بذارین نظر شخصی خودم (و شاید حرف دل خیلیها) رو براتون بگم.
ببینید توزیع بکترک در واقع الان یه طوری شده که هرکس بخواد پز بده میگه من بکترک کار میکنم، طرف هنوز نمیدونه لینوکس هستهس یا سیستمعامل، اوبونتو چیه، بش چیه، اسکریپت چیه، میاد ادعای بکترک کار بودنش میشه!
یه دوستی میاد میگه من میتونم یه کتابهایی رو رایگان براتون بگیرم، طرف میاد اون کتابی که در مورد بکترک هست رو پیشنهاد میده!
چه میدونم، یارو دو روزه فهمیده وایرلس چیه میخواد با بکترک هک کردن یاد بگیره!
طرف میره ۴ تا مقاله در مورد هکرهای بزرگ میخونه جو برش میداره و میزنه تو خط بکترک!
آقا سر از فلان خر در نمیاره میاد با من یکیبهدو میکنه که بکترک فلانه و بیساره!
اشتباه نکنید! من قصد توهین یا زیر سوال بردن هیچکس رو ندارم و اصلا هم در حیطه گنو/لینوکس ادعام نمیشه!
ولی من به شما قول میدم همه اون آدمایی که تو بالا گفتم، از صدها امکانات موجود در بکترک که حتی اسمشونم بلد نیست، نمیتونه از یهدونشم استفاده کنه!
من نمیدونم اینا پیش خودشون واقعا چه فکری کردن؟! مگه کشکه؟! عایا اگر کشک بود سنگ روی سنگ بند میشد؟ نمیشد برادر من!
مگه هک فقط بکترکه؟
بکترک یه ریمستر از اوبونتو هست که یکسری ابزار برای امنیت و هک بهش اضافه کردن، اگر کسی واقعا اینکاره باشه حتما نباید بکترک داشته باشه!
اون کسی که واقعا یک چیزی بارش باشه اصلا نمیاد ادعای کار بلدی بکنه، چون خودش میدونه که چه خبره!
من با یک بخش در مورد بکترک تو انجمن مخالف نیستم ولی میدونم که عملا چه کسایی اونجا پست خواهند گذاشت!
والا!
دوست عزیز حرف شما صحیح ولی اگه یه کار بلد بهش نیاز داشت چی؟
راستی چرا میزنی مطمئن باش خیلیا هستن که از بک ترک بیشتر از توسعه دهنده هاش میفهمن
من میخوستم سوالامو از اونا بپرسم و همچنین انجمن یه بخش مرجع برا بک ترک داشته باشه
چه ایرادی داره آدم تازه کار باشه؟ چه ایرادی داره کتاب بک ترک بخواد؟
پرسید عیب نیست ... کنجکاوی هم عیب نیس...