انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جاسوس‌افزار (Spyware) اوبونتو. چیکار کنیم؟ - ریچارد استالمن (ترجمه‌ی کامل)  (دفعات بازدید: 11090 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
نقل‌قول
پیش بینی می‌شد که تا اوایل سال ۲۰۰۷ میلادی در سایت دانشنامه اینترنتی ویکی‌پدیا چیزی حدود ۵٫۱ میلیون مقاله به ثبت رسیده باشد و یا سایت مدیریت و به اشتراک‌گذاری تصاویر فلیکر بالغ بر ۲۵۰ میلیون تصویر را در خود جای دهد. از این رو، می‌توان گفت که ما در میان حجم عظیمی از داده و اطلاعات قرار گرفته‌ایم که بدون راهنمایی و ناوبری درست ممکن است انتخاب‌هایی غلط و یا غیر بهینه از میان آن‌ها داشته باشیم. سیستم‌های توصیه‌گر سیستم‌های تأثیرگذار در راهنمایی و هدایت کاربر، در میان حجم عظیمی از انتخاب‌های ممکن، برای رسیدن به گزینه مفید و مورد علاقه وی هستند به گونه‌ای که این فرآیند، برای نفس همان کاربر، شخصی‌سازی شده باشد.
به نقل از ویکی پدیای فارسی،متن کامل در لینک زیر:

http://fa.wikipedia.org/wiki/سیستم_توصیه‌گر
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
نقل‌قول
پیش بینی می‌شد که تا اوایل سال ۲۰۰۷ میلادی در سایت دانشنامه اینترنتی ویکی‌پدیا چیزی حدود ۵٫۱ میلیون مقاله به ثبت رسیده باشد و یا سایت مدیریت و به اشتراک‌گذاری تصاویر فلیکر بالغ بر ۲۵۰ میلیون تصویر را در خود جای دهد. از این رو، می‌توان گفت که ما در میان حجم عظیمی از داده و اطلاعات قرار گرفته‌ایم که بدون راهنمایی و ناوبری درست ممکن است انتخاب‌هایی غلط و یا غیر بهینه از میان آن‌ها داشته باشیم. سیستم‌های توصیه‌گر سیستم‌های تأثیرگذار در راهنمایی و هدایت کاربر، در میان حجم عظیمی از انتخاب‌های ممکن، برای رسیدن به گزینه مفید و مورد علاقه وی هستند به گونه‌ای که این فرآیند، برای نفس همان کاربر، شخصی‌سازی شده باشد.
به نقل از ویکی پدیای فارسی،متن کامل در لینک زیر:

http://fa.wikipedia.org/wiki/سیستم_توصیه‌گر

خب بهتره برای استفاده از این سیستم توصیه گر اول از کاربر اجازه گرفته بشه. میشه گفت این یه سرپوش هست، که روی اصل ماجرا گذاشته شده. خیلی ها هستن که نمیخوان اطلاعاتشون ذخیره بشه، برای استفاده از این سیستم ... /
Freedom and community are important

آفلاین DooMAriA

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
    • Unknow
تبلیغات هوشمند خیلی هم بد نیست.
نگران جاسوسی هم نباشید. اطلاعات شخصی شما به درد هیچ کس نمیخوره.
شما وقتی گوگل سرچ هم میکنید اتفاق مشابهی میفته. اگر ابنقدر بخوایم سخت گیر باشیم کلا از دنیای آن لاین باید خارج شیم. اما من فکر میکنم تا زمانی که شما کارمند اف بی آی یا سیا نشدید، از بابت اینکه اطلاعاتتون کجا میره نگرانی نداشته باشید.

بحث اصلی سره مهم بودن اطلاعات و کاربر نیست !
:lolflag:
عجب اطلاعات همه کس همه جا مهمه ](*,)
إٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ٰٰٰٰٰٰٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ًًًًًًًًًٍٍٍُُُٰ‌‌‌‌‌‌‌‌ٔٔٔٔٔٔٔٔ‌‌‌ٌٌٌٌٌٌٌٌٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰإٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ٰٰٰٰٰٰٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ًًًًًًًًًٍٍٍُُُٰ‌‌‌‌‌‌‌‌ٔٔٔٔٔٔٔٔ‌‌‌ٌٌٌٌٌٌٌٌٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰإٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ‌ٰ

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
تبلیغات هوشمند خیلی هم بد نیست.
نگران جاسوسی هم نباشید. اطلاعات شخصی شما به درد هیچ کس نمیخوره.
شما وقتی گوگل سرچ هم میکنید اتفاق مشابهی میفته. اگر ابنقدر بخوایم سخت گیر باشیم کلا از دنیای آن لاین باید خارج شیم. اما من فکر میکنم تا زمانی که شما کارمند اف بی آی یا سیا نشدید، از بابت اینکه اطلاعاتتون کجا میره نگرانی نداشته باشید.

بحث اصلی سره مهم بودن اطلاعات و کاربر نیست !
:lolflag:
عجب اطلاعات همه کس همه جا مهمه ](*,)

من جایی ننوشتم اطلاعات کاربرا مهم نیست !!!
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
لازم نیست راه دور برید...فیلم ماتریکس 1 رو دوباره ببینید....خصوصا زمانی که مورفیوس داره نئو رو توجیح میکنه...قبلی که کپسول  قرمز رو بخوره

مرسیییییی !!!
+۱۰۰  !!!

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
اگر بحث سر اینه که اوبونتو اطلاعات جستجوی شما رُ به آمازون یا هر جای دیگه ای میفروشه ، گوگل هم دقیقا همینکار رُ میکنه تابتونه جستجویی دقیق تر انجام بده ... اگه بحث سر این باشه که اطلاعات ما چه اتفاقی براش میفته ، باید گغت هر کاری که ما تو دنیای آنلاین میکنیم به صورت آنلاین به همه جای دنیا مخابره میشه ... یکم احساس میکنم توهم جاسوسی گرفته خیلیا رُ
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
اگر بحث سر اینه که اوبونتو اطلاعات جستجوی شما رُ به آمازون یا هر جای دیگه ای میفروشه ، گوگل هم دقیقا همینکار رُ میکنه تابتونه جستجویی دقیق تر انجام بده ... اگه بحث سر این باشه که اطلاعات ما چه اتفاقی براش میفته ، باید گغت هر کاری که ما تو دنیای آنلاین میکنیم به صورت آنلاین به همه جای دنیا مخابره میشه ... یکم احساس میکنم توهم جاسوسی گرفته خیلیا رُ
بحث سر اینه که ما به انتخاب خودمون توی گوگل سرچ میکنیم و اطلاعاتمون رو بهش میدیم نه اینکه اطلاعات ما بدون اینکه اراده ای داشته باشیم به دست آمازون برسه.
Freedom and community are important

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
بحث سر اینه که ما به انتخاب خودمون توی گوگل سرچ میکنیم و اطلاعاتمون رو بهش میدیم نه اینکه اطلاعات ما بدون اینکه اراده ای داشته باشیم به دست آمازون برسه.

اوبونتو هم این حق انتخاب رُ میده که میخوای یا نه ... میتونی خاموشش کنی ... کاری که تو گوگل نمیشه ... البته اینها دلیل بر این نمیشه که بگیم که این کار مشکلی نداره ولی نمیشه طوری زندگی کنی که هیچ اطلاعاتی ازت تو هیچ جای دنیا نباشه ...
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
آقا سلمان خیلی ممنون بابت ترجمه  :)  +1

من توی ویکی پدیا در این باره خونده بودم ولی فکر نمی کردم ماجرا انقد جدی باشه :|

به نظر من همین کاری که کونیکال الان انجام داده درسته , یعنی این که به کاربراش در این باره اطلاع داده و قابلیت حذفش رو هم گذاشته تا کاربر بتونه خودش انتخاب کنه . به نظر من این یعنی همون متن باز بودن یعنی ما دقیقا میدونیم سیستم عاملمون چیکار داره میکنه و میتونیم اون رو کنترل کنیم :) نه مثل ویندوز که اصلا معلوم نیست چی به چیه !!؟! :\
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
ببخشید این در رابطه با لوبونتو هم صدق می کنه چ.ن فکر کنم دشش یک همچین قابلیتی نداشته باشه
من که این را غیر فعال کردم ولی حالا به نظر شما بازم خطرناکه باید بریم؟یک فورج خوب از اوبونتو که این مشکل را نداره معرفی می کنید؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Plugin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
  • applet سابق
ببخشید این در رابطه با لوبونتو هم صدق می کنه چون فکر کنم دشش یک همچین قابلیتی نداشته باشه
خب مسلما چون لوبونتو(Lubuntu) از یونیتی استفاده نمی‌کنه پس چیزی به اسم لنز خرید(unity-lens-shopping) نداره و در نتیجه جای نگرانی وجود نداره.
در لوبونتو(Ubuntu+LXDE+openbox) به جای دش(Dash) از LXPanel استفاده میشه.
شیرینى پیروزى، تلخى صبر را از میان مى‏ برد.

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558

این همه سر و صدا بازی بیشتر نبود تا هدف بعدیشون که کوشی و تبلت رو بود رو معرفی کنن ،افکار عمومی رو به سمت اوبونتو آوردن همین.
و ما میطوانیم