انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اگر این توزیع ها مال خودتون بود چیکار می کردید؟  (دفعات بازدید: 4595 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین عمو حسین

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
اگر شما مدیر اجرایی یکی از توزیع های معرف لینوکس بودید چیکار می کرید
لطفا صحبت از ویندوز را نابود می کنم نکنید
« آخرین ویرایش: 11 آذر 1391، 08:54 ق‌ظ توسط عمو حسین »

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
خب پس ویندوز رو نابود نمیکردم داغون میکردم ;D

نه شوخی بود اما الان باید بیشتر رو تفکر مردم باید کار بشه تا نسخه سیستم عامل. اطرافیان از لینوکس هنوز یه محیط ترمینال سیاه و سفید که بدرد سیستمای زمان هیتلر میخوره رو تو ذهنشون دارن و تبلیغات قدرتمندی هم برای زیبا جلوه دادن این دسته از سیستم عامل ها که موثر باشه صورت نگرفته.
لینوکس به یک کلمه جدید برای واژه دشوار و بدرد نخور بدل شده که اصلاً هم اینطور نیست
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
اینا نظرات شخصیه منه

به نظر من، آسونی و کاربر پسندی بالاتر از هر چیزی باید باشه.

ظاهر برای من بسیار مهمه، پس دقت بسیار بالایی داخلش میکنم (اوبونتو از این نظر ضعف داره به نظرم)؛ به قول مایکروسافت، دسکتاپ باید طوری باشه که وقتی کاربر اولین بار بهش نگاه کرد فقط یک چیز بگه: WOW

نصب تم هم در حد ممکن آسون باید باشه به شکلی که کاربر درگیری ای از این نظر نداشته باشه (راه حل KDE جالبه، یه دکمه میزنی و خودش از اینترنت کلی تم رو برات میاره، نگاه کن،‌ خوشت اومد انتخاب کن و نصبش کن؛ تموم...)

یکی دیگه از مشکلات، درگیری کاربر با اسامی مختلف هست. مثل KDE و گنوم و گنوم شل و GTK و روت و کامپایل و مخازن و ...
آخه کاربر به اینا چیکار داره، کاربر یه سیستم خوشگل، سازگار با سخت افزاراش برای کار میخواد. تا جایی که بشه، کاربر رو از درگیری با این چیزا دور نگه میدارم.

wine رو داخل توزیع خودم به شکل پیشفرض قرار میدم تا برنامه های ویندوزی راحت تر اجرا بشن و مشکل خیلی از کاربرهای تازه وارد (که از ویندوز اومدن) حل بشه
ابزارهای ZorinOS هم جالب هستن (مثل: منوهای مختلف، نصاب راحت مرورگر و ...)

شک نکنید که همه کدکها و نرم افزارهای ضروری به شکل پیشفرض نصب شده باید باشن و کاربر بعد از نصب، با یک سیستم کاملا آماده کار رو به رو باید بشه که از هر نظری پاسخگو هست.

همینطور، تا جایی که بشه سعی میکنم ترمینال رو به عنوان یک عضو جانبی کاملا غیر ضروری در توزیع بزارم.
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
اگر شما مدیر اجرایی یکی از توزیع های معرف لینوکس بودید چیکار می کرید
لطفا صحبت از ویندوز را نابود می کنم نکنید

عمو جان شما خودت چیکار میکردی؟
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
خوشتیپ جان اول به بخشای مختلف انجمن سر بزن - آخه اینجا جای همچین بحثیه!بحثای اینجوری جاش تو کافست -اینجا جاییه که کسایی که تازه وارد اینجا میشن بگردن و به سوالای ابتدایی و جواباش برسن.
[البته ویکی بهترین جاست برای تازه کاران و کهنه کاران حتی].
.
:]]
.
نتیجه گیری از این بحث رو میخای چی کار کنی؟
جزو علایقته که بدونی بقیه تو چه فکرین؟یا همینجوری الکی پرسیدی؟

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
اینا نظرات شخصیه منه

ظاهر برای من بسیار مهمه، پس دقت بسیار بالایی داخلش میکنم (اوبونتو از این نظر ضعف داره به نظرم)؛ به قول مایکروسافت، دسکتاپ باید طوری باشه که وقتی کاربر اولین بار بهش نگاه کرد فقط یک چیز بگه: WOW

نصب تم هم در حد ممکن آسون باید باشه به شکلی که کاربر درگیری ای از این نظر نداشته باشه (راه حل KDE جالبه، یه دکمه میزنی و خودش از اینترنت کلی تم رو برات میاره، نگاه کن،‌ خوشت اومد انتخاب کن و نصبش کن؛ تموم...)

