خوب همونطور که گفتم یه مشکل خیلی اساسی هست و اونهم استفاده نکردن این کرنل از کل رم موجوده. متاسفانه وقت نداشتم مجددا براش کرنل کامپایل کنم ولی تا همین حد راه حلی پیدا کردم که بهمون اجازه میده از کل رم استفاده کنیم.
این مشکل باید توی uBoot حل بشه، که در حقیقت بوت لودر سیستمه (دقیقا یه چیزی مثل گراب)
توی خود ایمیج اوبونتو که من داشتم (و با احتمال بالایی شامل دبیان هم میشه ) uBoot هست و دستوراتش قابل دسترسیه، ولی به هر حال من ترجیح دادم روی آرچ اینکارو انجام بدم -چون از قبل uboot رو نصب داشتم یادگار mini2440 قدیمیم
-
به هر حال اینو :
https://aur.archlinux.org/packages/uboot-mkimage/ نصب کنید برای آرچ و برای دبیان هم قطعا راه حلهایی هست که من نمیدونم برای نصبش.
خوب قبل از اینکه کار PIMP MY MELE رو انجام بدید، یعنی بعد از اینکه ایمیج رو روی sd نوشتید، خود sd رو مونت کنید. باید دو تا پارتیشن باشه یکیش زیر ۲۰ مگ حجمشه (اولی) فقط با اون کار داریم.
یه فایل boot.scr هست توش که توصیه میکنم یه پشتیبان ازش بگیرید.
یه فایل boot.cmd باید بسازید، برای ایمیج اوبونتو من اینو ساختم :
setenv console 'ttyS0,115200'
setenv root '/dev/mmcblk0p2'
setenv panicarg 'panic=10'
setenv bootdelay '2'
setenv extra 'rootwait'
setenv loglevel '7'
setenv mem '1G'
setenv setargs 'setenv bootargs console=${console} root=${root} loglevel=${loglevel} mem=${mem} ${panicarg} ${extra}'
setenv kernel 'uImage'
setenv boot_mmc 'fatload mmc 0 0x43000000 script.bin; fatload mmc 0 0x48000000 ${kernel}; if fatload mmc 0 0x43100000 uInitrd; then bootm 0x48000000 0x43100000; else bootm 0x48000000; fi'
setenv bootcmd 'run setargs boot_mmc'
اما بد نیست با cat boot.scr محتوای فایل رو ببینید، کاراکترهای ناخواناشو بذارید کنار و بعد فایل خودتون رو از روی اون بسازید، البته اگه این فایل من جواب نداد بعدش اینکارو بکنید.
خوب حالا وقت تغییر فایله. با این دستور :
mkimage -A arm -O u-boot -T script -C none -n "boot" -d boot.cmd boot.scr
این فایل boot.scr رو جایگزین کنید و خیلی ساده بوت کنید
) همین.
البته بگم شما کاملا ۱ گیگ رو نمیگیرید. مثلا برای من ۸۷۹ مگ بود :
total used free shared buffers cached
Mem: 879 62 816 0 5 28
-/+ buffers/cache: 28 850
Swap: 0 0 0
که البته دلیل نمیشه برید و ۱G رو افزایش بدید چون کرنل پنیک میگیرید.