0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام فک کنم اگه برای 30li در تابستون wiki راه اندازی بشه خیلی خوب میشه (البته نیاز به مشورت داره) ،در هر صورت ببینم چناب ماتریکس برای تابستون چه برنامه ای رو در نظر داره.فک کنم تنها خط فرمان کافی نیست،بخش ترفندها هم در صورت امکان راه اندازی بشه.
نقلقول از: aliboy در 05 اردیبهشت 1392، 08:57 بظسلام فک کنم اگه برای 30li در تابستون wiki راه اندازی بشه خیلی خوب میشه (البته نیاز به مشورت داره) ،در هر صورت ببینم چناب ماتریکس برای تابستون چه برنامه ای رو در نظر داره.فک کنم تنها خط فرمان کافی نیست،بخش ترفندها هم در صورت امکان راه اندازی بشه. تشکر بابت نظر شما.انشالله بخش دستورات به جای مناسبی برسد (به شرط همکاری دوستان)، قسمت «اسکریپت نویسی» فعال خواهد شد؛ چراکه وقتی در آموزش «اسکریپت نویسی» از دستوری مثال زده شد، کاربر دیگر نیاز به سرچ و... نداشته باشد .
سلام علی جان بهنظرم این حرفت مث این میمونه که بگیم برای ویکیپدیا یک ویکی بسازیم! خب این خودش یه نوع ویکی عه دیگه، چطوری یه ویکی براش بسازیم؟!برای 30li هم از کمبود نیرو داره اشکم درمیاد. به یکی دو جا پیشنهاد دادم همچین گُر گرفتن که بیا و حالا این دفعه رو منو نخور! اگر دوستان همکاری کنن، 30li پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به یک مرجع مناسب نه تنها برای خطفرمان گنو/لینوکس (که خودش شامل بش، zsh و شلهای دیگه میشه) بلکه خطفرمانهای سیستمعاملهای دیگه، برخی زبانهای برنامهنویسی و پایگاه داده داره