یکی دیگه از مشکلات، درگیری کاربر با اسامی مختلف هست. مثل KDE و گنوم و گنوم شل و GTK و روت و کامپایل و مخازن و ...
آخه کاربر به اینا چیکار داره، کاربر یه سیستم خوشگل، سازگار با سخت افزاراش برای کار میخواد. تا جایی که بشه، کاربر رو از درگیری با این چیزا دور نگه میدارم.

wine رو داخل توزیع خودم به شکل پیشفرض قرار میدم تا برنامه های ویندوزی راحت تر اجرا بشن و مشکل خیلی از کاربرهای تازه وارد (که از ویندوز اومدن) حل بشه

شک نکنید که همه کدکها و نرم افزارهای ضروری به شکل پیشفرض نصب شده باید باشن و کاربر بعد از نصب، با یک سیستم کاملا آماده کار رو به رو باید بشه که از هر نظری پاسخگو هست.

همینطور، تا جایی که بشه سعی میکنم ترمینال رو به عنوان یک عضو جانبی کاملا غیر ضروری در توزیع بزارم.

با سلام.
دوست من نظر تون کاملا محترم و خودت عزیز.ولی به نظرت تون تو این حالت شما توزیع های گنو/لینوکس رو با ارم و روش ماکروسافتی تولید نمیکردین.؟

به نظر من قشنگی گنو/لینوکس به اینه که ،یکی با سطح سواد کم در حد یه ژیان ازش کار میکشه و یکی با سطح سواد بالا در حد لامبورگینی 2012،در حالی که تو ویندوز تفاوت سطح سواد شما با بقیه ویندوز کارها تو تعداد دونستن ترفند ها است.

من خودم به شخصه روش اوبونتو رو ادامه میدادم.(از gnome به unity).من مطمئن هستم که یه روزی ابونتو یونیتی انتخاب اول مردم دنیا خواهد بود. بهترین تبلیغات کیفیت هستش.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
اینا نظرات شخصیه منه

موافقم..صد در صد

نقل‌قول
با سلام.
دوست من نظر تون کاملا محترم و خودت عزیز.ولی به نظرت تون تو این حالت شما توزیع های گنو/لینوکس رو با ارم و روش ماکروسافتی تولید نمیکردین.؟

به نظر من قشنگی گنو/لینوکس به اینه که ،یکی با سطح سواد کم در حد یه ژیان ازش کار میکشه و یکی با سطح سواد بالا در حد لامبورگینی 2012،در حالی که تو ویندوز تفاوت سطح سواد شما با بقیه ویندوز کارها تو تعداد دونستن ترفند ها است.

من خودم به شخصه روش اوبونتو رو ادامه میدادم.(از gnome به unity).من مطمئن هستم که یه روزی ابونتو یونیتی انتخاب اول مردم دنیا خواهد بود. بهترین تبلیغات کیفیت هستش.

چه اشکالی داره؟ روشی ک جواب داده یعنی روش درستیه...چرا تو دنیای ازاد ازش استفاده نشه؟؟

مثال ژیانت کاملا درسته...من بعد از 2 ماه کار کردن با گنو لینوکس دقیقا احساس میکنم با ژِیان دارم کار میکنم!! یعنی به نظرت واقعا این چیز خوبیه؟!
نظر من اینه که باید یه سری پیچیدگیهای بیخودی تبدیل به سادگی بشه که یه تازه کار بدون دغدغه بتونه کارهاش رو انجام بده...

بعد مگر چیز دیگه ای غیر از بلد بودن دستور و ترفند بیشتر میتونه یکی رو تو لینوکس حرفه ای کنه؟
سطح سواد بالا تو لینوکس یعنی باید برنامه نویس باشی! غیر این باشی همش باید منتظر مشکلاتی باشی که نمیتونی حلشون کنی و باید با ژیانت بسوزیو بسازی!

منم امیدوارم یه روز این اتفاق بی افته

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
دوست عزیز از نوشته هاتون معلومه که خیلی اتیش تون تنده.من نظر خودم رو میگم و شما نظر خودتون رو.با احترام به هم و عقاید هم (حتی اگه هم غلط باشه) بهتر می تونیم به یک نقطه نظر برسیم.
تعصب نشانه جاهلیت هستش و جلوی پیشرفت انسان رو میگیره.من نه قدیمی فکر میکنم(که گنو/لینوکس روباید یه سری حرفه ای کار کنند)نه نسبت به گنو/لینوکس تعصب دارم که این است و لا غیر.من به گنو/لینوکس ایمان دارم.و منطقی هم ازش دفاع میکنم.
راه کار دوستمون و نطر شماپیشرفت و و ساده سازی نیست،بلکه انحراف از مسیر دنیای ازاد هستش.

