انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل اوبونتو درمجازی ساز vmware (کمک)  (دفعات بازدید: 3125 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل اوبونتو درمجازی ساز vmware (کمک)
« پاسخ #15 : 30 بهمن 1391، 02:39 ب‌ظ »
از این‌جا به بعد باید اون برنامه رو پاک‌کنی، سی‌دی‌اش رو بشکونی و ویرچوال‌باکس رو نصب کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین rain

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #16 : 30 بهمن 1391، 02:54 ب‌ظ »
 واقعاً؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :o :'( یعنی به هیچ دردی نمیخوره؟آخه اول ویرچوال نصب کردم اونم مشکل داشت! پس من چکار کنم؟ چند روزه درگیر لینوکس و .. هستم تازه کار اصلیم بعد نصب لینوکس شروع میشه که برا خودش پروژه ایه :'(

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #17 : 30 بهمن 1391، 03:21 ب‌ظ »
راستی این رو یادم رفت بگم، اگه نیاز به ارتباط زنده از اوبونتو با ویندوز نداری، خود اوبونتو یه ابزار برای این کار داره به اسم ووبی که توی سی‌دی‌اش (یا ایزوش) هست. اون رو اجرا کن و install inside windows رو بزن، اگه نبود رایانه رو با سی‌دی راه‌اندازی کن و از قسمت نصب اوبونتو این کار رو بکن.

مشکلت با ویرچول چیه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین rain

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #18 : 30 بهمن 1391، 03:43 ب‌ظ »
راستش من میخوام یه نرم افزار شبیه سازیه شبکه به اسم ns2 رو روی لینوکس نصب کنم. شاید اون نسخه ی ویرچوال که نصب کرده بودم خراب بوده. وقتی میخواستم لینوکسو روی ویرچوال نصب کنم یکی دو مرحله بعد خوندن از روی فایل iso ی لینوکس قاط زدو جلو نرفت. شاید ویرچواله خراب بوده.یکی دیگه الان دانلود کردم . اگه مشکلی بود میام دوبارهو ممنون از کمکتون ::)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #19 : 30 بهمن 1391، 03:56 ب‌ظ »
شاید هم اوبونتویی که داری مشکل داره. برای این که ببینی درسته یا نه ازش ایزو بگیر (اگه خودش ایزو هست که فبه‌المراد!) بعد ازش MD5SUM بگیر و با مقداری که سایت اوبونتو داده مقایسه کن.

در ضمن برای اطّلاعات عمومی بگم که نرم‌افزار روی لینوکس نصب نمی‌شه، لینوکس خودش هم فقط یه نرم‌افزاره که مثل همه‌ی نرم‌افزارهای دیگه روی سیستم‌عامل گنو (بعضی‌ها دوست دارن بهش بگن گنو/لینوکس) نصب می‌شه. اوبونتو هم فقط یه توزیع از سیستم‌عامل گنو/لینوکسه.