شما چرا در مورد postgresql تاپیک ایجاد نمی کنید.فک کنم پایگاه داده ی خوبی باشه و لااقل با نصب و دستوراتش اشنا بشیم.مثل Mysql هست؟
آخه فکر نکنم استقبال بشه شما اگه یه سری به سایت
http://barnamenevis.org/ بزنید میبینید که قسمت postgresql چقدر راکده. من خودم مشکلاتی که واسم پیش اومد اونجا مطرح کردم ولی کسی جواب نداد که بالاخره خودم مشکل رو حل کردم. یکی از ضعفهای postgresql هم همین کوچک بودن جامعهی کاربریش هست. از لحاظ دستورات که چندان فرقی نمیکنه به هر حال هر دو از زبان sql واسه تعامل با پایگاه داده استفاده میکنند ولی خوب تفاوتهای جزیی هم دارند ولی اگه کسی با sql server یا mysql کار کرده باشه تو ساخت حذف و ویرایش جداول و پایگاه داده و تابع و... چندان مشکلی نداره. یکی از چیزهایی که باعث میشه از mysql فراری بشم اینه که چندتا موتور ذخیرهسازی داره که معروفترینشون innodn و myisam هستند که myisam کلید خارجی و تراکنش رو پشتیبانی نمیکنه و یه مورد آزار دهنده دیگه اینکه هیچکدوم از این موتورها محدودیت check رو پیادهسازی نمیکنند که باعث میشه جامعیت دادهها تو خطر بیفته یا اینکه مجبور بشی واسه هر محدودیت check یه تریگر بنویسی که اونو شبیهسازی کنی که دردسرهای زیادی داره واینکه استفاده از تریگرها رو ما باید به حداقل برسونیم. mysql رو نمیدونم از چه زبانی برای نوشتن تابع استفاده میکنه ولی تو postgresql میتونی از زبانهای مختلفی از جمله sql و plpgsql و... استفاده کرد که plpgsql شبیه plsql هست که اراکل استفاده میکنه و من خیلی ازش خوشم میاد.
واسه نصبش هم که تو آرچ این میشه
sudo pacman -S postgresql
بعد از نصب با دستور
psql -U postgres
وارد برنامه میشین و اگه رابط گرافیکی میخواین باید pgadmin3 رو نصب کنید.
واقعا دیتابیس خوبیه حتما امتحانش کنید