نقل‌قول
چه اشکالی داره؟ روشی ک جواب داده یعنی روش درستیه...چرا تو دنیای ازاد ازش استفاده نشه؟؟

دوست عزیز نه من نه شما ، یه نظر سنجی کنید ببینید ایا کسی دوست داره که روشهای غیر ازاد تو دنیای ازاد استفاده بشه.اون وقت می تونیم به این پرسش شما بهتر جواب بدیم.حالا خوبه که ویندوز ۸ دست کم ۱۰ تا از ویژگی های اوبونتو رو دزدیده.

نقل‌قول
مثال ژیانت کاملا درسته...من بعد از 2 ماه کار کردن با گنو لینوکس دقیقا احساس میکنم با ژِیان دارم کار میکنم!! یعنی به نظرت واقعا این چیز خوبیه؟!
نظر من اینه که باید یه سری پیچیدگیهای بیخودی تبدیل به سادگی بشه که یه تازه کار بدون دغدغه بتونه کارهاش رو انجام بده..

اگه اوبونتو نبود بسیاری از ما نه تنها با دنیای گنو/لینوکس اشنا نمیشدیم بلکه باید ویندوز رو تحمل میکردیم.کاربر پسند کردن تا این حد.

نقل‌قول
بعد مگر چیز دیگه ای غیر از بلد بودن دستور و ترفند بیشتر میتونه یکی رو تو لینوکس حرفه ای کنه؟
منظور من از ترفند تو ویندوز این بود که؛مثلا شما می تونین زمان باز شدن استارت اپ رو کم کنید،یا سطل اشغال رو از دسکتاب مخفی کنید.ولی خداییش تو لینوکس شما هر کاری دوست داشته باشین میتونین انجام بدین.گنو/لینوکس شما رو تنبل بار نمیاره.شما هر روز چیز جدیدی یاد میگیرین،این بهتره یا شما دونسته هاتون تو ویندوز هر روز مرور کنید.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
خود کشی  ](*,)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
من معذرت میخوام اگر باعث شد شما اینجوری برداشت کنی...

نقل‌قول
راه کار دوستمون و نطر شماپیشرفت و و ساده سازی نیست،بلکه انحراف از مسیر دنیای ازاد هستش.

نظر شما محترم ولی  من متوجه نمیشم مثلا ساده کردن یه سی از کارها و یا پایدار کردن دسکتاپ و البته زیبا تر کردنش  چه تاثیری توی انحراف از مسیر دنیای ازاد داره؟

نقل‌قول
دوست عزیز نه من نه شما ، یه نظر سنجی کنید ببینید ایا کسی دوست داره که روشهای غیر ازاد تو دنیای ازاد استفاده بشه.اون وقت می تونیم به این پرسش شما بهتر جواب بدیم.حالا خوبه که ویندوز ۸ دست کم ۱۰ تا از ویژگی های اوبونتو رو دزدیده.

همین الان توی خیلی از نرم افزارهای دنیای ازاد داره این قضیه اتفاق میافته و خیلی نرمافزارهای دارن سعی میکنن ظاهرشون رو با یه نرم افزار معروف ویندوزی تطبیق بدن.اگر کمی جستجو کنید متوجه میشد (LibreOfice-Librecad-Gimp-audience-Draktable, KDE...)...به نظر من مشکلی هم نداره  دوست دارم نظر بقیه رو هم بدونم....

نقل‌قول
اگه اوبونتو نبود بسیاری از ما نه تنها با دنیای گنو/لینوکس اشنا نمیشدیم بلکه باید ویندوز رو تحمل میکردیم.کاربر پسند کردن تا این حد.

من هم اینو تایید میکنم چیزی هم خلاف این نگفتم..اما به عنوان یک کاربر اصلا محیطهای پیشفرض لینوکسی رو کابر پسند نمیدونم...یه بحثی داریم به اسم زیبایی شناسی..توی خیلی جاهای دسکتاپهای گنو لینوکسی این اصل رعایت نمیشه..!

البته این قضیه سلیقه ایه تا حد زیادی...اما حالت پیش فرض باید حد اقل هایی رو داشته باشه...(اگر خواستید ریزتر میشم)

نقل‌قول
منظور من از ترفند تو ویندوز این بود که؛مثلا شما می تونین زمان باز شدن استارت اپ رو کم کنید،یا سطل اشغال رو از دسکتاب مخفی کنید.ولی خداییش تو لینوکس شما هر کاری دوست داشته باشین میتونین انجام بدین.گنو/لینوکس شما رو تنبل بار نمیاره.شما هر روز چیز جدیدی یاد میگیرین،این بهتره یا شما دونسته هاتون تو ویندوز هر روز مرور کنید.

