انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

نظرتون راجع به این پست چیه؟؟ (خداییش اول بخونین بعد نظر بدین) میدونم برای نظر سنجی دور عمل کردم ولی میخوام تکلیف خودم رو بدونم

عالیه وجودش شدیدا در این فروم احساس می شد !
90 (72%)
خوبه ولی نیاز به کامل شدن داره (هر جاش رو که نیازه ذکر کنین    لطفا)
18 (14.4%)
ااای بدک نیست
8 (6.4%)
بدرد نمیخوره (بود و نبودش فرقی نمکنه)
3 (2.4%)
جمعش کن برو بابا خودت رو مسخره کردی (ما بدون این جور پستها هم نرم افزار هامون رو راحت پیدا میکنیم تو رو می خواییم چیکار با این پستای مسخره ات)
6 (4.8%)

مجموع آرای اعضا: 125

نویسنده موضوع: معرفی برنامه های کاربردی لینوکس(در همه زمینه ها)ویرایش اول تمام شد!  (دفعات بازدید: 108544 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
راستی امین خان اگه میشه نرم افزارایی مثل تور ماهیگیری رو هم معرفی کن ;)
تور ماهی گیری که نرم افزار نیست یه سرویسه عزیزم (پ.خ بده اگه خواستی بهت یاد بدم) درضمن سرعت رو به باد میده
در ضمن اگه باز مطرح بشه ممکنه که سایت رو دوباره فنا بدن ولی خوب از انیموس تو فایر فاکس (یه افزونه هست) اضافه کن و حالشو ببر سرعتش از تور ماهیگیری خیلی بهتره ولی یکم اذیت میده (تنطیمات آن چنانی نداره) ولی کار راه بندازه ;)
استاد اینارو بلدم
عرض کردم مثل تور ماهیگیری! برا عوض کردن آی پی و انجور چیزا...البته اگه هست
برا تکمیل تاپیک بود

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
قسمت 4 و 5 و 6 نصفه و نیمه و قسمت 7 بصورت کامل مورد بازبینی قرار گرفت
آخیش خسته شدم ;D

اینجوری که من دارم پیش می رم  ::) فکر کنم من اگه عمر نوح هم پیدا کنم نمیتونم این برنامه ها رو بصورت یه لیست کامل و منظم و یکجا کنار هم گرد بیارم ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
بابا اینا هم بیکارن >:( هی میان برای لینوکس برنامه می نویسن ](*,) ](*,) ](*,)
اشکم در آومد :'( :'( :'( :'(
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
با سلام
قسمت برنامه نویسی و ابزار های اون مورد بازنویسی قرار گرفت و کامل تر شد ;)
نطرات و پیشنهادات خود را برام بفرستین 8)

همیشه دوست داشتم که تغییر سیستم عامل برام مشکل کمی ایجاد کنه و ابزار های مورد نیازم در دسترسم باشن
و این باعث شد که منو وادار به نوشتن و تکمیل لین پست بکنه

هر چند که ممکنه این تلاش من به چشم نیاد ولی اگه مشکل 10 نفر هم حل بکنه واسه من کافیه

از شما بزرگان درخواست دارم که یه نگاه به این برنامه ها بیندازین و اگه چیزی از قلم افتاده بهم بگین
هر چند سعی کردم که برنامه های توی مرکز نرم افزاری رو کمتر اینجا ذکر کنم چون کاربر پس از جست و جو در اونجا و نیافتن برنامه مورد نظرش بیاد و به این پست یه نگاهی بندازه

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
ممنون، خیلی خوبه اما شاید بهتر باشه از عبارت "بهترین" استفاده نکنید، ممکنه بعضی از نرم افزار های خوب جا بمونه و  برای کاربرای تازه کار (مثل خودم) شبه ایجاد بشه :‌)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
کسی لینک دانلود نرم افزار کتیا را نداره؟ هرچی گشتم برا اوبونتو پیداش نکردم
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
این که می گن کتیا برای لینوکس هست یعنی باید از طریق واین راهش بندازی (نه این که مستقیم با فایل deb منتشر بشه!!) االبته قبلا منتشر میشده و برای یونیکس هم بوده ولی اگه دنبال رابط کاربری خوب هستی از وینه بنصب
اونجا (تو واین)میتونی راهش بندازی http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=16156&iTestingId=41106
ولی اگه بخوای میتونی از معادلاش استفاده کنی https://help.ubuntu.com/community/UbuntuEngineering
به هر حال وقتی تو واین راهش می اندازی رایگانه و براش نمیخواد پول بدی!!!!(دزدی نرم افزار نکردی)
در ضمن واینه ویندوز نیست ، فکر نکنی که برنامه های ویندوز رو اجرا میکنه ویندوزه!!!(معنی واینه یعنی واین یک تقلید کننده نیست)
معادلاش هم اینها هستن
CAD for Linux
1 ) Varkon.
2 ) Linuxcad. [Prop, ~100$]
3 ) Varicad. [Prop]
4 ) Cycas. [Prop]
5 ) Tomcad.
6 ) Thancad.
7 ) Fandango (alpha-version).
8 ) Lignumcad.
9 ) Giram.
10) Jcad.
11) QSCad.
12) FreeEngineer.
13) Ocadis.
14) PythonCAD.
15) OpenCascade.
Qcad

