انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین زبان برای برنامه نویسی برای سی شارپ کارها  (دفعات بازدید: 11946 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
پاسخ : بهترین زبان برای برنامه نویسی
« پاسخ #15 : 06 دی 1391، 07:49 ق‌ظ »
تو لینک زیر رتبه بندی و اطلاعات جالبی در مورد زبان های برنامه نویسی رو میتونید ببینید.
این شرکت تو ارزیابی و کیفیت  نرم افزارهای تخصصی فعالیت میکنه.
این اطلاعات مربوط به دسامبر ۲۰۱۲ هستش .  ;)
http://www.tiobe.com/index.php/content/paperinfo/tpci/index.html

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #16 : 06 دی 1391، 12:31 ب‌ظ »
دوست من شما که سی# کار کردی به نظر من اینجا جاوا کار کن هم وارد دنیای اوپن شده زبانش و از اون مهمتر سینتکسش خیلی خیلی شبیه به زبان سی# هست.(البته سی # شبیه جاوا هست :D).
منابع آموزشی زیادی هم براش هست و ابزارهای فراوانی واسش اومده و تو توسعه روی همه پلتفرم ها میتونی کار کنی. 8)
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
« پاسخ #17 : 06 دی 1391، 01:48 ب‌ظ »
جالبه برام که هنوز تو انجمنی مثل اینجا همچین پست هایی زده میشه. و جالب تر اینکه دوستان میان و جواب
اینجور پست ها رو هم میدن. خیلی راحت میگن این زبان خوبه یا اون زبان بده...

راستی، سعی کنید منبع خودتون رو سایت هایی مثل tiobe.com قرار ندید. تو انجمن ها و محافل خارجی
به امثال این سایت ها بیشتر به عنوان سرگرمی نگاه میکنن. مثلا همین سایت tiobe.com رنکینگش با توجه به سرچ توی
موتور های جستجو تعیین میشه. با توجه به اینکه زبان هایی مثل C و Java و ++C در دانشگاه ها و مدارس زیادی تدریس
میشه، چه داخل و چه خارج، مسلم هست که میزان جستجوی اسم این زبان ها به نسبت بقیه به مراتب بالاتر هست. هرکی یه مشکل
کوچیک تو حل تمرین  هم داشته فوری میاد تو گوگل تا این ها رو سرچ کنه. یا مثلا زبان هایی مثل Go به دلیل اسم خاصشون
هیچ وقت نمی تونن توی همچین رنکینگی پیشرفت کنن.

هر زبانی در جای خودش، و تو دستای یه برنامه نویس حرفه ایی، می تونه مفید واقع بشه.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #18 : 06 دی 1391، 02:10 ب‌ظ »
جالبه برام که هنوز تو انجمنی مثل اینجا همچین پست هایی زده میشه. و جالب تر اینکه دوستان میان و جواب

راستی، سعی کنید منبع خودتون رو سایت هایی مثل tiobe.com قرار ندید. تو انجمن ها و محافل خارجی
به امثال این سایت ها بیشتر به عنوان سرگرمی نگاه میکنن. مثلا همین سایت tiobe.com رنکینگش با توجه به سرچ توی
موتور های جستجو تعیین میشه. با توجه به اینکه زبان هایی مثل C و Java و ++C در دانشگاه ها و مدارس زیادی تدریس
میشه، چه داخل و چه خارج، مسلم هست که میزان جستجوی اسم این زبان ها به نسبت بقیه به مراتب بالاتر هست. هرکی یه مشکل
کوچیک تو حل تمرین  هم داشته فوری میاد تو گوگل تا این ها رو سرچ کنه. یا مثلا زبان هایی مثل Go به دلیل اسم خاصشون

هر زبانی در جای خودش، و تو دستای یه برنامه نویس حرفه ایی، می تونه مفید واقع بشه.

موافقم اما پشتیبانی از یک طرف و منابع زیاد آموزشی هم از طرف دیگه تاثیر زیادی تو پیشرفت این زبانها داشته.
مثلا همین جاوا هم تو وب به کار میرهُ هم تو کلاینت همه جور سیستم عاملی هم تو موبایل و الانام تو اندروید و هم تو رباتیک!!! و واسه هر کدوم ازین مباحثم حرای زیادی واسه گفتن داره و راه های ساده ای هم واسه آموزشش هست بخاطر سادگیه سینتکسش 8)
I just felt like running

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #19 : 06 دی 1391، 02:13 ب‌ظ »

دوست عزیز
من نگفتم کدوم زبان بهتره یا بدتره فقط رنکینگی که تو اینترنت دیده بودم رو گذاشتم تا بقیه هم ببینن . اینکه این رنکیگ خوبه یا بد و یا اینکه این شرکت معتبره یا نه با بیینده.
یک نکته : وقتی یک زبان خیلی فراگیر میشه حتما دلیلی داره  ;) (چرا زبان Go تو دانشگاه تدریس نمیشه؟)