اینم تایید میکنم ولی خوب انجام دادن هر کاری که دوست داریم نیازمند یادگیری مفصل یه سری پیشنیازهاست که 99 درصد کاربر دسکتاپی علاقه ای به این چیزا ندارن و میخوان کارشون به راحترترین و بهترین شکل انجام بشه...من هدفم از کار کردن با یه سیستم عامل یادگیری اون به  دقیق ترین شکل نیست بلکه در حدی که کارم راه بیافته برام بسه...چه ویندوز و چه گنو لینوکس...من میخوام تمرکزم روی کاری باشه بهش علاقه دارم نه اینکه ببینم مثلا صدا چرا قطع شد...چرا دسکتاپ بالا نمیاد...این ارور داره چی میگه؟ این قطعه رو چه جوری معرفی کنم؟! ای وای نور صفحه کم نمیشه ساعت 2 نصفه شبه انگار دارم به خورشید نگاه میکنم! چرا فایلهایی که رو فلش میریزم تو بقیه سیستم ها نیست...
چرا وقتی capslock روشنه چراغش خاموشه؟ بولوتوٍثم خاموش روشن نمیشه ...... یه چیزی داره از اینترنتم استفاده میکنه یعنی هک شدم؟؟

به هر حال شخصی سازی فوقالعاده  حسنی هست ک لینوکس داره و ویندوز نداره...اما مشکلاتی رو ک سر راه یه کاربر لینوکس هست هم ببینید..فقط خوبی هارو فاکتور نگیرید...مثال:

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,49312.0.html

یا اینکه امروز یه برنامه نصب کردم صدای گنو لینوکس پرید..حالا بدو تا درست شه...این مشکلات به ظاهر کوچیک نباید انقدر فراگیر باشه...چپ و راست یه مشکل جدید! حالا یکی دوست داره مثل شما از این مشکلات درس بگیره...یکی مثل من کاراش مونده میخواد سرشو بکوبه به دیوار.. باید بره هزار جا بگرده برای نصب یه برنامه اخرم موفق نشه و بره یه توزیع دیگه نصب کنه و همه ی برنامه هارو از اول نصب کنه بااین امید که این از قبلی بهترباشه....و داستان همچنان ادامه داره.....

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 11 آذر 1391، 09:01 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
نقل‌قول
با سلام.

سلام بر شما
من همون اولش گفتم که، راحتی برای من از همه چی مهم تره.
دنیای لینوکس یعنی آزادی، توزیع ها اونقدر زیاد هست که هرکی مثل من ژیان رو دوست داشت با اون راه بره، و هر کی هم به قول شما لامبورگینی 2012 دوست داشت، سوار اون بشه.

سادگی به نظرم از همه مهمتره. چون کاربرها نباید درگیر چیزی بشن. ویندوز هرچقدر هم که بد بود، ولی بازهم دوسش دارم، چون هیچوقت درگیر مشکلات نمیشدید (هرچند شاید این بخاطر انحصارطلبی بود - ولی نتیجه ای مثبت داشت (حداقل روی من و کسایی که میشناسم))

یونیتی یکی از بدترین تجربیات من بود. شاید حق با شما باشه در مورد آینده یونیتی (خصوصا اینکه ویندوز 8 هم تقریبا پا در همین راه گذاشته) ولی تا زمانی که مدیریت پنجره ها اینقدر بد هست، حداقل بنده هیچقوت دیگه تستش نمیکنم.
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
من معذرت میخوام اگر باعث شد شما اینجوری برداشت کنی.
اختیار دارین.ما با هم دوست هستیم و عضو یک جامعه ازاد.

نقل‌قول
اما به عنوان یک کاربر اصلا محیطهای پیشفرض لینوکسی رو کابر پسند نمیدونم...یه بحثی داریم به اسم زیبایی شناسی..توی خیلی جاهای دسکتاپهای گنو لینوکسی این اصل رعایت نمیشه..!

خوب این به خاطر اینه که گنو/لینوکس تمرکز خودشو تو هسته  و کارهای اساسی سیتم عامل گذاشته و تم و فونت و... زیاد توجه نکرده و اونو به عهده کاربر گذاشته.

