انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بهترین زبان برای برنامه نویسی برای سی شارپ کارها  (دفعات بازدید: 11942 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
سلام دوستان

من بین زبان های برنامه نویسی بجز تحت وب ها به #C خیلی واردم و دنبال زبانی می گشتم که یه برنامه مثل visual studio (یه IDE) داشته باشه که به راحتی بشه یه دکمه یا تکست باکس یا ... اضافه کرد و مثل اسمبلی نیاز به طراحیه فرم و دکمه ها و .. نداشته باشه.

راستی میشه با جاوا یا همون سی شارپ توی اوبونتو برنامه نوشت؟
« آخرین ویرایش: 06 دی 1391، 05:07 ب‌ظ توسط sorena100 »

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
پاسخ : بهترین زبان برای برنامه نویسی
« پاسخ #1 : 20 آبان 1391، 03:58 ب‌ظ »
C# -> monodevelop
java -> eclipse
به ما هم یاد بده. البته اگه دوست داری ;D
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
« پاسخ #2 : 20 آبان 1391، 04:34 ب‌ظ »
سلام دوستان

من بین زبان های برنامه نویسی بجز تحت وب ها به #C خیلی واردم و دنبال زبانی می گشتم که یه برنامه مثل visual studio داشته باشه که به راحتی بشه یه دکمه یا تکست باکس یا ... اضافه کرد و مثل اسمبلی نیاز به طراحیه فرم و دکمه ها و .. نداشته باشه.

از بین پیغمبر ها جرجیس رو پیدا کردید؟؟ اسمبلی! ;D
اگه می خواین واقعا گنو لینوکس کار کنید باید C# رو رها کنید و به زبان های دیگه و آزاد تر گرایش پیدا کنید،مثلا PyGTK البته PyQT هم هست که اصلا آزاد نیست.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #3 : 20 آبان 1391، 05:30 ب‌ظ »
Interface designer تحت qt و با زبون c

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #4 : 20 آبان 1391، 06:27 ب‌ظ »
سلام دوستان

من بین زبان های برنامه نویسی بجز تحت وب ها به #C خیلی واردم و دنبال زبانی می گشتم که یه برنامه مثل visual studio داشته باشه که به راحتی بشه یه دکمه یا تکست باکس یا ... اضافه کرد و مثل اسمبلی نیاز به طراحیه فرم و دکمه ها و .. نداشته باشه.

بنظر من اگه نمی‌خوای که با خود c# کار کنی، زبون «والا» خیلی به سی‌شارپ نزدیک هست. هم یک زبون آزاد هست (GPL v2) و هم اینکه زبونی هست که توسط «بنیاد گنوم» برای توسعه‌ی «محیط دسکتاپ گنوم» حمایت می‌شه.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #5 : 20 آبان 1391، 08:11 ب‌ظ »
C# -> monodevelop
java -> eclipse
به ما هم یاد بده. البته اگه دوست داری ;D
برای یاد دادنش هم سایت زدم البته فعلا وقت ساخت آموزش رو ندارم و متاسفانه سایت آپدیت نمیشه :(
www.pcamooz.tk

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #6 : 20 آبان 1391، 08:32 ب‌ظ »
امیدوارم هر کسی که در اینجا اطلاعاتی داره، اطلاعاتشو با بقیه به اشتراک بزاره.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #7 : 20 آبان 1391، 09:05 ب‌ظ »
Gambas هم زبان خوبیه . البته اگر بیسیک بلدی برو سراغش چون واقعا شیرین و قابل درکه.

راحتی های ویژوال استودیو رو هم داره :) . مدتهاست (از اوبونتو ۱۱.۱۰ ) دارم باهاش برنامه نویسی میکنم. و خب خوب هم جواب میده.

------

Lazarus هم یه جورایی همون دلفی ویندوز و مک هست. باید پیش زمینه پاسکال داشته باشی.

-------

برای جاوا هم همین الان میتونی نت بینز رو نصب کنی و راحت کارتو ادامه بدی. چون جاوا ذاتش با سیستم های لینوکس سازگار تره (مثلا آندروید به عنوان توزیعی که کاملا با جاوا نوشته شده :) ).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین shervinkh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • An ENFP
    • سایت شخصی
« پاسخ #8 : 20 آبان 1391، 09:34 ب‌ظ »
برای نوشتن نرم افزار های پایدار و بهینه و کاربردی فقط c++ و java رو پیشنهاد می کنم.زبون های دیگه معمولن یا غیر استانداردن (مثل C#) یا غیر بهینه عمل می کنن (مثل python).
Gentoo KDE x86_64
Notebook:Asus N53SN
www.shervin.org

