وقتی کسی از سیستم عاملشون استفاده نمیکنه چه فایده داره؟
بهترین توزیع های لینوکس در پیشرفته ترین کشورهای دنیا هم نمیتونن لااقل حالا جای ویندوز رو در ادارات بگیرن. تجربه من در بیششتر کشورها در مورد استفاده از اپن سورس بجای ویندوز منفی بوده. امکان جایگزین کردن آفیس با هر چیز دیگه ای تقریبا وجود نداره.
کلا چنین چیزهایی توی دنیا و مخصوصا ایران شکست میخوره.
خود من یک سال در بخش آی تی یکی از ادارات دولتی ایران کار کردم و میدونم که اگه جای My Computer عوض بشه، کلا اون اداره کارش میخوابه چه برسه به اینکه کلا جایگزین بشه. تجربه مشابه در کشورهای شرق آسیا هم داشتم. یه استاد داشتم که مدت زیادی تلاش کرد که این کار رو با کره و ژاپن بکنه که اصلا موفق نبود.
این پیشوند ملی دیگه چیه؟
دوست من٬ شما که باز تندروی کردید!
1. از کجا میدونید که این از بهترین توزیعهای لینوکس نباشه؟ شما کامل به طراحی اون آگاهی دارید؟ اصلا چندوقت باهاش کار کردید که اینو میگید؟
2. اگه این عملگر رو بد بدونید کوبونتو و در نتیجه اوبونتو را بد دونستید چون همونه با کمی (برنامهی آماده و ظاهر) تفاوت
3. شاید جایی که شما باشید یا بودید٬ اون هم در گذشته اینطور بوده(جای My Computer عوض بشه٬ مردم ...) ما که همچین چیزی نمیبینم چون توی روستامون 70% ویندوز هفت و 10% ویندوز هشت و ازین 80درصد ده درصد با لینوکس هم کار میکنن و میبینم که دارن زیادتر میشن چون خودم بهشون میگم و براشون نصب میکنم
4. خودم هم البته از اوبونتو به قاصدک کوچ کردم تا تستش کنم که فعلا کمتر مشکل هنگی و گرافیکی و نصب و اجرای برنامه دارم
حرف درست بزنید و عدالت را هم رعایت کنید