انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کسی مقاله های مجله رایانه خبر رو در باره ابونتو خونده؟!  (دفعات بازدید: 6825 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مصطفی بزاز

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
راستش خیلی ساده یعنی اینکه کسی علاقه‌مند به نوشتن یا ترجمه و تالیف مقاله برای نشریات نیست، یا حداقل ابراز علاقه نمیکنه! ما بارها از دوستان برای مشارکت دعوت کردیم ولی کسی مقاله‌ای ارسال نکرده یا اگر کرده در حد قابل قبولی نبوده...

خوب من یه پیشنهاد دارم
بنظرم باید این کار را به صورت گروهی انجام داد
یعنی شما یک موضوع برای مقاله به بچه ها میدید
و همه روی اون موضوع کار میکنند
و بعدش یک نفر به عنوان مدیر میاد و نتایج کار بچه ها رو جمع بندی میکنه و به صورت یک مقاله ی یک پارچه در میاره
به نظر من اینجوری بهتر به نتیجه میرسیم
تا این که هر کس جداگانه روی یک موضوع کار کنه و یک مقاله به صورت جداگانه بده که به قول شما احتمالا مطالب در حد قابل قبول نباشه

خوب اگر موافق هستید بهتره بدون استخاره شروع کرد
من خودم از لینوکس چیزی سر در نمیارم و تازه شروع کردم به یاد گرفتنش ولی مطمعنم در حد خودم میتونم روی موضوعی که بم میدید کار کنم
دوستان حرفه ای تر هم در حد بهتر کار میکنن و جم کردن نتایج کار همه یه مقاله ی پر محتوا رو نتیجه میده \\:D/
موافقم
ولی باید این رو در نظر گرفت که کار گروهی انجام بدیم
چون ما ایرانیا توی کار گروهی ضعیف هستیم
من خودم خاطرات بدی از کار گروهی دارم
کار گروهی میشد و همه کارا میفتاد گردن من
احتمالا مشكل شما آدمهايي بوده كه باهاشون همگروه شديد. من تجربه كارگروهي خوب و بد رو دارم. هر دفعه كار رو به شوخي گرفتيم و به قولي "رفاقتي" انجام داديم. كار زمين خورد. يا ممكنه اون آدمهايي كه باهاشون همگروه شديد خيلي از شما پايينتر بودند (تجربه شو داشتم!)
در ضمن يه قسمت از عدم استقبال به كم بودن كاربراي لينوكس برميگرده. اگه تعدادشون زياد بود مجله ها حاضر بودند به كاربراي حرفه اي پول بدن تا براشون مقاله بنويسند. ولي فكر نمي كنم الان به كسي پول چنداني بدن.
آدمهايي هم كه حاضر باشند وقت خودشونو مجاني در اختيار بقيه قرار بدند زياد نيستند.
Mint Gloria x86 ( +Windows XP x86)
Intel E7300 @ 2.66
ATI 3650HD 512MB
2x2GB DDR2 800
ASUS P5QL Pro

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
پاسخ به: کسی مقاله های مجله رایانه خبر رو در 
« پاسخ #16 : 29 تیر 1388، 12:02 ق‌ظ »
راستش خیلی ساده یعنی اینکه کسی علاقه‌مند به نوشتن یا ترجمه و تالیف مقاله برای نشریات نیست، یا حداقل ابراز علاقه نمیکنه! ما بارها از دوستان برای مشارکت دعوت کردیم ولی کسی مقاله‌ای ارسال نکرده یا اگر کرده در حد قابل قبولی نبوده...

خوب من یه پیشنهاد دارم
بنظرم باید این کار را به صورت گروهی انجام داد
یعنی شما یک موضوع برای مقاله به بچه ها میدید
و همه روی اون موضوع کار میکنند
و بعدش یک نفر به عنوان مدیر میاد و نتایج کار بچه ها رو جمع بندی میکنه و به صورت یک مقاله ی یک پارچه در میاره
به نظر من اینجوری بهتر به نتیجه میرسیم
تا این که هر کس جداگانه روی یک موضوع کار کنه و یک مقاله به صورت جداگانه بده که به قول شما احتمالا مطالب در حد قابل قبول نباشه

خوب اگر موافق هستید بهتره بدون استخاره شروع کرد
من خودم از لینوکس چیزی سر در نمیارم و تازه شروع کردم به یاد گرفتنش ولی مطمعنم در حد خودم میتونم روی موضوعی که بم میدید کار کنم
دوستان حرفه ای تر هم در حد بهتر کار میکنن و جم کردن نتایج کار همه یه مقاله ی پر محتوا رو نتیجه میده \\:D/
موافقم
ولی باید این رو در نظر گرفت که کار گروهی انجام بدیم
چون ما ایرانیا توی کار گروهی ضعیف هستیم
من خودم خاطرات بدی از کار گروهی دارم
کار گروهی میشد و همه کارا میفتاد گردن من
احتمالا مشكل شما آدمهايي بوده كه باهاشون همگروه شديد. من تجربه كارگروهي خوب و بد رو دارم. هر دفعه كار رو به شوخي گرفتيم و به قولي "رفاقتي" انجام داديم. كار زمين خورد. يا ممكنه اون آدمهايي كه باهاشون همگروه شديد خيلي از شما پايينتر بودند (تجربه شو داشتم!)
در ضمن يه قسمت از عدم استقبال به كم بودن كاربراي لينوكس برميگرده. اگه تعدادشون زياد بود مجله ها حاضر بودند به كاربراي حرفه اي پول بدن تا براشون مقاله بنويسند. ولي فكر نمي كنم الان به كسي پول چنداني بدن.
آدمهايي هم كه حاضر باشند وقت خودشونو مجاني در اختيار بقيه قرار بدند زياد نيستند.
موافقم
ولی باید این رو قبول کنیم که توی کار گروهی ما ایرانیا میلنگیم
در ضمن آدمایی هستند که بدون پول کار میکنند چون همه چیز پول نیست
برای مثال اینهمه آدم که تو انجمن عضو هستند پول میگیرند برای نوشتن مقاله و مطلب
شما یا من برای صرف وقتمون پول گرفتیم
نه
پس چیزی فراتر از اینها است که مارو اینجا جمع کرده
همون چیز رو میگن عشق و علاقه و ارضا کردن و .... و هرچیز دیگه
موفق و لینوکسی باشید
« آخرین ویرایش: 29 تیر 1388، 01:01 ق‌ظ توسط royaflash »
وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]