انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پارتیشنی مناسب برای نصب توزیع اوبونتو گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 209442 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
به علت اینکه ext4 از transaction پشتیبانی نمیکنه، apt روش خیلی کند عمل میکنه، عیب نیست ولی روی ext3 خیلی سریعتره

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
به علت اینکه ext4 از transaction پشتیبانی نمیکنه، apt روش خیلی کند عمل میکنه، عیب نیست ولی روی ext3 خیلی سریعتره
+1
ممنون فرود جان به خاطر توضیحت  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین l2adan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
Ext4 که سیستم فایل جدیده و بهتره همین رو برای پارتیشن هات انتخاب کنی
در مورد سوال اولت هم logical یا  primary فرقی نداره بستگی داره مدل پارتیشن بندیت چطور باشه

لطف میکنی کمی توضیح بدی تا متوجه بشم چی هستن ؟

من هم ویندوز نصب دارم هم ابونتو رو البته شاخه root و primary گذاشتم و home رو logical

آفلاین Dubuntu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
پاسخ به: پارتیشنی مناسب برای نصب توزیع اوبو&
« پاسخ #48 : 09 مهر 1389، 07:47 ق‌ظ »
من دچار يه مشكل بزرگ شدم. لطفاً كمكم كنيد ، من خواستم ubuntu نصب كنم اما زدم win7 خودمو پاك كردم وقتي اومدم دوباره نصب كنم يك از درايورامو سيستم نميشناسه و توش پره از فايلهاي مهمه . بدبختي رو ميبيني . اين كه خوبه نميتونم ويندوز روش نصب كنم ،موقيعكه سيستم لبتاپم بالا مي ياد پيغام ميده "missing operating system" و اجازه نميده ويندوز نصب بشه سرم داره گيج گيجي مي خوره كمك كمك كمك از دست رفت لب تاپم ... راستي لب تاپ hp هستش . تورو خدا كمكم كنيد .
« آخرین ویرایش: 09 مهر 1389، 07:49 ق‌ظ توسط Dubuntu »

آفلاین tbl4kar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
سلام
فرض بر اینکه من ابونتو با پارتیشن بندی های زیر دارم
swap
/
home

حالا میخوام مثلا سوزه رو هم نصب کنم لازمه دوباره پارتیشن های swap و home رو برای سوزه بسازم ؟ یکم راهنمایی میکنید ....

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
نیازی به ساختن دوباره swap نیست.
اما درباره home, اونهم میتونی از یه پارتیشن استفاده کنی که مشترک باشه،توصیه شخصی من اینه که اسم کاربر رو عوض کنی تا تنظیمات کاربر سوزه با اوبونتو قاطی نشه.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
من دچار يه مشكل بزرگ شدم. لطفاً كمكم كنيد ، من خواستم ubuntu نصب كنم اما زدم win7 خودمو پاك كردم وقتي اومدم دوباره نصب كنم يك از درايورامو سيستم نميشناسه و توش پره از فايلهاي مهمه . بدبختي رو ميبيني . اين كه خوبه نميتونم ويندوز روش نصب كنم ،موقيعكه سيستم لبتاپم بالا مي ياد پيغام ميده "missing operating system" و اجازه نميده ويندوز نصب بشه سرم داره گيج گيجي مي خوره كمك كمك كمك از دست رفت لب تاپم ... راستي لب تاپ hp هستش . تورو خدا كمكم كنيد .
missing operating system این نشون دهنده اینه که آدرس دهی به ویندوزتون صورت نمی گیره
برای نصب ویندوز وقتی لپ تاپ رو روشن کردی Esc رو بزنید و بعد از طریق سی دی رام بوت کنید
نباید مشکلی وجود داشته
نگران از دست رفتن فایل ها هم نباشید چون برنامه های قدرتمندی برای برگردوندن پارتیشن های آسیب دیده وجود داره

جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین milad-x

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
فضای filesystem  کاملاً پر شده
میتونم با gparted یا پارتیشن منجر  از پارتیشن های ویندوزیم بهش اضافه کنم ؟
ممنون میشم در این مورد راهنمائیم کنید

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *

اگه پارتیشن خالی در مجاورتش و از جنس خودش داشته باشی خیلی راحته
اگه یه شات از مدل پارتیشن هات توی جی پارتد بگذاری و بگی دقیقا کدوم رو میخوای اضافه کنی بیشتر میشه کمک کرد

آفلاین milad-x

• Full Member
  • *

اگه پارتیشن خالی در مجاورتش و از جنس خودش داشته باشی خیلی راحته
اگه یه شات از مدل پارتیشن هات توی جی پارتد بگذاری و بگی دقیقا کدوم رو میخوای اضافه کنی بیشتر میشه کمک کرد

