انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکلات من با اوبونتوی شما  (دفعات بازدید: 5913 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
مشکلات من با اوبونتوی شما
« : 05 امرداد 1387، 08:28 ب‌ظ »
سلام دوستان
من امروز ظهر به طور رسمی لینوکس نصب کردم . اوبونتو 8 که از سایت  سی تو خریدم صبح به دستم رسید . در اولین برخورد نظرم بهش مثبت بود ولی وقتی یکم باهاش کار کردم  دیدم  مشکلات بزرگی داره . توی فروم هم کلی گشتم اصلا انتخاب اوبونتو هم اثر همین فروم بود اما طبق معمول همه فروم ها مطالب اصلا پیوسته نیست و آدم مخش سوراخ میشه البته من در فروم عکاسی هم عضو هستم و اونجا مدیران پستها رو مرتب نگه میدارن و پستهای بدون مطلب خاص را حذف میکنن .
من حدود 100 صفحه از فروم رو سیو کردم و هرچه بیشتر میخونم گیج تر میشم الان چند تا سوال دارم :
برای لپتاپ دل و مودم کانکسانت Hda  بهترین و مناسب ترین راه حل چی هست؟ اگه قراره داونلودی انجام بشه حجمش رو میتونین بهم بگین؟
چون مودم ندارم پس نمیتونم وب برم و داونلود کنم الان چیکار کنم با کارت گرافیک  ati radeon x1400  توی سایت خود  ati  یه درایور گذاشته واسه لینوکس اونو کسی امتحان کرده ؟ 55 مگ هست حدودا . اگه کار دیگه ای باید بکنم ممنون میشم راهنماییم کنین .
.من وقتی توی program source  دی وی دی خود اوبونتو رو معرفی میکنم شروع به مانت کردن میکنه و بعد از مدتی unmount  میکنه که  دگمه close  هم تنها انتخاب هست اما توی لیست هیچوقت درایو سیدی اضافه نمیشه .

سی دی هما واسه ورژن 8 رو کجا میشه با خرید پستی تهیه کرد  من از ارومیه هستم کسی از ارومیه توی فروم هست؟ کسی از دوستان وقتش رو داره بهم برسونه حالا به هر طریقی ؟
اگه لطف کنین کمک بفرمایین ما هم آزاد باشیم ممنونتون میشم .
ممنون از همه دوستان .منتظر راهنماییها میمونم .
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
واز آن خنده ی قهقه شده شان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
همه چیزی که درون بدنِ ایشان است.
و بخندم در قبر

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: مشکلات من با اوبونتوی شما
« پاسخ #1 : 05 امرداد 1387، 08:42 ب‌ظ »
این برای  مودمت  : 

http://linux.dell.com/files/ubuntu/hardy/modem-drivers/hsf/hsfmodem_7.68.00.09oem_i386.deb

خود  dell  قربونش  برم  درایور داده ...

درایور  ati   که  خودت  پیدا  کردی  ...   توی  فریوم  هم  بحث شده  لینکش رو  پیدا  میکنم میدم بهت.

ضمنا live cd   رو   نمیشه  به  عنوان   مخزن  ازش  استفاده  کرد  و  عملکردی که  گفتی  طبیعیه   ،  می تونی  از  alternate cd    یا   dvd    استفاده  کنی...

cd   هما   :   linuxshop.ir

منم  از  ارومیه  هستم   ولی  نزدیک  ۱  سالی  هست  که  ارومیه  رو ندیدم  :(     در  هر  صورت اگر بودم  هم  cd    رو نداشتم  که  بهت  بدم...

ضمنا   اولش   واقعا  سخته    ولی بعد  از  تقریبا   1  ماه    لذتش  شروع  میشه  ،  بهت  قول  میدم   ;)

راستی   تبریک  میگم   dell  پشتیبانی   خیلی  خوبی  از   لینوکس    میکنه   و   روی  لپتاپ  های   جدیدش   هم   اوبونتو   نصب  میکنه   البته  نمیدونم  توی  ایران   که  میاد  عوض  میشه  یا نه ...
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1387، 08:49 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: مشکلات من با اوبونتوی شما
« پاسخ #2 : 05 امرداد 1387، 10:40 ب‌ظ »

درایور  ati   که  خودت  پیدا  کردی  ...   توی  فریوم  هم  بحث شده  لینکش رو  پیدا  میکنم میدم بهت.

