انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فضای خالی روت کم بشه در سرعت تاثیر داره؟  (دفعات بازدید: 1868 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
سلام
در ویندوز با نصب هر برنامه/بازی باید با کم شدن سرعت کنار می یومدیم(چون فضای خالی درایو c کمتر می شد)
در اوبونتو 30 گیگابایت برای روت و 4 گیگابایت برای swap اختصاص دادم
برای مثال اگر روت رو پرتر و پرتر کنم روی سرعت تاثیز داره؟
حتی اگر فقط با بازی پر شده باشه؟فکر نمی کنم بازی در استارت آپ قرار بگیره
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
تغییر محسوسی نخواهید داشت.

lomion

• مهمان
بستگی به چیدمان Partitionهای شما دارد. در صورتی که همه چیز (به جز home) داخل آن باشد، اگر فضا برای ساخت فایلهای موقت کم بیاید دچار مشکل خواهید شد. :)

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
کامل متوجه نشدم
می شه یک مثال بزنید؟

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
تا جایی که من فهمیدم فکر کنم منظورشون اینه که تو اوبونتو در پارتیشن سیستم یکسری فایل موقت ایجاد می شوند که بسیار هم مهم هستند و پس از خاموش کردن هم از بین میرند حالا اگر جایی برای بوجود آمدن این ها نباشه پس یکسری کارها نمی تونه انجام بشه و در نتیجه...
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
خوب این فایل ها فکر نمی کنم حجم چندان زیادی داشته باشند
حافظه روت من 30 گیگابایته.من بیشتر از 20گیگابایت برنامه نمی تونم نصب کنم.فعلا که برنامه ی حجیم برای لینوکس ندیدم!
یعنی حداعقل روت من 10گیگابایت فضای خالی خواهد داشت که قطعا جوابگوی این فایل های موقت هست
با این حساب نصب برنامه/بازی به طوری که در استارت آپ اجرا نشوند مشکلی در سرعت بوجود نمی یاره؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
تغییر محسوسی نخواهید داشت.
کم میشه ولی نه خیلی زیاد
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
طبق تعریفی که برای فایل های موقت آمده. این فایلها درون شاخه tmp/ قرار می گیریند و با هر ریبوت حذف می شوند.
معمولا این فایلها، فایلهای مقوت برخی از برنامه ها است زیرا برخی دیگر فایلهای موقت خود را در مسیر var/tmp/ قرار می دهند.
در کل روی سرعت تأثیر محسوسی ندارد. با خیال راحت به بازی برسید.:)
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
فقط اگه کاملا پر بشه مثلا دیگه x لود نمیشه و باید از خط فرمان یکسری فایل ها رو پاک کنی.
این اتفاق برا پسرعموم افتاد ، خیلی طول کشید تا فهمیدم تا خرخره پرش کرده !

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
خوشحال می شم یک نفر که می گه «تا حدی تاثیر داره ولی خیلی نه» توضیح بده که طبق چه مکانیزمی «تا حدی» تاثیر داره (:

جواب درست: هیچ تاثیری نداره. چجوری ممکنه تاثیر داشته باشه؟ سیستم عامل یا هنوز می تونه روی دیسک چیز بنویسه یا نمی تونه. اینکه «فضای خالی باقی مونده کم شده باشه» یعنی «سیستم عامل می تونه روی دیسک چیز بنویسه» و هیچ فرقی با «سی گیگ فضای خالی داریم» نداره. آدم که نیست که نگران بشه که «وای جا داره تموم می شه» ((: تا آخرین لحظه که بتونه بنویسه می نویسه و بعد اگر لازم بشه روی دیسک بنویسه به مشکل بر می خوره.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
پاسخ : فضای خالی روت کم بشه در سرعت تاثیر داره؟
« پاسخ #10 : 01 بهمن 1391، 11:53 ب‌ظ »
خوشحال می شم یک نفر که می گه «تا حدی تاثیر داره ولی خیلی نه» توضیح بده که طبق چه مکانیزمی «تا حدی» تاثیر داره (:

جواب درست: هیچ تاثیری نداره. چجوری ممکنه تاثیر داشته باشه؟ سیستم عامل یا هنوز می تونه روی دیسک چیز بنویسه یا نمی تونه. اینکه «فضای خالی باقی مونده کم شده باشه» یعنی «سیستم عامل می تونه روی دیسک چیز بنویسه» و هیچ فرقی با «سی گیگ فضای خالی داریم» نداره. آدم که نیست که نگران بشه که «وای جا داره تموم می شه» ((: تا آخرین لحظه که بتونه بنویسه می نویسه و بعد اگر لازم بشه روی دیسک بنویسه به مشکل بر می خوره.
فکر کنم یکی از دلایلی که مثل ویندوز عمل نمی کنه حافظه swap باشه.درسته؟

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
فضای روت
« پاسخ #11 : 01 بهمن 1391، 11:56 ب‌ظ »
swap ربطی نداره! swap به رم کمک میکنه نه اینکه بیاد سر فضای روت اضافه شه.
ویندوزهم swap از جنس خودش داره.

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
پاسخ : فضای خالی روت کم بشه در سرعت تاثیر داره؟
« پاسخ #12 : 02 بهمن 1391، 12:22 ق‌ظ »
swap ویندوز در درایو c هست(اگه اشتباه نکنم).همونجایی که ویندوز نصب می شه.فضای swap با فضای درایو c اشتراک دارند==>swap دارای فضای اختصاصی نیست و می تونه پر بشه
swap در گنو/لینوکس هم که فضای مشخصی داره پس مشکلی باهاش نخواهیم داشت
بنابراین فکر کنم تا حدی مربوط بشوند.