ببخشید که کارشناس هایی مثل شما رو فراموش کرده بودم
من فکر می کنم هدف از برپایی سایتی مثل ubuntu.ir اینه که افراده مختلف نظرات خودشان رو بیان کنن. اما-------------------------------------------------------------------------------.
نمی دونستم روی اپل مک نصب می شه
صحبت من این بود که وقتی apple لپ تاپ های خود را با سیستم عامل خوبی مثل Mac OS ارایه می دهد نیازی نیست روش چیز دیگه ای نصب شه. اصلا همراه Mac book یک Mac OS X هم عرضه می شه حالا نمی دونم این گفته شما یعنی چی که نمی دونستم روش نصب می شه!
من اگه لب تاپ اپل داشتم سریع مک رو پاک می کردم و فدورا روش نصب می کردم .
این کار شما مثل این مومونه بدنه یک مرسدس بنز رو برداری روش پیکان بزاری! موتور Fedora و Mac OS فرقی نداره از نظر کارهایی که شما انجام می دی! من خیلی دلم می خواد بدونم شما چه استفاده تخصصی از Fedora می کنین!
فهمیدی ؟؟؟ یا بازم توضیح بدم
--------------------------------------
فهمیدی ؟؟؟ یا بازم توضیح بدم. مک یک کلوز سورس هستش
منظورتون closed source است؟ یک دال از تو انداختی!
اگه طرف دار کلوز سورسی که چرا لینوکس کار می کنی
من طرف چیزهای خوبم! حتی اگر مایکروسافت بنویسه! --------------------------------------
اصلا کرنلش هست که کلوز سورسه
کرنل Mac OS به اسم داروین و یک محصول open source که حتی gnome هم روش اجرا می شه.
این رو برین از سایت رسمی اپل بخونین
لطفا با لینک دقیق مطلب رو بیان کنین! سایت رسمی apple هزاران صفحه دارد.
راستی یادم رفت بگم به این کارشناسی محترم که روی اپل mac os x نصب نیست بلکه mac os نصبه
این مطلب دقیقا غلط است. Mac OS X 10.4 یا tiger به بعد از پلتفرم x86 پشتیبانی می کند و قبل از اون فقط از ppc پس تمامی لپ تاپ ها و کامپیوتر های apple که الان در بازار موجود و برپایه x86 هستند mac OS X دارند که یا Tiger یا Leopard هستند. Mac OS هم از چند سال پیش دیگه تولید نمی شود!
x برای نه فقط اپل بلکه هر سیستمی که دارای پردازنده ی اینتل باشه نصب می شه . ولی باز بصرفه نیست . چون که بقیه اجزا چون سازگاری کامل ندارن سرعتش کمه ولی باز در حد مطلوب هستش
مشکل Mac OS X برای PC چیزهایی مثل EFI در مقابل BIOS است که باعث می شود به صورت مستقیم قابل استفاده نباشد و از emulator استفاده شود.
mac os روی pc نصب نمی شه ولی mac os X روی pc نصب می شه
این موضوع ربطی به ورژن Mac OS ندارد و ورژن های قدیمی رو هم می تونی با Emulator روی pc اجرا کنی!
دوست عزیز الان دیگه چیزی به اسم Mac OS نداریم چون چند ساله خط تولیدش متوقف شده.-----------------------------------------------------------------------------------------------
برای اینکه روی دست مکینتاش هنوز سیستمی بلند نشده .
کی گفته اینو؟ شما چقدر تجریه داری که این قدر با قطعیت اظهار نظر می کنی؟ سیستم من که یک Lenovo Thinkpad T61 است که با قیمت تقریبا یکسان از Macbook MB063 سخت افزار بهتر و سریعتری داره. Apple کمپانی دهه ۸۰ نیست که همه سخت افزار سیستم هایش را خودش بسازد.
ادامه این بحث خارج از حوصله انجمن است و من وقت جواب دادن به همه بحث های بی پایه شما را ندارم. شما با این کار علاوه بر Ubuntu به روح راستی و بحث اصولی لطمه می زنید.
دوستان خودشان قضاوت کنند.
-------------------------------------------------
این پست به علت مغیرت با قوانین (قانون مشاره ۱ ) انجمن ویرایش شد. این ویرایش پس از درخواست عمومی و خصوصی از این کاربر توسط گروه راهبران انجام گرفت.