ضمنا live cd   رو   نمیشه  به  عنوان   مخزن  ازش  استفاده  کرد  و  عملکردی که  گفتی  طبیعیه   ،  می تونی  از  alternate cd    یا   dvd    استفاده  کنی...

منم  از  ارومیه  هستم   ولی  نزدیک  ۱  سالی  هست  که  ارومیه  رو ندیدم  :(     در  هر  صورت اگر بودم  هم  cd    رو نداشتم  که  بهت  بدم...

بهنام خان گل گفتی ممنونم ازت آقا این چیزی که من دارم دی وی دی هست ولی لیو هم استفاده میشه i386 حالا کدک هایی که برای ام پی تری لازمه حجمش چقدر هست و آیا درون دی وی دی هست؟
 و چرا سورس نمیشه؟
الان م برق نیست و خوبه ارومیه نیستی راستی چرا نیستی هم شهری عزیز از اینجا بهتر پیدا کردی؟
 زیر نور ال سی دی تایپ میکنم .
بازم ممنون از بزرگواریت .
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 05 امرداد 1387، 11:43 ب‌ظ »
کوچیکتم  هم شهری ...

تقریبا   14   مگابایت  دانلود  کنی   دیگه  با   هیچ  فرمتی  مشکل  پیدا  نمیکنی  ...  یه  یسته  به اسم  w32codecs   هست  که  همه  چیو  یکجا  جمع  کرده  ...

از این آدرس  میتونی  بگیری :

http://packages.medibuntu.org/pool/non-free/w/w32codecs/w32codecs_20071007-0medibuntu0.6.06.1_i386.deb

از   ویکی  هم   غافل  نشو  ،   راهنمای   نصب  از مخازن  رو   گفته    هم  میتونی   دستی  بگیری  خودت  نصب  کنی   هم  اینکه  آدرسشو بدی  خود  اوبونتو برات   دانلود  و  نصب  کنه  :
http://wiki.ubuntu-ir.org/RestrictedFormats

توی   هما   هست   ولی   توی   dvd  یا   cd    خود   اوبونتو   نیست   دلیلش  هم  توی  ویکی  نوشته .

چون   پیاده سازی  مخازن  فرق میکنه  با  چیزی  که   اصول  ثابتی  برای  نصب  شدن  داره  ...  در  کل  چیز  زیادی  داخل  اون  cd   نیست  و   یک  سری نرم افزارهای   نصب  شده  روی  cd  live    هست  ...  ولی   توی  مخازن  نرم  افزار های   نصب  نشده  هست  که  به  صورت  موضوعی و  حروف  الفبا  ذخیره  میشن  و  یک  سری  فایل  در مورد   اینکه  چه  بسته های  داخل  مخازن  هست  و   چند  خطی  در مورد  کاربرد  اون  برنامه ها و ...کلا  داخل  live  رو  که  نگاه  کنی  چیزی  با  پسوند  deb   نمیبینی  . پسوند  deb  برای   برنامه  های  باینری  و    کامپایل  شده   است که  روش  کلیک  میکنی و  نصب  میشه ...

اینجا  هم  هر روز  برق  میره  دیگه  عادت   کردم    ;)

به  خاطر  درس و  دانشگاه   نتونستم  بیام   دیگه  . الان  زنجانم   البته  ترم  آخرم  بود دیگه تموم  شد  ولی  تا  خدمتم    همینجا  کار میکنم ...خدا  قسمت  کنه   معافیت  بگیرم...
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1387، 11:45 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: مشکلات من با اوبونتوی شما
« پاسخ #4 : 06 امرداد 1387، 01:48 ق‌ظ »
از این آدرس  میتونی  بگیری :

http://packages.medibuntu.org/pool/non-free/w/w32codecs/w32codecs_20071007-0medibuntu0.6.06.1_i386.deb

به  خاطر  درس و  دانشگاه   نتونستم  بیام   دیگه  . الان  زنجانم   البته  ترم  آخرم  بود دیگه تموم  شد  ولی  تا  خدمتم    همینجا  کار میکنم ...خدا  قسمت  کنه   معافیت  بگیرم...

بهنام خان الان دل رو به دریا زدم اون 14 مگ رو شروع کردم .
ولی هنوز مودم حل نشده درایوری که قبلا دادی مودم رو نشناخت هیچ زد صدا رو هم قطع کرد . فکر کنم الان حس کردی دل هم تو زرد از آب در اومد مثل من . مجبور شدم ورش دارم . توی فروم همچنان میگردم تا شاید زبون این مودم رو بفهمم نمیدونم چیکارش کنم .
قبلا هم عزیزی هی میگفت برو سمت لینوکس ولی من میگفتم مشکلاتش زیاده و الان میبینم که اگه مودم حل شه باید کلاهمو بندازم هوا اون چیزی که زیاد تو فروم روش بحث شده مودم هست .
اون درایوری که سایت ای تی آی گذاشته کسی رو دیدی استفاده کنه؟
آف تاپیک: راستی کامپیوتر میخونی نه؟ منم تبریز کامپیوتر میخونم آخراشه اتفاقا منم به فکر معافی هستم دعا میکنم جور شه . کفالت میگیری ؟ اگه رفتی پیش منم در جریان بذار .
راستی اوبونتو در قدم اول توی فضای سایبر منو با یه بچه ارومیه آشنا کرد فکرمیکنم جالبه
قربانت

ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 06 امرداد 1387، 03:45 ق‌ظ »
خیلی  خب   به  سلامتی  ، تموم  میشه و  mp3   گوش  میدی   ;D

از این   مشکلات  زیاد  پیش  میاد اینجا  ،  نگران  نباش  ...  ولی  اینش  جالبه  که  با  کلی زحمت  سیستمت  رو   config  میکنی   و بعد  با سیستمی که  با عرق  جبین  ردیفش کردی کار میکنی و  لذت  میبری  و کم کم  چیزایی  میبینی  و تجربه  میکنی که  اون  زحماتت  جبران میشه...

مطمئن باش ضرر نمیکنی ... به   این  فکر  کن  که  این  چند  هزار  نفر  که  توی این فریوم  هستن  چی  دیدن که    دیگه  نمیرن  سراغ  ویندوز ،  و  اینم  بدون  که  با  لینوکس   خیلی  چیزا  میتونی  یاد بگیری ...

ولی  در  نهایت  انتخاب  با  خودته  و  نظرت  هم محترم.

در مورد   مودمت  هم  چون  تا  حالا برای  من  پیش  نیومده  کمک  زیادی نمیتونم بکنم ،  ولی  بودن  کسایی  که  همین  مشکل مشابه  داشتن :

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4313.0

http://forum.ubuntu.ir/index.php?board=15.0

ولی  هرجا  گیر  کردی بگو  سعی میکنم   قدم به قدم  با هم بریم  جلو...

از ویکی  هم  غافل  نشو  :

http://wiki.ubuntu-ir.org/DialupModemHowto

در مورد  کارت  گرافیک  هم  من  یه   کارت  قدیمی  64MB  دارم  که  نصبش  کلا  فرق  میکنه   ، به  اینجا مراجعه  کن  :

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5028.0

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4392.0

اینم  یه  راهنمای  خوب و  کامل   برای  کارت  گرافیکی  :
http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Hardy_Installation_Guide

آره   کامپیوترم ...  حتما   خبرت  میکنم .
اتفاقای  جالب  اینجا  زیاد  میوفته  ;)    ولی  خوب  این  خیلی  جالب  بود  ...
« آخرین ویرایش: 06 امرداد 1387، 03:47 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 06 امرداد 1387، 10:59 ق‌ظ »

سلام همشهری
آقا مودم حل شد و دیال میکنه اما کانکت نمیشه یعنی از 20 باری که با اکانت های مختلف دیال کردم فقط یک بار موزیلا گوگل رو باز کرد ائنم با سرعت خیلی خیلی کم . اوبونتو اصلا جایی نمیگه که وصل شدی یا نه یا اینکه دریافت و ارسالت چقدر بوده این رو میتونی راهی نشونم بدی .
دیال کردن از ترمینال با دستور pon ISP_name  و ساختن کانکشن باpppconfig  فرقی با ساختن از مسیرnetwork  administrator->  داره ؟
کدکها رو هم گرفتم اما  هنگام نصب یکی از نیاز مندیهاش رو کم میاره اسمش هم libstdc ++5  هست روی دی وی دی که نبود و نگو که خود اوبونتو داونلود میکنه چون مودم ....
قربان ادبت بچه ارومیه
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 06 امرداد 1387، 02:51 ب‌ظ »
کدوم  درایور  رو   نصب  کردی ؟   نکنه  رفتی  اونی رو دانلود  کردی  که   linuxant.com    میده؟   اگر اینجوریه  باید  به عرض  برسونم   که   اون  پولیه و  14k   بیشتر بهت  نمیده.

