انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بعد آپدیت٬ نسخه اصلی مشکل داره ولی قبلی‌ها نه  (دفعات بازدید: 1779 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
عجب!
شما از کدوم نسخه استفاده می‌کنید؟
به چه صورتی آپدیت کردین؟
قبل از آپدیت هیچ‌کدام از مشکلات بالا وجود داشتند؟
آپدیت با موفقیت همراه بود؟
آیا بسته‌ها هنگام آپدیت دانلود شدن یا از قبل داشتین و در /var/cache/apt/arhives کپی کردین؟

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
من 6 فایل از http://kernel.ubuntu.com/~kernel-ppa/mainline/ از نسخه 3.7.8raring که rc نداشت دانلودیدم. فایلها:
0001basic , 0003default , headers...all , headers...64 , image...64 , imageextra...64 ,
بعد توی همون دانلودها (بدون بردن به آرشیو) روی فایلای دب اینتر زدم و از مرکز نرم‌افزاری نصب زدم و کامل شدن و گراب را آپدیت کردم و ریستارت کردم.
مشکلات قبلیم فرق میکرد: لپتاپ داغ میشد و برق زیاد مصرف میکرد
الان نور صفحه تنظیم میشه ولی قبلا نه
مشکلات را در قسمت قبل کامل گفتم.
یه سؤال دیگه:
میگن 3.7 آزمایشیه و نسخ زوج اصلیند. اگه صبر کنم تا 3.8 بیاد و نصب کنم و قبلیا را پاک کنم حل میشه؟
:) :)

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
اولا که این هسته‌ها به‌طور کامل برای سیستم بهینه نشدن و اگر شده بودن خب مستقیما در مخزن قرار می‌گرفتن.
ثانیا شما کرنل مربوط به اوبونتو 13.04 رو نصب کردین و در اوبونتو 13.04 تغییرات ساختاری زیادی نسبت از 12.04 صورت گرفته!
نتیجتا از یک هسته که داخل مخازن رسمی وجود داره (و برای اون نسخه‌ای که استفاده می‌کنید بهینه شده) استفاده کنید.
برای حل مشکل دما اگر انویدیا دارین برین سراغ bumblee و اگر ati دارین محسن عزیز تو یک پست کاملا روش حل کردن مشکل دما رو شرح داده!