انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۴٫۰۴ با پشتیبانی بلند مدّت (۱۲ سال) منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با صدا که ..(به طور عجیبی حل شد)  (دفعات بازدید: 5404 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 404

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • جنسیت : دختر
مشکل با صدا که ..(به طور عجیبی حل شد)
« : 27 خرداد 1387، 02:21 ق‌ظ »
می خواستم هاردی رو نصب کنم. قبلا این طوری بود که وقنی ویندوز رو می رفتم توش و بعدش می رفتم توی اوبونتو صداش داغون می شد! قبلا سرچ کرده بودم اما نه خیلی! چون با یه بار ریبوت درست می شد منم ویندوزم رو ۶ماه یه بار برا روز مبادا (!)بوت می کردم. بعد هاردی رو جای ویندوز ریختم گفتم قبلش بهش یه سر بزنم بعد کامل بریزمش دور. اما صدای ۷.۱۰ ام دیگه درست نشد. به خاطره بدبختی پیدا کردن درایور مودم و مشکلات جدید با گرافیکم توی هاردی  و اون چیزی که همه ندارن(وقت)،یه راه بدین گاتسی رو درست کنم.

پ.ن: اگه کسی در مورد این مشکله مسخره هم چیزی شنیده یا می دونه ممنون می شم بگه
ازین راه حلهای دوباره نصب کن، از سوییچ --purge استفاده کن و .. هم ندین که قبلا کردم.یعنی فرش اینستال؟!! این همه پکج و دار و ندار رو بک آپ بگیرم دوباره از اول؟! راه ساده تر اگر بدین ممنون می شم
« آخرین ویرایش: 27 خرداد 1387، 10:20 ب‌ظ توسط 404 »

آفلاین سید مهدی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • جنسیت : پسر
  • یک تازه کار !
پاسخ به: مشکل با صدا که در نمی آد
« پاسخ #1 : 27 خرداد 1387، 02:52 ق‌ظ »
خروجی دستور های زیر رو بزارین:
aplay -l
asoundconf list
lspci | grep -i multimedia
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین 404

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • جنسیت : دختر
پاسخ به: مشکل با صدا که در نمی آد
« پاسخ #2 : 27 خرداد 1387، 03:04 ق‌ظ »
four-o-four@four-o-four-laptop:~$ aplay -l
**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 0: VT82xx [HDA VIA VT82xx], device 0: Conexant Analog Audio [Conexant Analog Audio]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 0: VT82xx [HDA VIA VT82xx], device 1: Conexant Digital Audio [Conexant Digital Audio]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 0: VT82xx [HDA VIA VT82xx], device 6: Conexant HSF Modem [Conexant HSF Modem]
  Subdevices: 0/1
  Subdevice #0: subdevice #0
four-o-four@four-o-four-laptop:~$ asoundconf list
Names of available sound cards:
VT82xx
four-o-four@four-o-four-laptop:~$ lspci |grep -i multimedia
(اینو که نداره)
به جاش این خط lspci هستش که مربوطه:
04:01.0 Audio device: VIA Technologies, Inc. VIA High Definition Audio Controller (rev 10)
« آخرین ویرایش: 27 خرداد 1387، 03:13 ق‌ظ توسط 404 »

آفلاین sinoohe

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • جنسیت : پسر
    • سینوهه
پاسخ به: مشکل با صدا که در نمی آد
« پاسخ #3 : 27 خرداد 1387، 08:08 ق‌ظ »
four-o-four@four-o-four-laptop:~$ aplay -l
**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 0: VT82xx [HDA VIA VT82xx], device 0: Conexant Analog Audio [Conexant Analog Audio]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 0: VT82xx [HDA VIA VT82xx], device 1: Conexant Digital Audio [Conexant Digital Audio]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 0: VT82xx [HDA VIA VT82xx], device 6: Conexant HSF Modem [Conexant HSF Modem]
  Subdevices: 0/1
  Subdevice #0: subdevice #0
four-o-four@four-o-four-laptop:~$ asoundconf list
Names of available sound cards:
VT82xx
four-o-four@four-o-four-laptop:~$ lspci |grep -i multimedia
(اینو که نداره)
به جاش این خط lspci هستش که مربوطه:
04:01.0 Audio device: VIA Technologies, Inc. VIA High Definition Audio Controller (rev 10)
عزیز دل بردار یه سرچ می کردید توی همین جا:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5075.0
<a href="http://30noohe.wordpress.com" title="وبلاگ سینوهه">
وبلاگ من
[/url]

