انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: زبان برنامه نویسی برای پردازش متن  (دفعات بازدید: 4582 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
زبان برنامه نویسی برای پردازش متن
« : 04 بهمن 1391، 01:29 ب‌ظ »
یک زبان برنامه نویسی می خواستم که پردازش متن را به صورت بهینه و سریع انجام دهد:

R:
 + همه کار را راحت و سریع انجام میدهد.
 - مشکل اشغال بیش از اندازه حافظه

++C:
+ بسیار عالی وسریع برای کامپیوتر
- برای برنامه نویس بسیار وقت گیر است.

BASH:
+ دارای توابع بسیار بهینه برای پردازش متن مثل join و sort
- این توابع بسیار محدودند و حلقه for بسیار کند است

ترجیح می دهم زبان مورد نظر comile شود و براحتی بتوان با آن پردازش موازی انجام داد و دارای کتابخانه غنی پردازش متن باشد و اگر دارای کتابخانه معادلات خطی هم باشد که دیگه عالی است.

« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1391، 01:34 ب‌ظ توسط alend »

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
پاسخ : زبان برنامه نویسی برای پردازش متن
« پاسخ #1 : 04 بهمن 1391، 01:36 ب‌ظ »
من توی ویندوز که بودم با C# خیلی راحت کار میکردم این چیزا رو ، معادل C# هم که به اون قدرت باشه فک کنم جاوا باشه (من پایتون بلد نیستم ولی احتمال خیلی زیاد الان بچه ها میان ازش تعریف میکنن :دی !)
یه نگاه به این ۲ تا زبون بندازین دیگه c کار نمیکنین !

جاوا رو که با اینکه خودم زیاد بلد نیستم و قراره از فردا آموزشش رو کامل داریوش جان بهمون بده توی همین فروم ، اما واقعا تعریفشو خیلی شنیدم ، آخه C# واقعا قدرتمنده و جاوا هم در همون حدِ !

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #2 : 04 بهمن 1391، 01:50 ب‌ظ »
چه کاری میخواهید با متن ها انجام دهید ؟
 sed و awk هم بد نیست
بش آنچنان باری روی پردازنده نخواهد گذاشت در برابر آسانی کارکردن با آن ، مگر اینکه توان پردازش محدود باشد یا حجم کار بسیار بالا .
 میتوانید بخشهایی هم که در بش گمان میکنید کند است با c++ بنویسید و کامپایل کنید و در بش آن کامپایلیده ها  را فرابخوانید   .
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1391، 01:52 ب‌ظ توسط doomhammer65ir »

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #3 : 04 بهمن 1391، 01:53 ب‌ظ »
یه نگاهی به D بنداز. فرمت برنامه‌نویسی شبیه C++ است با این تفاوت که لازم نیست خیلی با پوینترها و حافظه درگیر بشی مگر در موارد خیلی خاص. خاصیت تابعکی (فانکشنال) هم داره. بنابراین می‌تونی به راحتی یک تابع رو به یک مجموعه اعمال بکنی بدون اینکه نیاز باشه هی از حلقه‌ها استفاده کنی. Qt هم داره. به راحتی روی لینوکس نصب و کامپایل میشه. یه نگاهی به اینجا و اینجا بنداز ببین آیا تابع‌های این کتابخونه‌ها مفیدت هست یا نه. کلا برای پروژه‌های تحقیقاتی و متوسط به پایین قابل اعتماده.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 04 بهمن 1391، 02:02 ب‌ظ »
چه کاری میخواهید با متن ها انجام دهید ؟
 sed و awk هم بد نیست
بش آنچنان باری روی پردازنده نخواهد گذاشت در برابر آسانی کارکردن با آن ، مگر اینکه توان پردازش محدود باشد یا حجم کار بسیار بالا .
 میتوانید بخشهایی هم که در بش گمان میکنید کند است با c++ بنویسید و کامپایل کنید و در بش آن کامپایلیده ها  را فرابخوانید   .

