0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نه دوست عزیز !بعد از ویندوز نصب کردم ! راستی تو تنطیمات منوی بوت داخل ویندوز هم نشانه ای از سیستم عامل مینت یا لینوکس نیست ! چی کار کنم ؟! آیا نصب مشکل داره ؟@
1. توصیه میکنم پارتیشن بوت رو جدا نکنید. دردسر ساز میشه!2. از easybcd در ویندوز استفاده کنید مشکلتون برطرف میشه (اما از نظر من هنوز حل نشده!)3. (اختیاری) لایو بالا بیاید و گراب رو دوباره نصب کنید.
نقلقول از: sorena100 در 08 بهمن 1391، 04:08 بظ1. توصیه میکنم پارتیشن بوت رو جدا نکنید. دردسر ساز میشه!2. از easybcd در ویندوز استفاده کنید مشکلتون برطرف میشه (اما از نظر من هنوز حل نشده!)3. (اختیاری) لایو بالا بیاید و گراب رو دوباره نصب کنید.باشه دوباره نصب مي كنم و بوت رو جدا نمي كنممن اصلا با اين گزينه آشنا نيستم مي شه بيشتر توضيح بديد .باشه دوباره امتحان مي كنم و گراب رو مي نصبم
نقلقول از: Witch King در 08 بهمن 1391، 11:08 بظنقلقول از: sorena100 در 08 بهمن 1391، 04:08 بظ1. توصیه میکنم پارتیشن بوت رو جدا نکنید. دردسر ساز میشه!2. از easybcd در ویندوز استفاده کنید مشکلتون برطرف میشه (اما از نظر من هنوز حل نشده!)3. (اختیاری) لایو بالا بیاید و گراب رو دوباره نصب کنید.باشه دوباره نصب مي كنم و بوت رو جدا نمي كنممن اصلا با اين گزينه آشنا نيستم مي شه بيشتر توضيح بديد .باشه دوباره امتحان مي كنم و گراب رو مي نصبمeasybcd نرم افزاری تحت ویندوزه که رایگانه (اما نباید برای کارهای تجاری استفاده بشه) و برای اضافه کردن ورودی به بوت لودر ویندوز استفاده میشه و با سرچ میتونید پیداش کنید و نصبش کنید. بعد از نصب اجراش کنید برید به add entery و از تب لینوکس ، پارتیشنی که روش فایل بوت وجود داره رو انتخاب و بوت لودر رو گراب قرار بدید و اضافش کنید.(اگه نمیدونید کدوم پارتیشن رو باید انتخاب کرد همه رو اضافه کنید ).