آفلاین 404

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • جنسیت : دختر
پاسخ به: مشکل با صدا که در نمی آد
« پاسخ #4 : 27 خرداد 1387، 10:53 ق‌ظ »
ممنون از راهنماییتون. اما اون تاپیک رو قبلا دیده بودم و اونا در مورد مشکل درایور جدید کانکسنت با ۸.۰۴ ه (که من خودم با نصبش نه تنها صدام رو توی ۸.۰۴ از دست می دادم،‌بلکه همچنان مودم رو هم تشخیص نمی داد hsconfig و reboot هم کارساز نبود و باید کرنل رو آپگرید می کردم که با این سرعت کم اینترنت برام مقدور نبود برای همین پاکش کردم) اما مشکل من با هاردی نیست و گاتسی رو هم آپگرید نگردم که این مشکلات پیش بیاد چون هاردی رو به عنوان یک سیستم عامل جداگانه ریختم روی سیستمم ، بالطبع دست کاری توی اون نمی تونه مشکلی برای گاتسی ایجاد کنه. و بسته‌ی جدیدی هم اون تو نصب نکردم که اینکامپتیبل باشه
امید وارم صورت سوالم رو واضح پرسیده باشم  ;)
« آخرین ویرایش: 27 خرداد 1387، 03:33 ب‌ظ توسط 404 »

آفلاین 404

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • جنسیت : دختر
پاسخ به: مشکل با صدا که در نمی آد
« پاسخ #5 : 27 خرداد 1387، 10:18 ب‌ظ »
خودم به شیوه‌ی نامعلومی حلش کردم.

آفلاین khamir

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 20
پاسخ به: مشکل با صدا که ..(به طور عجیبی حل شد)
« پاسخ #6 : 09 تیر 1387، 01:25 ب‌ظ »
راستش را بخواهید من هم این مشکل ها برام پیش اومده .
مثلا همین الان اگه کیسم رو که به پهلو خوابوندمش راست کنم سر 6 دیقه خاموش می شه و تا باطری سیماس را در نیارم روشن نمی شه. :o

آفلاین sinoohe

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • جنسیت : پسر
    • سینوهه
پاسخ به: مشکل با صدا که ..(به طور عجیبی حل شد)
« پاسخ #7 : 09 تیر 1387، 02:09 ب‌ظ »
راستش را بخواهید من هم این مشکل ها برام پیش اومده .
مثلا همین الان اگه کیسم رو که به پهلو خوابوندمش راست کنم سر 6 دیقه خاموش می شه و تا باطری سیماس را در نیارم روشن نمی شه. :o
عجب چیز هایی آدم میبینه  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
<a href="http://30noohe.wordpress.com" title="وبلاگ سینوهه">
وبلاگ من
[/url]

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکل با صدا که ..(به طور عجیبی حل شد)
« پاسخ #8 : 09 تیر 1387، 02:17 ب‌ظ »
راستش را بخواهید من هم این مشکل ها برام پیش اومده .
مثلا همین الان اگه کیسم رو که به پهلو خوابوندمش راست کنم سر 6 دیقه خاموش می شه و تا باطری سیماس را در نیارم روشن نمی شه. :o

dیک بررسی کنید بین مادربورد و بدنه کیس اتصالی به وجود نیومده باشه
همجچنین پیچ های مادربورد رو بررسی کنید با چیزی اتصالی نداشته باشن یا شل نباشن

سیم ها هم شل نباشند

مشکل شما سخت افزاری هست :)

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux