مجموع آرای اعضا: 20
0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقولهارد های SSD برای PC اومده؟یعنی مثل هارد عادی داخل کیس نصب میشه؟بله که اومده! خیلی وقته اومده!و یکی از آرزوهای من خرید یک ۶۰ گیگابایتی از همین هاردهاست!
هارد های SSD برای PC اومده؟یعنی مثل هارد عادی داخل کیس نصب میشه؟
نقلقولیکی از آرزوهای من خرید یک ۶۰ گیگابایتی از همین هاردهاست!خیلی دوست دارم یه ۶۰ یا ۶۴ رو ببندم اما گرونه.
یکی از آرزوهای من خرید یک ۶۰ گیگابایتی از همین هاردهاست!
نقلقول از: Matrix.1372 در 11 آذر 1391، 01:20 قظنقلقولهارد های SSD برای PC اومده؟یعنی مثل هارد عادی داخل کیس نصب میشه؟بله که اومده! خیلی وقته اومده!و یکی از آرزوهای من خرید یک ۶۰ گیگابایتی از همین هاردهاست!مگه قحطی هارد اس اس دی اومده برادر؟فک کنم پاساژ الزهرای قم که مرکز موبایله هارد اس اس دی هم داشته باشه!یا یه سر به پاساژ مروارید صفائیه بزن باید داشته باشه!!!
ماتریکس اینو بخون:http://www.digikala.com/?Products=Computer&Product=Computer-MON-LG-M2394A
نقلقول از: مهدی جعفری در 11 آذر 1391، 01:26 قظنقلقول از: Matrix.1372 در 11 آذر 1391، 01:20 قظنقلقولهارد های SSD برای PC اومده؟یعنی مثل هارد عادی داخل کیس نصب میشه؟بله که اومده! خیلی وقته اومده!و یکی از آرزوهای من خرید یک ۶۰ گیگابایتی از همین هاردهاست!مگه قحطی هارد اس اس دی اومده برادر؟فک کنم پاساژ الزهرای قم که مرکز موبایله هارد اس اس دی هم داشته باشه!یا یه سر به پاساژ مروارید صفائیه بزن باید داشته باشه!!!داش مگه شوما بچه قم هستی؟!
من دوباره جوگیر شدم. کسی میدونه ویندوز ۷ یا ۸ اورجینال الان توی بازار چنده؟
به دلیل مغایرت با قوانین انجمن قفل و به زودی حذف خواهد شد!
نقلقول از: علیرضا غریب در 11 آذر 1391، 01:32 قظمن دوباره جوگیر شدم. کسی میدونه ویندوز ۷ یا ۸ اورجینال الان توی بازار چنده؟
پش نشد آشنا در بیان.منم ۱ بار قم رفتم.جمکران.تا ۵ صبح توی حرم بودم.اون شب ۲۰ هزار تومن فال از بچه ها خریدم.فالی ۲۰۰ تومن بود.دلم میسوخت براشون چون هوا سرد بود.آخر هم فال ها رو بهشون پس دادم تا دوباره بفروشن.چه شب غریب و با شکوهی بود.
آفرین به تو! بابا پولداااااااار!چه خوب که بازم بیای قم و به جای ۲۰ هزار تومن ۲ ملیون تومن بم بدی و منم یه سیستم بهت بدم و دوباره سیستم رو بهم پس بدی بفروشمش به یکی دیگه!هوام که خودت میدونی! ســــــــــــــــــــــــرد!
دوستان بیایید بحث ها و حرف های خارج از موضوع رو به صورت پیام خوصوصی بهم بدیم.موفق باشید
کم کمک داری حاصل دسترنج هممون رو به دست دانیال بهزادی عزیز میسپاری که الاناس که پیداش بشه و بگه:به دلیل مغایرت با قوانین انجمن قفل و به زودی حذف خواهد شد!که حقم داره!
نقلقولآفرین به تو! بابا پولداااااااار!چه خوب که بازم بیای قم و به جای ۲۰ هزار تومن ۲ ملیون تومن بم بدی و منم یه سیستم بهت بدم و دوباره سیستم رو بهم پس بدی بفروشمش به یکی دیگه!هوام که خودت میدونی! ســــــــــــــــــــــــرد!از خنده دارم غش میکنم.یکی بیاد ۲ قرون به من بده بابا.