جریان چیه؟ بد نگاه میکنی؟ مثبت میخوای بازم؟
این حرفت کممزه بود!
سؤال ۱۸. دلیل گرونی پاور های Green چیه؟ نسبت به قیمتشون کارایی دارن؟ برندی هست که خوش قیمت باشه و کارایی خوب و یا مساوی پاور های گرین رو داشته باشه؟
دلیلش استفاده از جنس مرغوب هست! و گرنه یکی از راهکارهای موفق اوراق کردن سیستم خرید پاور آشغالی و ترکوندن مادربورد و سیپییو و گرافیک و هارد و ایناس! برای پاور به مارک کولرمستر هم نظری داشته باش. من خودم کولرمستر خریدم.
این یعنی مادربرد تا ۴ هسته رو ساپورت میکنه
چهارهسته که الان یه چیز پیش پا افتادهایه! الان اکثر مینهای AMD تا هشت هسته رو به راحتی پاسخگو هستن! سعی کن یه چیزی بخری که بعدا راه ارتقا داشته باشه!
در مورد گرافیک هم مقایسه کردیم تو تاپیک قبل سعی کن سوال تکراری نپرسی چون کسلم میکنه! در کل من پیشنهادم انویدیا با مارک EVGA هست.
اگر ATI بخرید و بخواهید Nvidia Physics را در بازی فعال کنید باید یک کارت انویدیا ( زیر 100 تومن دست دوم ) هم بخرید .
انویدیا مدتهاست جلوی این دور زدن رو گرفته! فقط شما میتونید نرمافزار فیزایکس رو نصب کنید برای کارتهای ATI که اونم کار نمیکنه و فقط باعث میشه بازیهایی که بدون فیزایکس اجرا نمیشن اجرا بشن!
نظرتون راجع به Asus GTX 550 Ti DirectCu 1GB DDR5 چیه؟
به نظرم به جای ۶۵۰ بهتره یه ۵۶۰ یا ۵۸۰ دست و پا کنی!
قبلا گفتید که پردازنده با جی پی یو هزینه رو میبره بالا اما من بدون جی پی یو ۴ تا دیدم که فاجعه بودن.
شخصا نگاه مثبتی به پردازندههای دارای جیپییو ندارم اکثر کاربردش کارهای خونگی هست! پردازندههای خیلی خوبی هستن که فاقد کنترلر گرافیک باشن. نمونش همون فنوم ۲ که معرفی کردم.
Athlon II 631 4Core 4Mb Cache
این پردازنده ۱ ماه پیش ، ۲۱۰ تومن بود.
از پس بازی ها بر میاد؟ منظورم از بر میاد یعنی اصلا و ابدا با حداکثر جزییات کم نیاره
نیاز اصلی برای بازی گرافیک هست بعد رم و در پایان پردازنده!
ولی ممکنه یه وقت بخوای یه چیزی فشرده کنی یا فیلم تبدیل کنی! پس یه پردازنده خوب بخر!
به فکر فنوم ۲ باش!
دیگه در مورد سی پی یو حرفی نمیزنم!