wvdial   رو   هم  برای   شماره گیری  امتحان  کن  ، ببین  فرقی  میکنه یا نه :

sudo wvdialconf
sudo gedit /etc/wvdial.conf
بعد   توش    user name و  password   و    phone number   بنویس  ،  فقط  همین   خط ها رو  تغییر بده  ...
نمونه :

Phone =971023
Username = sfgfgghhr
Password = 445455hgf

و  بعد   :
wvdial
توجه  توجه  :    اگر  ترمینال  رو  ببندی   دیسکانکت  میشی ...
چیزی    مثل  ویندوز  که  با  یک  کلیک  کارت  رو  راه  بندازه  نداریم  یا  حداقل  من  ندیدم   ولی  فکر  کنم  توی  ورژن   0.7    network manager   باشه   ... 
اگر  چیزی  میخوای  که    فقط    اون  پایین   چشمک   بزنه   اینو  امتحان  کن  :
روی   پنل   بالا  یا  پایین   کلیک   راست  کن   و  بعد  add to panel   رو  بزن  و   از  توی  لیستی  که  باز  میشه
ٔNetwork Monitor  رو  انتخاب  کن... اگر   میخوای  سرعت   send  و  recive   رو  ببینی   راه  زیاد  داره  مثلا  توی   
system-->administration-->system monitor

اینم  امتحان  کن  یه  بسته ی  کوچیک  در  حد  ۷۰ کیلوبایت  مخصوص  dialup  امتحان  نکردم  دقیقا  چه  ریختیه :
از  اینجا  میتونی  بگیری :
http://packages.ubuntu.com/hardy/gnome/netspeed
اینم  باید   با  روشی  که  گفتم   اضافه  کنی  به    پنل   
بگردی  از  این  چیزا زیاد  پیدا  میشه     

اون   روش  هم  زیاد  فرقی نمیکنه  ولی  توی ترمینال    انعطاف پذیری  بیشتری داری...

اون  بسته  هم   از  اینجا  میتونی  بگیری  :
http://packages.ubuntu.com/hardy/libstdc++5

کلا    هرچیزی   خواستی   از همین   آدرس  میشه  گرفت    ،  خیلی  راحت  با  گوگل  :
"libstdc++5"  site:packages.ubuntu.com
فقط  به   بقیه ی  مسیر  توجه  کن  که  hardy   توش   باشه  ...البته  بعضی  وقتها   مجبور   میشم  از  gutsy  (ورژن قدیمی)  هم  استفاه میکنم  ولی  hardy   در  اولویته...

شرمنده  server busy  بود  نتونستم  برم  تو  لینک   دقیق  رو  بهت  بدم  ...  لینکو  باز کن  آخر  صفحه  نوشته  download    زیرش  i386   رو  انتخاب   کن  و توی  صفحه ی بعدی   کافیه   یه  mirror   انتخاب  کنی  ...

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 06 امرداد 1387، 03:45 ب‌ظ »
بهنام خان من از سایت لینوکسانت alsa-driver-linuxant رو گرفتم و از سایت دل hsfmodem_7.68.00.09oem_i386 رو این روش پیشنهادی توی یکی از تاپیک ها بود .
اما الان یعنی سرعت رو محدود کرده؟
چاره چیه؟
ممنونم وقت میذاری واسم .
گارت گرافیکم که تعطــــــــــــــــــیل راهی پیدا نکردم منتظر کمک ها هستم .
فعلا
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 06 امرداد 1387، 04:18 ب‌ظ »
نه   alsa    ربطی  به  سرعت  نداره  . آخه   قبلا   linuxant  این  درایور  رو  درست  کرده بود  و  پولی  بود  که  ظاهرا   dell   همون درایور رو  خرید .فکر کردم  قدیمیه  رو  نصب  کردی ...

مشکل  صدا    رفع  شد  یا  همچنان  باقیه  ؟

ضمنا   منم   این  مشکل  رو  با   بعضی  isp   ها  داشتم   یا   خیلی  کند  بود    یا  اصلا  connect  نمیشد !!!  رفتم  از  یه  isp  دیگه  کارت   گرفتم    ،  بعضی   isp  ها   سیستم   accounting    یا    bandwidth  control    ای  که  دارن  با   لینوکس    همخوانی   نداره  .... 

در   ضمن   توی   تاپیک   جدیدی   که   باز   کردی  برای    کارت   گرافیک    بنویس   که  از   چه  راهی  استفاده  کردی  ،  لینک   راهنمارو  بذار  اونجا   ... تا   اگر   اشتباهی  توش  باشه  بچه ها  کمکت  کنن... 