sed و awk را کار کردم، ولی حلقه for در این زبان (awk) خیلی کند است و کتابخانه هم ندارد. مثلا ترانس پوز یک فایل متنی.
++c عال ولی ۲ تا مشکل دارد:
۱- پیدا کردن باگ
۲- کتابخانه جامع پردازش متن

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 04 بهمن 1391، 02:04 ب‌ظ »
یه نگاهی به D بنداز. فرمت برنامه‌نویسی شبیه C++ است با این تفاوت که لازم نیست خیلی با پوینترها و حافظه درگیر بشی مگر در موارد خیلی خاص. خاصیت تابعکی (فانکشنال) هم داره. بنابراین می‌تونی به راحتی یک تابع رو به یک مجموعه اعمال بکنی بدون اینکه نیاز باشه هی از حلقه‌ها استفاده کنی. Qt هم داره. به راحتی روی لینوکس نصب و کامپایل میشه. یه نگاهی به اینجا و اینجا بنداز ببین آیا تابع‌های این کتابخونه‌ها مفیدت هست یا نه. کلا برای پروژه‌های تحقیقاتی و متوسط به پایین قابل اعتماده.

کتابخانه خوبی برای پردازش متن و پردازش موازی دارد.
مثلا در R می شود به راحتی ماتریس را ترانسپوز کرد، چند ستون حذف یا اضافه کرد.
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1391، 02:07 ب‌ظ توسط alend »

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 04 بهمن 1391، 02:10 ب‌ظ »
من توی ویندوز که بودم با C# خیلی راحت کار میکردم این چیزا رو ، معادل C# هم که به اون قدرت باشه فک کنم جاوا باشه (من پایتون بلد نیستم ولی احتمال خیلی زیاد الان بچه ها میان ازش تعریف میکنن :دی !)
یه نگاه به این ۲ تا زبون بندازین دیگه c کار نمیکنین !

جاوا رو که با اینکه خودم زیاد بلد نیستم و قراره از فردا آموزشش رو کامل داریوش جان بهمون بده توی همین فروم ، اما واقعا تعریفشو خیلی شنیدم ، آخه C# واقعا قدرتمنده و جاوا هم در همون حدِ !

با C# قبلا کار کردم یک کتابخانه csml داشت برای ماتریکس که بیشتر نیازهام برطرف می کرد ولی خوب ویندوزی است!

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #7 : 04 بهمن 1391، 02:13 ب‌ظ »

کتابخانه خوبی برای پردازش متن و پردازش موازی دارد.
مثلا در R می شود به راحتی ماتریس را ترانسپوز کرد، چند ستون حذف یا اضافه کرد.
D هم کتابخونه‌ای داره که همه این کارها رو انجام میده. اینجا رو ببین.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #8 : 04 بهمن 1391، 02:16 ب‌ظ »
زبانی که برای اینکار استاندارده پرل است.

The language provides powerful text processing facilities without the arbitrary data-length limits of many contemporary Unix tools,[8] facilitating easy manipulation of text files. Perl gained widespread popularity in the late 1990s as a CGI scripting language, in part due to its parsing abilities.[9]

ولی خب این روزها هر زبونی هر توانی رو داره (: تقریبا همه اسکریپت نویسی های جدید که به خوبی از رجکس پشتیبانی کنن برای این خوبن. از جمله پرل و پایتون.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 04 بهمن 1391، 02:20 ب‌ظ »
سرعت و میزان استفاده حافظه perl برای کار با داده های حجیم قابل قبول است.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #10 : 04 بهمن 1391، 03:12 ب‌ظ »
perl دقیقا برای پردازش متن ساخته شده ولی تنها اشکالش به نظر من اینه که کامپایل نمیشه و مفسر داره. مثل python که البته اون هم خوبه واسه این کار.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity