انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مسابقه: چرا گنو/لینوکس را دوست دارم؟  (دفعات بازدید: 18489 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
پاسخ : مسابقه: چرا گنو/لینوکس را دوست دارم؟
« پاسخ #30 : 18 بهمن 1391، 09:53 ب‌ظ »
برای شرکت در مسابقه فقط تا ۲۰ بهمن فرصت دارید

آفلاین 9103074

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
« پاسخ #31 : 22 بهمن 1391، 11:13 ب‌ظ »
من یک ویندوزی ۲ اتیشه هستم بهتر از ویندوز هم سیستم عامل وجود نداره و نخواهد داشت. دلیلش هم اینه با پول هر میشه خیلی کارا کرد مثلا یه سیستم عامل توپ مثه ویندوز ۸ داد بیرون. من یه برنامه نویس ویندوزی ام. با ویژوال استودیو کار می‌کنم و عالیه یه پروژه هم داشتم با متلب و کامپایلر فرترن اینل و ویژوال استودیو انجام دادم حال کردم از سرعتش سرعت کدم رو ۲۰ برابر افزایش دادم یعنی ۲۰۰۰٪ اما دلیل مهاجرتم به لینوکس اینه که در حال حاضر دانشجو هستم و لینوکس کارم رو انجام می‌ده و پول واسه خرید ویندوز هم ندارم. این ویندوز ۸ هم آدم رو دچار عذاب وجدان می‌کنه.
گنو/لینوکس یه فانتزی برام.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #32 : 23 بهمن 1391، 01:00 ق‌ظ »
دلیلش هم اینه با پول هر میشه خیلی کارا کرد مثلا یه سیستم عامل توپ مثه ویندوز ۸ داد بیرون.

بله، فقط این توپش رو می زنم زمین چرا هوا نمی‌ره؟ :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #33 : 23 بهمن 1391، 10:21 ق‌ظ »
من یک ویندوزی ۲ اتیشه هستم بهتر از ویندوز هم سیستم عامل وجود نداره و نخواهد داشت. دلیلش هم اینه با پول هر میشه خیلی کارا کرد مثلا یه سیستم عامل توپ مثه ویندوز ۸ داد بیرون. من یه برنامه نویس ویندوزی ام. با ویژوال استودیو کار می‌کنم و عالیه یه پروژه هم داشتم با متلب و کامپایلر فرترن اینل و ویژوال استودیو انجام دادم حال کردم از سرعتش سرعت کدم رو ۲۰ برابر افزایش دادم یعنی ۲۰۰۰٪ اما دلیل مهاجرتم به لینوکس اینه که در حال حاضر دانشجو هستم و لینوکس کارم رو انجام می‌ده و پول واسه خرید ویندوز هم ندارم. این ویندوز ۸ هم آدم رو دچار عذاب وجدان می‌کنه.
این هم از بخش طنز مسابقات. بچه‌ها بخونن شاد شن فشار مسابقات کم بشه یه کم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #34 : 23 بهمن 1391، 12:30 ب‌ظ »

;D ;D ;D ;D

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #35 : 23 بهمن 1391، 10:05 ب‌ظ »
دلیلش هم اینه با پول هر میشه خیلی کارا کرد مثلا یه سیستم عامل توپ مثه ویندوز ۸ داد بیرون.

بله، فقط این توپش رو می زنم زمین چرا هوا نمی‌ره؟ :D

خوشم میاد که بدون توهین به دیگران کلا ویندوز و طرفداراش رو میترکونین :)))

آفلاین 9103074

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
« پاسخ #36 : 24 بهمن 1391، 12:56 ب‌ظ »
من گنو-لینوکس رو دوست دارم چون بهینه سازی انرژی نداره و مصرف برقش بالاست و زود باطری لپ‌تاپم رو خالی می‌شه.
یادم می‌یاد تازه ویندوز ۹۸ اومده بود سی‌دی‌رام مد شده بود وقتی سی‌دی رو می‌کشیدی بیرون ویندوز هنگ می‌کرد و صفحه بلو بیلگتس می‌اومد. اما مشکل توی ویندوز XP به‌کلی حل شد و حالا توی ویندوز ۸ امکانات کپی فایل معجزه است ولی گنو-لینوکس هنوز سرعت کپی‌ش سی‌دی و دی‌وی‌دی رو به درستی حل نکرده و کنده.
لپ‌تاپم بجای هارد، SSD داره توی ویندوز ۸ در عرض ۱ ثانیه ۴۵۰MB فایل کپی می‌کنه و گنو-لینوکس توی ۱ ثانیه به زور ۵۰ MB کپی داره.
ولی باز هم از گنو-لینوکس استفاده می‌کنم و به هفته‌اس که رنگ ویندوز رو ندیدم به کل پاکش کردم. :o

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #37 : 25 بهمن 1391، 11:20 ق‌ظ »
من گنو-لینوکس رو دوست دارم چون بهینه سازی انرژی نداره و مصرف برقش بالاست و زود باطری لپ‌تاپم رو خالی می‌شه.
یادم می‌یاد تازه ویندوز ۹۸ اومده بود سی‌دی‌رام مد شده بود وقتی سی‌دی رو می‌کشیدی بیرون ویندوز هنگ می‌کرد و صفحه بلو بیلگتس می‌اومد. اما مشکل توی ویندوز XP به‌کلی حل شد و حالا توی ویندوز ۸ امکانات کپی فایل معجزه است ولی گنو-لینوکس هنوز سرعت کپی‌ش سی‌دی و دی‌وی‌دی رو به درستی حل نکرده و کنده.
لپ‌تاپم بجای هارد، SSD داره توی ویندوز ۸ در عرض ۱ ثانیه ۴۵۰MB فایل کپی می‌کنه و گنو-لینوکس توی ۱ ثانیه به زور ۵۰ MB کپی داره.
ولی باز هم از گنو-لینوکس استفاده می‌کنم و به هفته‌اس که رنگ ویندوز رو ندیدم به کل پاکش کردم. :o
مشکل مصرف باطری معمولا برای سیستم‌های ۲گرافیک هست که در انجمن در موردش بحث شده.
به جای Brasero از K3B استفاده کنید احتمالا رضایتتون را جلب خواهد کرد.
به احتمال زیاد شما کپی فایل را روی ntfs انجام میدید که این یک امر طبیعی هست. (ntfs در انحصار مایکروسافت)
من با هارد SSD و ext4 سرعت کپیم با ویندوز + ntfs تفاوتی نداره.
همینطور که یک هفته‌ای ویندوز را پاک کردید نسبت به سایر مسائل هم زود قضاوت نکنید. خیلی از مشکلات از بی تجربگی خود ماست.

آفلاین knight-rak

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
  • The blender for the next millennium
« پاسخ #38 : 25 بهمن 1391، 12:42 ب‌ظ »
یه سوال فنی اونوقت الآن این قضیه تا ۲۰ بهمن چیه اون بالا یکی گفته ؟!‌ امروز که ۲۵ هست ؟!!!!

ولی نظرم رو توی یه جمله میگم کاری هم با مسابقه ندارم چون خیلی چیزا میشه برای مسابقه گفت که زیادم مهم نیست اگر خواستین خوب فکر کنید شاید از این یه جمله بتونید نتیجه های زیادی بگیرید :
من گنو/لینوکس رو دوست دارم چون : ( نمی خواهم مثل همسایه خود باشم )

حالا شما چی از این جمله برداشت می کنید معلوم نیست ؟! ولی خوب فکر کنید
سر تسلیم منو خشت در میکده ها ، مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #39 : 26 بهمن 1391، 03:07 ب‌ظ »
مهلت ارسال تموم شده و داوران درحال بررسی مقاله‌ها هستن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین cyberman

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #40 : 06 اسفند 1391، 09:50 ق‌ظ »
می دونم مهلت ارسال تمام شده است
من قبلا زیاد می اومدم توی انجمن اماکلمه عبور رو فراموش کردم و حتی نام کاربری اما خب خواستم این پستی رو که توی وبلاگم گذاشتم اینجا هم بزارم. باشد که مقبول افتد. در ضمن قبلا با همین نام cyberman‌مطلب می نوشتم.

http://thescreensaver.blogfa.com/post/61

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #41 : 06 اسفند 1391، 06:00 ب‌ظ »
نتایج هم مشخّص شدن الآن، فکر کنم سیتو تا چند ساعت دیگه بذاره رو وبلاگش

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #42 : 06 اسفند 1391، 08:13 ب‌ظ »
نتایج هم مشخّص شدن الآن، فکر کنم سیتو تا چند ساعت دیگه بذاره رو وبلاگش

امیدوارم...

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #43 : 08 اسفند 1391، 08:01 ب‌ظ »
های گفتی.چند روز پیش با بچه ها نشسته بودیم یه پسره اومد یه سوال از ویندوز پرسید جمعیتمون یهو بومب.انقد خندیدن که کلیه درد گرفتن بعضیاشون ;D
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #44 : 09 اسفند 1391، 03:38 ب‌ظ »
های گفتی.چند روز پیش با بچه ها نشسته بودیم یه پسره اومد یه سوال از ویندوز پرسید جمعیتمون یهو بومب.انقد خندیدن که کلیه درد گرفتن بعضیاشون ;D
عجب.
راستی تو وبلاگتون که هیچی نیست. دامنه‌اشو از همون گروه موسیقیه قرض گرفته‌اید؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92