انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: جاسوس‌افزار (Spyware) اوبونتو. چیکار کنیم؟ - ریچارد استالمن (ترجمه‌ی کامل)  (دفعات بازدید: 11078 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
نقل‌قول
نه عزیزم این‌کارو نکن. می‌تونی فقط اون لنز شاپینگ رو حذف کنی. ویندوز دیگه نه توروخدا 

شوخی کردم در جواب فاراب که میگه جاسوسی قابل قبوله  :o

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
من نمیدونم چرا هرچی اسم در میاره وزارت اطلاعات آمریکا (!) سریع گند میزنه توش.
آخه این اطلاعات به درد خود کنونیکال که نمیخوره.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
میگم بریم روی داس. فکر کنم امنیت بهتری داشته باشه ;D

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
نقل‌قول
نگران جاسوسی هم نباشید. اطلاعات شخصی شما به درد هیچ کس نمیخوره.
دیدتون رو باز کنید.
اطلاعات شخصی به درد هیچ کسی نمیخوره ، اما اطلاعات یک جامعه مخصوصا آماری به درد خیلی‌ها می‌خوره!
مخصوصا اینکه به دست آوردن آمار پرهزینه باشه و شرکت‌ها به چشم طلا بهش نگاه می‌کنند چون حیات شرکت یا سیاست شرکت یا هرچیزی به این آمارها وابسته است. پس طبیعی است که با هر وسیله‌ای بدست اش بیارند...

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
من نمیدونم چرا هرچی اسم در میاره وزارت اطلاعات آمریکا (!) سریع گند میزنه توش.
آخه این اطلاعات به درد خود کنونیکال که نمیخوره.
آخه یکی دو تا نیست که.

میگن که گوگل اطلاعاتمون رو می‌دزده میگیم: اشکال نداره
میگن فیسبوک اطلاعات همه رو ضبط می‌کنه و پاک نمی‌کنه: می‌گیم ما که اطلاعات خاصی نداریم.
میگن اوبونتو اطلاعات ما رو تو سرورهاش ذخیره می‌کنه: میگیم مهم نیست
میگن ویندوز از ما جاسوسی می‌کنه، اونایی که ویندوز دارن میگن مهم نیست.
میگن گوگل با استفاده از جستجوهای ما، جنسیت، مکان و غیره ما رو متوجه می‌شه و ضبط می‌کنه و متناسب با اون بهمون تبلیغ نشون می‌ده:‌ میگیم خب چیکارش کنم.

و هزارتا چیز دیگه. آخر تا کی به این‌ها باید بخندیم و سر سری ردشون کنیم؟ دنیا اون‌قدرها هم که بنظر می‌رسه ساده نیست. حالا که یک‌نفر پیدا شده و براش مهمه. ما نباید کار اون رو کم بدونیم. مثل اینکه متوجه نشدیم ریچارد استالمن تو آمریکا هست و ما تو ایران. اون داره با کارهاش از حق و حقوق همه (مخصوصا ما که از چپ و راست داریم تحریم می‌شیم) حمایت می‌کنه. اونه که می‌گه نرم‌افزار برای همه هست و استثنا نداره که کی مال کجا هست. او هست که براش حفظ اطلاعات شخصی ما مهم هست و هزارتا دلیل دیگه.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
نقل‌قول
میگن فیسبوک اطلاعات همه رو ضبط می‌کنه و پاک نمی‌کنه: می‌گیم ما که اطلاعات خاصی نداریم.
میگن گوگل با استفاده از جستجوهای ما، جنسیت، مکان و غیره ما رو متوجه می‌شه و ضبط می‌کنه و متناسب با اون بهمون تبلیغ نشون می‌ده:‌ میگیم خب چیکارش کنم.

+
گوشی های موبایل قابلیت ارسال اطلاعات رو دارند .
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
با دیدن این خبر به ذهنم رسیده که یه LFS بسازم و با اون کار کنم یا از توزیعهایی استفاده کنم که واقعا آزاد هستن
http://www.gnu.org/distros/free-distros.html
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
فقط جاسوسی مسئله نیست.
اگه مثل استالمن به خودمون سخت بگیریم و گنیوسنس نصب کنیم و بخوایم دوری کنیم از یک چیزهایی
زندگی سخت میشه.
mp3 هم نباید گوش بدیم. یوتیوب (ادوب فلش) هم نباید ببینیم ووو
« آخرین ویرایش: 18 آذر 1391، 04:14 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
دوستان به شخصه به هیچ وجه با این قضایای جاسوسی و اینها موافق نیستم. خاصه که اگر از طرف شرکت‌هایی مثل گوگل و فیسبوک باشه. اما خب من که با لپتاپم اورانیوم غنی نمی‌کنم که حالا بخوام نگران جاسوسکی باشم. بالاخره شرکت‌ها برای پوله که دارن فعالیت می‌کنن. به نظرم خیلی هم بد نیست اینکه در برابر توزیعی مثل اوبونتو یه کمی آمار بدم از خودم. دانیت و گزارش باگ و هیچ کار دیگه‌ای که نمی‌کنم. اقلا این یک نفع رو برای کنونیکال داشته باشم. البته با اون قسمت از صحبت استالمن که «استثنایی که قاعده را معلوم می‌دارد» رو نقد کرده بود موافقم. برای جلوگیری از بدنام شدن نرم‌افزار آزاد هم که شده باید این حرکت کنونیکال رو محکوم کرد.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
فقط جاسوسی مسئله نیست.
اگه مثل استالمن به خودمون سخت بگیریم و گنیوسنس نصب کنیم و بخوایم دوری کنیم از یک چیزهایی
زندگی سخت میشه.