یه راه دیگه هم راه اندازی روی ویندوز مجازی هست که اونم زیاد موافق نداره

راستی شما چرا اینهمه منفی داری؟؟؟ من موندم رکورد فروم رو قصد کردی بشکنی؟؟؟ :o
« آخرین ویرایش: 20 بهمن 1391، 09:19 ب‌ظ توسط amin7r »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
منظورتون از وینه همونwine هست؟اونجوری که بازم نیاز به کرک داره
نمی دونم چرا به من منفی میدند اوایل خیلی ناراحت بودم :'( می خواستم انجمن را رها کنم  :( ولی بهش نیاز داشتم و حالا هم برام عادی شده
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
منظورتون از وینه همونwine هست؟اونجوری که بازم نیاز به کرک داره
نمی دونم چرا به من منفی میدند اوایل خیلی ناراحت بودم :'( می خواستم انجمن را رها کنم  :( ولی بهش نیاز داشتم و حالا هم برام عادی شده
برادر من ناراحت نشو این امتیازو بیخی 8)
منم اوایل این وضعو داشتم ;)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
کتگوری نرم افزارهای لینوکسی
« پاسخ #53 : 21 بهمن 1391، 12:41 ق‌ظ »
هر چند سعی کردم که برنامه های توی مرکز نرم افزاری رو کمتر اینجا ذکر کنم(هر چند نمیشه!!!) چون کاربر پس از جست و جو در اونجا و نیافتن برنامه مورد نظرش شروع به گشتن در مورد برنامه مورد نظرش میکنه که آیا معادلی برای برنامه ای که میخواد وجود داره یا نه  ( بیاد و به این پست یه نگاهی بندازه
با سایت http://asbux.ir یک تماس بگیر و بگو مدیر سایت یک کتگوری با لینک تمیز بهت بده. اونجا با ابزارهای نرم افزارهای سایت اینایی رو که تو پست اول جمع کردی با توضیح چند خطی جدول بندی کن. میشه یک مرجع.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
پاسخ : کتگوری نرم افزارهای لینوکسی
« پاسخ #54 : 21 بهمن 1391، 02:01 ق‌ظ »
هر چند سعی کردم که برنامه های توی مرکز نرم افزاری رو کمتر اینجا ذکر کنم(هر چند نمیشه!!!) چون کاربر پس از جست و جو در اونجا و نیافتن برنامه مورد نظرش شروع به گشتن در مورد برنامه مورد نظرش میکنه که آیا معادلی برای برنامه ای که میخواد وجود داره یا نه  ( بیاد و به این پست یه نگاهی بندازه
با سایت http://asbux.ir یک تماس بگیر و بگو مدیر سایت یک کتگوری با لینک تمیز بهت بده. اونجا با ابزارهای نرم افزارهای سایت اینایی رو که تو پست اول جمع کردی با توضیح چند خطی جدول بندی کن. میشه یک مرجع.
ممنون کیان جان قصد من از این پست هم همین بوده که یه مرجع درست کنم (و خیلی کلی هم جلو رفتم)
از نظر خودم این پست هنوز خیلی کار داره و تنهایی هم خیلی سخته (میخواستم به شما و چند نفر دیگه که فعال هستند خبر بدم بیاین کمکم) حالا هم که بحث این شد من قصد داشتم اینا رو با اجازه دوستان ویکی کنم (قصدم داشتن یه محل برای خودم بود که البته یه وبلاگ و هاست هم از پرشین گیگ گرفتم واسه کارم ولی گفتم تا وبلاگم راه بیقته خیلی طول می کشه)
در ضمن تو برنامه بعدی هم می خوام ابزار ها و برنامه های سرور رو بیارم اینشالله که فرصت بشه یه ویرایشی کنم و اون ها رو هم اضافه کنم
حالا که بحث کمک هم آمد وسط شما یا هر کدوم از بچه های این فروم که قصد کمک دارن و تو هر زمینه ای برنامه ای یا چیزی رو مد نظر دارن که اینجا آورده نشده بیان و بگن من همه جوره دوس دارم این مطلب کامل بشه
قضیه ویکی کردن هم خوبیش این بود که همهمون میتونستیم رو تمام پست دسترسی داشته باشیم (ویرایش کنیم)ولی این جوری فقط من رو قسمت اصلی و پست اول دسترسی دارم و شما ندارین!!!
و این باعث از بین رفتن یکنواختی و بیشتر شدن کار (گذاشتن وقت بیشترروی پست) و هیچ فایده ای هم نداره

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
امین جان ، من به شخصه مشکلی به اون صورت با کمک کردن ندارم ولی اطلاعات خاصی هم ندارم که بخوام کمک کنم !
از کاربرهای قدیمی هم که نیستم که تجربه ی بالا و آشنایی زیادی با نرم افزارهای لینوکسی داشته باشم !
پس از این نظر که خودم بخوام چیزی رو معرفی کنم اصلا نمیشه روم حساب کرد ! :)
اما اگه کاری از دستم بر میاد یکم دقیق تر بگو که انجام بدم :)