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #20 : 06 دی 1391، 02:22 ب‌ظ »

دوست عزیز
من نگفتم کدوم زبان بهتره یا بدتره فقط رنکینگی که تو اینترنت دیده بودم رو گذاشتم تا بقیه هم ببینن . اینکه این رنکیگ خوبه یا بد و یا اینکه این شرکت معتبره یا نه با بیینده.
یک نکته : وقتی یک زبان خیلی فراگیر میشه حتما دلیلی داره  ;) (چرا زبان Go تو دانشگاه تدریس نمیشه؟)

I just felt like running

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
« پاسخ #21 : 06 دی 1391، 02:53 ب‌ظ »
بعله، درسته.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #22 : 06 دی 1391، 05:01 ب‌ظ »
شاید اشتباه از من بوده که موضوع رو خوب انتخاب نکردم. منظورم بهترین زبان با وضعیتی که من دارم هست. الان هم دارم پایتون می خونم و اگه وقت شد جاوا رو هم یاد می گیرم.

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558

سلام

اینکه ما هر چند وقت یکبار موضوعات تکراری می بینیم به یک چیز تکراری تبدیل شده (بهتره بگم که عادت کردیم)
متاسفانه وظیفه مدیریت سایت که با ایجاد یک تاپیک ثابت (البته نه به این سادگی که من میگم)همه این بحث ها به یکجا متمرکز بشه و هر کاربری حق داره نسبت به سوالی که داره پرسش مطرح کنه،این حق طبیعی همه ماست.
بجز این موضوع ما در جاهای یگه مثل کار با XAMPP ،وی پی ان ها،کارت گرافیک و ... تقریبا هر چند وقت یکبار چیزهای تکراری می بینیم.

این قسمت رو از ادرس زیر کپی کردم :

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,51482.msg400102.html#msg400102

اون قسمتی که گفتم شاید لازم باشه رو آوردم.
و باید اضافه کنم که QT هم قدرتمنده.

من در مورد 10 زبان برتر - Top 10 language جستجو زیاد زدم رده بندی Github و ieee و... سایت های دیگه رو نگاه کردم هیچ استانداری وجود نداره که تعیین کنیم که چه زبان هایی بهترینه هر زبانی خصوصیات خاص خودش رو داره.
هر کدوم یه رده بندی برای خودشون دارن.

مثلا من  فقط اسم زبان D رو شنیدم ولی با این تاپیک که توی فروم بچه ها در موردش صحبت کردن و مطلب تهیه کردن ،زبان قدرتمندی به نظر میرسه.

توی ایران ندیدم (من ندیدم دیگران رو نمیدونم) کسی با زبان Ada کار کنه در حالی که یکی از قویترین زبان های برنامه نویسی هست.

cobol - کوبول زبانی هست که خیلی از افراد میگفتن سال 1980 منسوخ شده و مرده اما الان صدها سایت و هزاران خط کد در اینترنت در مورد کوبول وجود داره.

دلفی 7 یک شاهکار در دنیای برنامه نویسی است الان-سال 2012 توی انگلیس خیلی از برنامه ها رو با همون (حتی دلفی 6) در حال بروزرسانی کردن هستند.
از جمله نرم افزار : Kindle Writer - با دلفی 7 در حال توسعه است-حال شما تاریخچه دلفی رو بخونید

http://kindlewriter.co.uk/

شما اگه بخواین وقتتون رو روی انتخاب زبان هدر بدید بعد بازنشستگی تون هم هنوز دنبال زبان برنامه تویسی میگردین.

لازاروس هم هست.تقریبا مثل دلفیه و اون قدرت دلفی رو نداره کند هم هست و حجم فایل هاشم خیلی زیاده.
ولی برای لینوکس انتخاب خیلی خوبیه.

و .....

و ما میطوانیم

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
سلام دوستان

من بین زبان های برنامه نویسی بجز تحت وب ها به #C خیلی واردم و دنبال زبانی می گشتم که یه برنامه مثل visual studio (یه IDE) داشته باشه که به راحتی بشه یه دکمه یا تکست باکس یا ... اضافه کرد و مثل اسمبلی نیاز به طراحیه فرم و دکمه ها و .. نداشته باشه.

راستی میشه با جاوا یا همون سی شارپ توی اوبونتو برنامه نوشت؟
سلام
یه سری پکیج ها هست به نام monodevelop که خیلی شبیه به #c هست . من حتی یه بار یه برنامه که تو #C بود رو اجرا کردم باهاش یه تستی بکن . شاید جواب داد .
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم ....
همان عرقی است که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر