سلام آقا من بریدم دیگه نمیدونم چیکار کنم چند روز هست اسیر این شدم . اصلا من موندم چرا نصب درایور توی ویندوز 3 سوت باشه ولی توی لینوکس عرق جبین باید بریزی .
Ati x1400 + ubuntu i386
با فلاکت تمام رفتم کافی نت و درایور کارت گرافیکی رو با حجم 58 مگ داونلود کردم الان هم که نصب میشه این مشکلات هست :
برنامه ی ATI Catalyst control center هم به شاخه ی Application اضافه شده اما وقتی روش میزنم این پیام رو میده :
There was a problem initializing catalyst control center linux edition. it could be caused by the following
No ATI graphics driver is installed, or the ATI driver is not functioning properly.
Please install the ATI driver appropriate for you ATI hardware, or configure using aticonfig.
هنوز کارت گرافیک نصب نشده و در قسمت hardware driver هم هنوز کارت گرافیکم not in use نوشته .
و وقتی aticonfig رو هم میزنم چیز های بی ربطی میاره . راهی هم که توی فروم یکی از دوستان پیشنهاد کردن رو نمیتونم برم چون اینترنت ندارم یعنی دیال میکنه و صدای خش خش قطع میشه اما از 10 بار یک بارش موزیلا گوگل رو با سرعت زیر صفر باز میکنه . میگن درایور سایت linuxant پولی هست و سرعت کم میده پس من هم که alsa-driver رو از اونجا و درایور خود دل رو بعد از اون نصب کردم مشکل دارم درسته؟ حالا چیکار کنم؟؟
نکته جالبی که این چند روزه فهمیدم اینه که اوبونتو واسه هر کاری نیاز به داونلود داره اما بزرگترین مشکلی هم که داره برمیگرده به مودم . جالبه نه؟
تا حالا به کمک دوستان فروم مشکل دتکت شدن مودم و درست شدن صدا و چیزهای دیگه رو قهرمانانه

پشت سر گذاشتم و چیزهای زیادی هم از لینوکس یاد گرفتم اما دیگه کم آوردم .
هر گلی زدین به سر خودتون زدین . راهنمایی بفرمایین لطفا...............