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
سلام این آدرس کمکت میکنه
http://jahanifard.ir
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1392، 08:56 ب‌ظ توسط علیرضا.ج »

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
سلام
عرض کنم دوست عزیز کیان برای من پیام خصوصی گذاشتند و بنده رو از این مقوله آشنا کردند در کل قصد توهین به کسی و یا حرکتی گروهی رو ندارم ولی سعی دارم واقعیت رو بگم کلا در داخل ایران و اگر بخوام کلی ترش کنم جامعه آزاد سعی در گروهی کار کردن نیست تعداد نسخ رو ببینید و جالبتراز اون حالا که دقیقا چیزی که این دوستمون داره انجام میده رو به فارسی با توضیحاتی کاملا تکمیلی قرار داره چرا باید از مخازن غیر رسمی که معلوم نیستند چی روی سیستم های ما نصب میکنند(میشه همون ویندوز کرکی)استفاده کنیم طی بررسی مختصری که بنده داشتم در بخش فایروال و یکی ۲ بخش دیگه دیدم بخشه اعظمی از لینکها و برنامه های معرفی شده
دیگه قرارنیست به روز رسانی بشند حتی بعضی هاشون از سال ۲۰۰۵ به روز نشدند حالا من موندم برنامه ای که از سال ۲۰۰۵ به روز نشده چطوری میخواهید روی سیستم خودتون نصب کنید حالا ما میگیم شما حرفه ای ولی واقعا میتونه کارایی که شما از اون سراغ دارین رو به شما بده پیشنهاد میکنم به اینجا سر بزنید و ببینید در چه سطح کار شده در این مقوله مثلا همین لینک
http://asbux.ir/?p=1661
مثلا شما با این لینک میتونید تا ۴ نسخه قبل برنامه رو داشته باشید و توضیحاتی تغییر کرده هر نسخه
یا این لینک
http://asbux.ir/?p=1645
آموزش نصب و حتی آموزش کار با نرم افزار هم داخلش هست که این مثالها فقط برای یادآوری بود که چقدر راحت از امکانات موجود روی گردان میشیم
دوست دارم نظرات دوستان رو بدونم یا حق
نکته:بنده به دلیل گرفتاری زیاد به انجمن  سر نمیزنم ملاک به کاربر جدید بودن نیست(کسانی که تخصص افراد رو از روی پست محک میزنند)
« آخرین ویرایش: 21 بهمن 1391، 08:16 ق‌ظ توسط baztabroh »

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
بنده قبلا هم گفتم
نقل‌قول
خیلی کلی هم جلو رفتم
و شما واقعا عالی کار کردین و باید بهتون تبریک گفت :)
من اگه بخوام مثل شما کار کنم که یه سایت باید راه بندازم و تمام وقتم رو بزارم روی اون سایت تازه نمیتونم نرمافزارا رو بر تعداد بیشتر معرفی کنم (البته کمیت کمتر و بیشتر ملاک کار نیست) ولی خوب من این همه نرم افزار رو بخوام معرفی کنم کارم نمیشه(اینجوری راحت بگم)
برا همین سایت دادم تا دوستان برن خودشون در مورد اون نرم افزار اطلاعات کسب کنن (از این بابت شرمنده دوستان هستم :oops:) این بچه ها اداشون داشتن اطلاعات بیشتر از بچه هایی هست که با ویندوز کار میکنن هست!! بقول خودشون یه سرو گردن بالاترن خوب اگه هستن باید خودشون رو نشون بدن!!!!! غیر از اینه!!!
در ضمن قدرت یه برنامه ای مثل فایروال به کانفیگی که کاربر روی برنامه اعمال میکنه بستگی بیشتری داره تا به جدید یا قدیمی بودن اون
اگه یه کاربری یه فایروال 2013 رو بنصبه و نتونه کانفیگش بکنه شاید کار رو هم خراب تر بکنه
(کار فایروال ها معمولا بستن پرتهای اضافیه و این به قدرت و توانایی کاربر برمیگرده که پورت ها رو بشناسه و کدوم بلوک کنه و کدوم رو باز بزاره)
قبول دارم که خیلی از نرم افزارا قدیمیه ولی مهم اینه که کار کاربرا رو راه بندازه (بنده دوست داشتم سطح دسترسی دیگران هم برای ویرایش این پست فعال بود تا دیگران هم کمکی می کردن)
به هر حال من از وجود سایت قشنگی مثل مال شما خبر نداشتم و واقعا از دیدن سایتتون لذت بردم
اینشالله که موفق و پیروز باشین
« آخرین ویرایش: 21 بهمن 1391، 11:12 ق‌ظ توسط amin7r »

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
سلام دوستان
ابزار های وب سرور در صفحه اول آخر صفحه اضافه شد!

از دوستان خواهش میکنم که نرم افزار و یا ابزاری که میشناسین رو بگین همراه با وب تا در اینجا قرار بدم :)