مساله اینه که اونا حق همچین کاری ندارن این خیلی سادس

و هزارتا چیز دیگه. آخر تا کی به این‌ها باید بخندیم و سر سری ردشون کنیم؟ دنیا اون‌قدرها هم که بنظر می‌رسه ساده نیست. حالا که یک‌نفر پیدا شده و براش مهمه. ما نباید کار اون رو کم بدونیم. مثل اینکه متوجه نشدیم ریچارد استالمن تو آمریکا هست و ما تو ایران. اون داره با کارهاش از حق و حقوق همه (مخصوصا ما که از چپ و راست داریم تحریم می‌شیم) حمایت می‌کنه. اونه که می‌گه نرم‌افزار برای همه هست و استثنا نداره که کی مال کجا هست. او هست که براش حفظ اطلاعات شخصی ما مهم هست و هزارتا دلیل دیگه.

هی ما از بس هیچی نگفتیم اینا پرو شدن بگذاریشون تو دستشویی ها هم دوربین می گذارن (شاید الان گذاشته باشن کی می دونه) بعد به بهونه امنیت توجیهش می کنن همونطوری که بازرسی با دستگاه های رادرای تو فرودگاه ها رو توجیه کردن (با عرض معذرت تمام اجزای بدن انسان رو نشون می ده)، آقا ما از این امنیت هانخواستیم

دوستان به شخصه به هیچ وجه با این قضایای جاسوسی و اینها موافق نیستم. خاصه که اگر از طرف شرکت‌هایی مثل گوگل و فیسبوک باشه. اما خب من که با لپتاپم اورانیوم غنی نمی‌کنم که حالا بخوام نگران جاسوسکی باشم. بالاخره شرکت‌ها برای پوله که دارن فعالیت می‌کنن. به نظرم خیلی هم بد نیست اینکه در برابر توزیعی مثل اوبونتو یه کمی آمار بدم از خودم. دانیت و گزارش باگ و هیچ کار دیگه‌ای که نمی‌کنم. اقلا این یک نفع رو برای کنونیکال داشته باشم. البته با اون قسمت از صحبت استالمن که «استثنایی که قاعده را معلوم می‌دارد» رو نقد کرده بود موافقم. برای جلوگیری از بدنام شدن نرم‌افزار آزاد هم که شده باید این حرکت کنونیکال رو محکوم کرد.

مساله اینه که اونا حق همچین کاری ندارن این خیلی سادس
« آخرین ویرایش: 18 آذر 1391، 08:04 ب‌ظ توسط h1229m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
لازم نیست راه دور برید...فیلم ماتریکس 1 رو دوباره ببینید....خصوصا زمانی که مورفیوس داره نئو رو توجیح میکنه...قبلی که کپسول  قرمز رو بخوره
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
یعنی ریچارد استالمن یکی از صادقانه ترین آدم های دنیا هستش من که عاشقشم

دیگه به این مسئله عادت کردیم  همه دارن اطلاعات مارو بر میدارن
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
فقط جاسوسی مسئله نیست.
زندگی سخت میشه.

چرا خالی می‌بندی بالام جان؟ خود گنوسنس و تریسکوئل برخلاف اوبونتو به صورت پیش‌فرض کدک‌ها رو نصب دارن. من انتظار داشتم وقتی با تریسکوئل می‌ام بالا نتونم mp3 هم گوش بدم، ولی علاوه بر آهنگ‌ها و فیلم‌هام یوتوب رو هم به راحتی اجرا می‌کرد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
پس چرا استالمن ازش استفاده میکنه!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چون آزاده! gstreamer که پخش قالب‌های صوتی و تصویری رو برعهده داره یه نرم‌افزار آزاده. حتا lame هم که یه رمزگذار mp3 است آزاده. برای فلش هم پخش‌کننده‌ی فلش gnash آزاد و محصول خود پروژه‌ی گنوست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن