لینک صفحه ای که بایوسم توشه رو خودم دادم بالاتر! اتفاقا برای 2012 اپدیت داده بیرون...بابا کجاش قدیمیه؟!! 1 ماه دیگه میشه 2 سالش! قدیمیه؟ من روی دو سال دیگه هم امید دارم برای استفاده از این سیستمم(حداقل!)...تو ویندوز که حرف نداره
مشکل فایلش نیست..مشکل نصبشه که همونطور که گفتم یه بار کار دستم داد وقتی فقط از فایل exe استفاده کردم
بعد الان یه سوالی پیش اومد...توی لینوکس چه طور باید بایوس رو اپدیت کرد؟؟ فایلش که exe هست؟
اگه برا ۲۰۱۲ آپدیت داره که خیلی عالی . چون بایوس چیزی نیست که هر ماه آپدیت داشته باشه ،واسه همین گفتم
بعدشم شما نگاه نکن کی خریدی . نگاه کن ببین خط تولیدش از کی شروع شده ، الان لپتاپ من ۳ سالشه
ولی همونطور که می بینی این مدل لپتاپ خیلی وقته تولید نمیشه، مدل گرافیکش خیلی وقته تولید نمی شه و بقیه ی موارد .
واسه همین میگم قدیمیه . ( با این سرعت تکنولوژی هرچی بخری ۱ سال دیگه قدیمی حساب میشه
)
ببین آپدیت بایوس ربطی به گنو بودن یا ویندوز بودن نداره . شرکت سازندش اومده فایل باینری exe تولید کرده و گذاشته، پس ما هم مجبوریم از طریق ویندوز بایوس رو آپدیت کنیم .اگه مشکلی باشه به اونا ربط داره نه گنو
حالا شما یه بار دیگه فایل رو دانلود کن نصب کن ، .مطمین شو که مشخصاتش به مشخصات لپتاپت یکیه . مثلا نسخه ی 64 بیتی رو بگیر اگه سیستم عامل 64 داری