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #9 : 21 آبان 1391، 12:52 ق‌ظ »
برای نوشتن نرم افزار های پایدار و بهینه و کاربردی فقط c++ و java رو پیشنهاد می کنم.زبون های دیگه معمولن یا غیر استانداردن (مثل C#) یا غیر بهینه عمل می کنن (مثل python).
عزیزم پیشنهاد خود اوبونتو اینه که با پایتون و gtk برنامه بنویسید :)

We recommend using Python and GTK to create applications for Ubuntuhttp://developer.ubuntu.com/get-started/

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 23 آبان 1391، 02:31 ق‌ظ »
خب مونو و گامباس (دات‌نت) رو که بهتره اصلاً جزو زبان‌ها حساب نکنیم. والا و لازاروس رو هم نمی‌شه چندان حسابی باز کرد روشون با این که قوی هم هستن. بهترین گزینه‌ها برای دسکتاپ خود سی، ++C، جاوا و پایتون عالی هستن و برای وب هم که بی رقیب php یکه‌تازی می‌کنه، گرچه این اواخر پایتون هم حرف‌هایی برای گفتن داره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #11 : 23 آبان 1391، 07:46 ق‌ظ »
من اعتقاد دارم بهترین زبان وجود نداره. این کاملا سلیقه ایه که هرکسی به چه زبانی بیشتر رقبت پیدا کنه و به سمت اون بره.چون اولین زبانی که یاد گرفتم پاسکال بود‌ (ترم یک و قبل از C ) برا همین یه جورایی رفتم دنبال همون و ازش خوشم اومد و بعد اون هم دلفی و الان هم لازاروس .
شاید قدرت زبانها با هم یکم متفاوت باشه ولی همه اونها هرکاری که زبان دیگه ای میتونه انجام بده رو هم میتونن انجام بدن اما با پیچیدگی بیشتر . باید دید برای چه هدفی طراحی شدن (مطمئنا زبان C برای برنامه های سیستمی حرف نداره. python و PHP هم یک جورایی از نوه نتیجه های همین زبان C هستن  ;D)
من منکر قدرت و محبوبیت و استفاده فراگیر زبان C و خانواده اون نیستم ولی نمیشه گفت این زبان از همه بهتره چون ممکنه بهترین زبان برای من قابل استفاده نباشه و اونقدری که با یه زبان دیگه میتونم بنویسم نتونم با اون خوب بنویسم.
راستی در مورد گفته آقا دانیال در مورد لازاروس باید بگم یه جور دیگه باید روی اون حساب کنن. چنتا لینک میزارم حتما یک نگاهی بندازید.
برنامه های ساخته شده به وسیله لازاروس :  http://wiki.lazarus.freepascal.org/Lazarus_Application_Gallery
برنامه هایی که از لازاروس در اونها استفاده شده : http://wiki.lazarus.freepascal.org/Projects_using_Lazarus
فروم لازاروس برای گفتگو و رفع مشکلات برنامه نویس های اون : http://www.lazarus.freepascal.org/index.php?action=forum

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 24 آبان 1391، 02:55 ب‌ظ »
نه. منظورم قدرت نبود. روی قدرتش که شکی نیست، منظورم بیش‌تر روی ابزارهای توسعه، کامپوننت‌های آماده و این‌ها بود که (به نظر من) فعلاً از بقیه عقب‌تر هستن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین abc222

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
« پاسخ #13 : 05 دی 1391، 07:48 ب‌ظ »
سلام به همه
به نظرم جاوا خیلی زبان خوبیه و من باهاش خیلی راحتم
البته شما که سی شارپ کاری من جایی خوندم برنامه ی wine توی اوبونتو اجازه میده که برنامه های ویندوز رو استفاده کنی :D
وبلاگ تازه متولد من
www.fluency.blog.com

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #14 : 06 دی 1391، 12:22 ق‌ظ »
دوست عزیز کسی که سی شارپ بلده معمولا اولین گزینه که به جز سی شارپ میره سراغش جاوا هست . الان از نظر قدرت و فراگیر بودن بهترین گزینه جاوا هست . چون سی شارپ و جاوا خیلی بهم نزدیک هستند . جاوا خیلی راحت میشه یادش گرفت . طبق آمار که یه جایی خوندم میگفت بیشترین کلاس های از پیش نوشته شده مربوط به جاوا هست . الانم که JDK 8 هم اومده . دیگه روی قله وایساده . بهترین محیط هم براش تو گنو/لینوکس نت بینز و ایکیلیپس هست .البته اگه میتونی هزینه کنی میتونی IntelliJ رو بخری که رودستش کسی تا به حال نتونسته بلند شه . برای وب سایت هم سمت سرور بهترین ها پایتون و پی اچ پی هستند . که پی اچ پی بهتر هست .