اگر روشت در آینده هم این باشه که یک کم با سیستم ور بری (مثلا میز کار غیر از چیزی که استاندارد روش بوده) نصب کنی و بعد که مشکل پیش اومد اسمایلی بذاری و دنبال یک توزیع دیگه بگردی، همه توزیع ها مشکلات مشابه درست خواهند کرد ولی خب فان است دیگه و بد هم نیست (:
اگر دوست داری توزیع عوض کنی و تست کنی که خیلی خیلی هم عالیه. پیشنهاد من چیزی مثل آریوس است که تا حدی متفاوته ولی کماکان نزدیک. چک کردن اوپن زوزه و غیره خوبه ولی چون خیلی فرق می کنن انرژی بیشتری باید بذاری.
یک پیشنهاد هم اینه که سعی کنی سیستم فعلی رو درست کنی، ببینی چیش کار نمی کنه و راهش بندازی و دائما از این پروسه چیزهای جدید یاد بگیری. تنها اشکال این گزینه اینه که حوصله و دقت بیشتری می خواد و شروع پروسه اش اصلا لذت بخش یست مگر اینکه جو هکر بودن بگیری ((:
انتخاب با شما (:
جو هکر بودن یعنی چی ؟ هکر تا اونجایی که میدونم :
"رخنه کردن یا هک یعنی استفاده از یک روش سریع و هوشمندانه برای حل مشکلی تکنیکی و غلبه بر محدودیتها و در واقع به معنای کنکاش به منظور کشف حقایق و نحوهٔ کار یک سیستم است، و رخنهگر[۱] یا هکر به کسی اطلاق میشود که توانایی چنین کاری را دارد. وارد شدن به سیستم و یا شکست دادن محاسبات، کنجکاوی در اطلاعات محرمانه از خصوصیات یک هکر است. هکر یک برنامه نویس کنجکاو است که صدمهای وارد نمیکند و حتی باعث تحکیم انتقالات میشود. امروزه رخنهگر بیشتر در زمینه رایانه به کار میرود و برای اشاره به چندین گروه از کاربران رایانه استفاده میگردد. ویژگی مشترک این گروهها در استفادهٔ آنها از رایانه و امکانات آن در سطحی بالاتر از سطح عمومیو پشتوانه توانمند تکنیکی آنهاست و دو دستهاند:
متخصصان امنیت رایانه که توانایی ورود به سیستمهای رایانهای و دردست گرفتن کنترل آنان را دارند.
کاربران خانگی که علاقهمند به تغییر دادن عمده نرمافزار و سختافزار رایانهشان هستند تا بتوانند عملکرد آن را بهبود ببخشند و یا قابلیتهای جدید و پیشبینینشدهای به آن بیافزایند." از
ویکی پدیا دانشنامه آزادچجوری میتونم اشکال یابی کنم ؟
تا اونجایی که میدونم مینت در واقع همون اوبونتو هستش از وقتی هم که دسکتاپ unity رو دیدم نمی تونم ازش بگذرم خیلی قشنگتر از گنوم و سینامونه (البته به نظر من) اما mate هم یه چیز دیگس ولی به هر حال آخرش باید unity رو نصب کنم .
الآن دقیقا مشکلی که دارم اینه که crash report میده و میگه ubuntu 12.04 has been crashed توجه داشته باشید که نمیگه linux mint 13 میگه ubuntu 12.04 به غیر از این من 2 تا کارت گرافیک دارم که موقعی که شارژ نیستم از اون intel hd graphic استفاده میکنم که باتری دیر تر تموم بشه ولی توی مینت فقط درایور ati radeon hd 6550m رو که برای بازی و ... هست رو میتونم نصب کنم و فکر میکنم اصلا وقتی از شارژ خارج مشم کارت گرافیک رو عوض نمیکنه و به غیر از این مشکل گنوم هم مثل سینامون شده و چند تا از آیکون هاشون هم حزف شده و وقتی pointer (ماوس) رو گوشه ی بالا سمت راست صفحه میبرم workplace هارو نشون نمیده و انگار نه انگار ...
حالا به نظر شما من یه مقداری html بلدم و یکمی هم قبلا #c کار میکردم action script 3 فلش رو هم بلدم با این اطلاعات کم برنامه نویسی میتونم درستش کنم ؟
چجوری ؟
لطفا در اسرع وقت بهترین جوابتون رو بدید , ممنون