نقل‌قول
ن هدفم از کار کردن با یه سیستم عامل یادگیری اون به  دقیق ترین شکل نیست بلکه در حدی که کارم راه بیافته برام بسه...چه ویندوز و چه گنو لینوکس...من میخوام تمرکزم روی کاری باشه بهش علاقه دارم نه اینکه ببینم مثلا صدا چرا قطع شد...چرا دسکتاپ بالا نمیاد...این ارور داره چی میگه؟ این قطعه رو چه جوری معرفی کنم؟! ای وای نور صفحه کم نمیشه ساعت 2 نصفه شبه انگار دارم به خورشید نگاه میکنم! چرا فایلهایی که رو فلش میریزم تو بقیه سیستم ها نیست...

اینو قبول دارم.همه می نالند چه حرفه ای چه اماتور.

بی احترامی نشه.ولی در کل برداشت من این طور هستش که:(اگه اشتباه میکنم بگین)
شما یه لامبورگینی می خواهید سوارش بشین برونین.البته با توجه به نقل قول بالا منطقی به نظر میاد.

نقل‌قول
همین الان توی خیلی از نرم افزارهای دنیای ازاد داره این قضیه اتفاق میافته و خیلی نرمافزارهای دارن سعی میکنن ظاهرشون رو با یه نرم افزار معروف ویندوزی تطبیق بدن.اگر کمی جستجو کنید متوجه میشد (LibreOfice-Librecad-Gimp-audience-Draktable, KDE...)...به نظر من مشکلی هم نداره  دوست دارم نظر بقیه رو هم بدونم....

به خوب موضوعی اشاره کردین،ای کاش دوستان نظر شون رو بگن.من نمی تونم چیزی بگم چون هیچ چیزی در این مورد نمیدونم.

در کل دو تا پست رو من تو این مدت خیلی پسندیدم یکی این و یکی هم http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,28802.0.html
چون باعث شده با هم دیگه یه بحث جانانه داشته باشیم.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *

نقل‌قول
بی احترامی نشه.ولی در کل برداشت من این طور هستش که:(اگه اشتباه میکنم بگین)
شما یه لامبورگینی می خواهید سوارش بشین برونین.البته با توجه به نقل قول بالا منطقی به نظر میاد.

نه خوب اینطور هم نیست...من الانم دارم کارهام رو به گنو لینوکس منتقل میکنم اما میگم این مشکلها هست و بهتره میشه اگر حل شه... خیلیهاش توی ویندوز حل شده پس شدنیه.....من توی ویندوز تمرکزم صرفا روی کارمه...اما تو لینوکس همیشه یه 30 40 درصد ذهنم درگیره کلنجار رفتن با مشکلاته... ;) و اگه رفع اینا مساوی باشه با لامبورگینی بودن سیستم عامل پس ویندوز میشه لامبورگینی که :دی

نقل‌قول
خوب این به خاطر اینه که گنو/لینوکس تمرکز خودشو تو هسته  و کارهای اساسی سیتم عامل گذاشته و تم و فونت و... زیاد توجه نکرده و اونو به عهده کاربر گذاشته.

خوب به نظرم اگر بخوان کاربر بیشتری جذب این دنیا بشه باید روی این قضیه خیلی خیلی بیشتر سرمایه گزاری کنن ...چون به شخصه اگر بخوام از چیزی استفاده کنم اولین کاری ک میکنم اینه که اسکرین شاتهاش رو ببینم و این خواه یا ناخواه روی ذهنیت من تاثیر میزاره...

نقل‌قول
به خوب موضوعی اشاره کردین،ای کاش دوستان نظر شون رو بگن.من نمی تونم چیزی بگم چون هیچ چیزی در این مورد نمیدونم.

اره منم دوست دارم نظر بقیه رو بدونم البته خوب شاید توی این تاپیک به موضوع مرتبط نباشه نمیدونم...

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
نقل‌قول
گنو/لینوکس شما رو تنبل بار نمیاره.
اتفاقا برعکس!
گنو/لینوکس تنبل کننده‌ترین سیستم عاملی هست که من دیدم!
بهترین مصداق حرفم هم Wild Card ها هستن!

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
زیاد سر این چیزا دعوا نکنین......... گنو/لینوکس استفاده می‌کنم چون دزدی نیس... همینو بس

.

.

.

با اینکه خیلی‌ جاها از ویندوز پایینتر و خیلی‌ جاها هم بالاتره

.

.

.

ولی‌ دزدی نیس

.

.

.

ضمنا نرم‌افزار کم داره...
راستی‌ راجع به سؤالت... فک کنم بهترین کار خودکشیه!

میدونی چه سخته مدیریت همچین چیزا؟

.

.

.

.

.

اگه میدونی به منم بگو ;D
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1391، 12:00 ق‌ظ توسط hseblis13 »