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 06 امرداد 1387، 06:42 ب‌ظ »
سلام بهنام جان
صدا حل شده یعنی خود صدا موجوده اما کدک هنوز نصب نشده یه نیازمندی دیگه میخواد اسمش رو یادداشت نکردم میگم بعدا .
گرافیک هم که اونجوری
در باره مودم باز هم توی فروم میگردم شاید فرجی شد نمیخوام زیاد سوال کنم از جستجو بیشتر استفاده میکنم شاید تا الان 200 صفحه دیدم الان 1 ساعت و 34 دقیقه هست توی فروم هستم .
اگه از دوستان کسی گرافیک رو راه حل داره لطف میکنه ارائه کنه ممنون میشم .
میخواش شب ببرم کافی نت شبکه کنم از اینترنت اونجا استفاده کنم شاید راه افتاد .
ati درایوری که گذاشته چرا مشکل داره این اصلا منطقی نیست یه نقطه ضعف بزرگه واسه چیزی که اسم سیستم عامل روشه .
من چندین ISP رو امنتحان کردم جواب نداد بازم سعی میکنم و نتیجه رو میگم .
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 06 امرداد 1387، 09:49 ب‌ظ »
این اوبونتو به هیچ صراطی مستقیم نیست هیچ چی درست سر جاش نیست .
قبول کنین خیلی ها که سراغی از لینوکس نمیگیرن تا حدی حق دارن .
من 8 صفحه از تاپیکهای 17 صفحه ای مربوط به مودم رو خوندم اما هنوز صفحه ای باز نمیشه انگار همه پارچه سفید در برابر این مشکل بالا آوردن .
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #12 : 06 امرداد 1387، 10:11 ب‌ظ »
به شما توصیه میکنم پولتونو پس بگیرین و اوبونتو رو هم به صاحبش پس بدین
Humanity to others...

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 07 امرداد 1387، 12:16 ق‌ظ »
جناب آرش خان ممنون از راهنمایی و حوصلتون میبخشین بنده نمیدونستم بعضی افراد مادر زادی استاد اوبونتو هستن و البته بنده جزو اونا نیستم .
حمایت های بی دریغ شما از opn source مایه مباهات هست .
عزیز من فکر میکنم بهتره اگه نمی تونید راهنمایی کنید طعنه نزنید ووقتتون رو توی فروم هدر ندین .
با احترام
در ضمن بهنام عزیز یه کارایی کردم و الان میرم ایشالا با خبرای خوب میام .
اگه اینو دیدی دمت گرم
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 07 امرداد 1387، 12:24 ق‌ظ »
جناب آرش خان ممنون از راهنمایی و حوصلتون میبخشین بنده نمیدونستم بعضی افراد مادر زادی استاد اوبونتو هستن و البته بنده جزو اونا نیستم .
حمایت های بی دریغ شما از opn source مایه مباهات هست .
عزیز من فکر میکنم بهتره اگه نمی تونید راهنمایی کنید طعنه نزنید ووقتتون رو توی فروم هدر ندین .
با احترام
در ضمن بهنام عزیز یه کارایی کردم و الان میرم ایشالا با خبرای خوب میام .
اگه اینو دیدی دمت گرم

;)  امیر  جان    اعصاب  خودتو  خورد  نکن  ،   آرش  هم  منظوری  نداره  البته  موافق  حرفش نیستم  ولی  من  هم  بعضی  وقتها  همین کارو  میکنم  که  درست  نیست  می گردم لینکشو  پیدا میکنم میگذارم همینجا...  فقط  اینو  بدون که   آرش  و  بچه های  دیگه  و  من  که  کوچکترین  عضو  اینجا  هستم  تمام  تلاشمون  رو  میکنیم   تا  این  خانواده   بزرگتر  بشه  ....  و  دوست   داریم  که    تازه واردها  زودتر  آزادی  رو  حس  کنن  و  لذت  ببرن ...
خوب  در  مقابل  انتظاری  که  داریم  اینه  که   کسی   که  راهنمایی  میشه هم  کمی  صبور  باشه   ،  همونطور  که  میبینی  در  حد  توان  همکاری میکنیم   هر چند  که   بار علمی  چندانی  نداشته  باشیم   ولی  به   مرور  ما  هم   برای   خودمون  غول میشیم   ;)   

منتظرم   تا  نتیجه  کارت رو ببینم  و   خوشحالم   که   دووم   اوردی  و  جا  نزدی  ...