سلام ایمان جان بفرما دوست عزیز این هم اسکرین شات

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
این ext4 شما که یه ۱۰۰ گیگی جا داره
پس حتما میخوای درایو اولت رو اضاف کنی که مربوط میشه به ویندوز ؟ درسته دیگه ؟

متاسفانه یکم کار سخت میشه چون اونا جنس لجیکال هستند و این یکی پرایمری
اول باید هر چی اطلاعات توی sda5 داری رو بک آپ بگیری تا ببینیم میشه به درایو اولت اضافه کردش یا نه
بعد که ازش بک اپ گرفتی حالا کلا پاکش کن تا به فضای خالی تبدیل بشه
الان باید فضای اسکتندد رو کم کنیم تا سر حد sda6 برسه و فضایی معادل ۱۴ گیگ فضای آن لوکیتد که مربوط به sda5 بوده رو خارج از مستطیل سبز رنگ (‌اکستندد ) قرار بده
الان به راحتی sda1 رو میشه ریسایز کرد و به سایز مورد نظرت رسید

آفلاین milad-x

• Full Member
  • *
شوخی میکنی دیگه نه؟!
اون پارتیشن  سیستم عامل ویندوزمه! ;D
به هیچ عنوان نمیشه بهش دست زد!
sda8  و sda7  و  sda6  رو براحتی میتونم دست بزنم
اما یه چیزی برام خیلی عجیبه!
extended قبلاً ۵ گیگ بود چجور ممکنه خودش به ۳۰۷ گیگ برسه؟!!!!!!!! من کل هاردم ۵۰۰ گیگه اونوقت ۳ تا پارتیشن ۹۷ گیگی ـ یه ۱۴۰ گیگ خوش جمعش با اون خرد و ریزا  نزدیگ ۵۰۰ میشه!

من هنوز از قضیه extended  سر در نیوردم ! چی هست و چرا اینجور شده؟
« آخرین ویرایش: 28 اسفند 1389، 09:06 ق‌ظ توسط milad-x »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
میلاد اول دقیق بگو کدوم پارتیشن رو میخوای اضافه کنی
من فکر کردم sda1 رو میخوای اضافه کنی

قضیه اکستندد اینه
شما داخل یه هارد بیشتر از ۴ تا پارتیشن اصلی یا پرایمری نمیتونی داشته باشی
حالا این اسکتندد میاد و به عنوان یه پارتیشن اصلی خودش رو روی هارد سوار میکنه و داخلش هر تعداد پارتیشن لجیکال که کاربر بخواد میتونه ایجاد کنه و محدودیت نداره
البته یه سری خصوصیت دیگه ای هم داره که این بارز ترینشه

آفلاین milad-x

• Full Member
  • *
گفتم که  اینها (sda8  و sda7  و  sda6)‌ رو میتونم تغییر بدم چون پارتیشن سیستمی من نیستن
فرقی نداره روی sda8   دستم از همه باز تره 

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: پارتیشنی مناسب برای نصب توزیع اوبو&
« پاسخ #59 : 28 اسفند 1389، 02:20 ب‌ظ »
موضوع یکم متفاوت شد
اول از همه بگم احتمال از دست دادن اطلاعات هست چون در حین جابجایی پارتیشن ها احتمال هر چیزی میره
مثلا یه دفعه دیدی برق رفت و هیچی
بهترین کار اینه که فضا رو از sda6 بگیریم چون نزدیکتره
چون میخوای sda1 رو اینکریز کنی باید از نزدیک ترین پارتیشن بعدی این سایز رو بگیری
به هر حال این کاری که میگم بی خطر نیست پس از اطلاعات حیاتی روی sda5 و sda6 روی بقیه یه بک آپ بگیر
بعد sda6 رو دیکریزش کن تا حجم خالی اونجا پیدا بشه
حواست باشه از سمت چپ کمش کنی ، یعنی فضای خالی پارتیشن بیفته سمت چپ
حالا sda5 رو به سمت فضای خالی حرکت بده تا آخرین قسمت فضای اکستندد از سمت چپ خالی بشه
الان پارتیشن اسکتندد رو ریسایز کن و فضای خالی رو بنداز بیرون از اکستندد
حالا میتونی فضای sda1 رو اینکریز کنی
توجه داشته باش هر خطایی در حین حرکت پارتیشن ها و یا حتی نوسانی برق در این مواقع باعث خراب شدن اطلاعاتشون میشه
تنها راهش هم همینه