انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اگر یک طراح کامپیوتر بودید چیکار میکردید؟  (دفعات بازدید: 2913 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
همینطور که معلومه از موضوع تاپیک دوست دارم بدونم اگه شما یه طراح بودید چیکار میکردید در تمامه زمینه کامپیوتر اعم از:سخت افزار, معماری کامپیوتر.......
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
اولین کاری میکردم صدای فن رو خفه میکردم !!!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
سيستمي طراحي ميكردم كه قطعات رو با نيتروژن مايع خنك كنه
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
اسپمر ها رو برای پستای 8سشرشون خفه میکردم:]

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
به خوب نکته ای اشاره کردی   8) 8) 8) ولی فن بی صدا داریم اگه طراح شدی از این فن استفاده کن
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
اسپمر ها رو برای پستای 8سشرشون خفه میکردم:]
+1
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
یه رایانه می‌ساختم که ۱۰۰٪ سخت‌افزارش آزاد باشه و نه‌تنها همه بتونن خودشون درستش کنن، که دیگه مشکل ناسازگاری و راه‌انداز انحصاری و… هم از بین می‌رفتن خود به خود
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
یه رایانه می‌ساختم که ۱۰۰٪ سخت‌افزارش آزاد باشه و نه‌تنها همه بتونن خودشون درستش کنن، که دیگه مشکل ناسازگاری و راه‌انداز انحصاری و… هم از بین می‌رفتن خود به خود

خیلی خیلی ممنون که موجبات خنده و شادی ما را حتی در این مکان هم فراهم می کنید ;D
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

از دنیا عقبی‌ها! توصیه می‌کنم این نوشته رو حتماً بخونی. الآن تقریباً همه‌ی قطعات کامپیوتری رو به صورت آزاد داریم (پردازنده‌ی ۶۴بیتی، حافظه‌ی اصلی DDR3، شتاب‌دهنده و کارت گرافیکی و…) و برای یک سری‌های خاص هم که سخت‌افزارش به صورت کامل آزاد نیست، درایورهای آزاد وجود داره. ساخت یه رایانه‌ی آزاد نیاز به کار اضافه‌ای نداره. فقط یه بازاریابی خوب می خواد و یه شرکتی که بخواد این کار رو انجام بده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *

از دنیا عقبی‌ها! توصیه می‌کنم این نوشته رو حتماً بخونی. الآن تقریباً همه‌ی قطعات کامپیوتری رو به صورت آزاد داریم (پردازنده‌ی ۶۴بیتی، حافظه‌ی اصلی DDR3، شتاب‌دهنده و کارت گرافیکی و…) و برای یک سری‌های خاص هم که سخت‌افزارش به صورت کامل آزاد نیست، درایورهای آزاد وجود داره. ساخت یه رایانه‌ی آزاد نیاز به کار اضافه‌ای نداره. فقط یه بازاریابی خوب می خواد و یه شرکتی که بخواد این کار رو انجام بده
نه داداش شما عقبی از دنیا
یادت رفته که الآن همه چی پوله
فکرشو بکنین یه شرکت بیاد سخت افزار آزاد منتشر کنه
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
شوخی نکن دوست من! اصلاً خوندی اون متن رو؟ همین الآن اوراکل داره این کار رو می‌کنه و پردازنده‌ی اسپارک ۶۴بیتی رو آزاد منشر می‌کنه، اگه شک داری برو از سایتش بسته‌ی مربوطه رو بارگیری کن و خودت درستش کن تو خونه.
یا بیا این‌جا و برای خودت کارت گرافیک بساز.
پرینتر سه بعدی آزاد، کنسول بازی آزاد، میکروکنترلر آزادو حتا گیتار الکتریک آزاد و…. این پیوند فقط فهرست حامیان مالی کنفرانس سخت‌افزارهای آزاد ۲۰۱۲ است.
یا اصلا چرا راه دور بریم؟ برو پایتخت یه مودم یا روتر SMC بخر. داخل جعبه‌اش همه‌چیزش هست. از نقشه‌ی مدارهای الکترونیکی‌اش تا توضیحات نحوه‌ی کارش. تا کد نرم‌افزاری که به کنترلرش پورت می‌شه و…. اگه خواستی یه دونه ازش برای خودت بساز

آزادی داره دنیا رو می‌گیره، اون‌وقت ما نشستیم تو خونه‌مون می‌گیم دنیا رو پول می‌چرخونه و منتظریم آمریکا بیاد ایران رو بگیره
« آخرین ویرایش: 24 آبان 1391، 05:43 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
نه بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!۱ :o

همه چیز آزاد شنیده بودم غیر این یکی،نرم افزار آزاد،بنزین آزاد،شیر آزاد و...

ممنونم که بر اطلاعات بنده افزودید

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
من اگه طراح کامپیوتر بودم دوست داشتم همه‌ی صفر تا صد کامپیوترمو خودم بسازم. مثل همون چیزی که آقا دانیال فرمودند. البته سیستم عاملش هم دوست داشتم خودم بسازم.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین ارباب آرما

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
  • جهانی بیاندیش، محلی انجام بده.
    • Jellyfish Security
این سؤال خیلی جنبه عمومی داره و به نظرم باید به طور جزئی تر واردش شد و مثلا اینطور پرسید که اگر شما طراح فلان قسمت از فلان سخت افزار یا نرم افزار بودید چه کاری می کردید...
اما به طور کلی اگر من برنامه خاصی برای ساخت چیز جدیدی در ذهنم داشتم هیچ وقت در یک انجمن اون رو پابلیک نمی کردم:)
این مهم نیست که من کی هستم، من رو از روی کارهایی که می کنم می شناسند. <آغاز بتمن>

آفلاین mohammadQt

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
من ميومدم يه سخت افزار طراحي ميكردم تا با تمامي سيستم عامل ها مچ شه و بشه روش نصب كرد تا نري براي اين كه از ios استفاده كني بري ايفون بخري :D