انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خدایی شما که ابونتو رو روی لپ‌تاپ هم نصب کردین؟  (دفعات بازدید: 1163 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 9103074

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
من از ابونتو ۱۲٫۱۰ استفاده می‌کنم اول که زیاد داغ می‌کرد رفتم کارت گرافیک هیبریدی رو غیر فعال کردم بهتر شده اما دمای سی‌دی‌پو روی ۵۰−۶۰ درجه‌س. مشکل بعدی مصرف بالای باطریه نمی‌دونم چکار کنم دارم از لینوکس نا‌امید میشم. توی ویندوز این باطری لپ‌تاپ بعد یه سال کار کردن ۲٫۵−۳٫۵ ساعت بستگی به کارم جواب می‌داد الان دو سه هفته‌س اومدم لینوکس عمر باطری به ۱٫۵ ساعت رسیده نمی‌دونم چکار کنم. اگه جوابم رو نگیرم می‌ریم سراغ یه سیستم عامل دیگه و شاید ویندوز ](*,)
در ضمن من اج‌پی ۴۵۳۰س دارم.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
خیلی امیدورا نباش که به جوابی برسی.
یکی از راه‌حل‌ها میتونه این باشه که از سیستم‌های عاملی استفاده کنی که از هسته‌ی قدیمی‌تری استفاده می‌کنن.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دمای ۵۰-۶۰ درجه که بهشته، همین الآن برای من ۷۹ درجه‌است :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
از یک دسکتاپ سبک تر استفاده کن.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
سلام دوست عزیز
خوب شما اینتل 3000 اچ دی داری با ati که برای نصب کارت گرافیک بهتره از درایور آزاد استفاده کنی
قبلش باید کرنلت رو آپدیت کنی تا بتونی کارت گرافیکت رو بدرستی نصب کنی کرنل استیبل آلان 3.7.8 هست (اگه اشتباه نکنم)شما میتونی تو همین سایت آموزش نصبش رو که توسط دوست عزیزم محسن انجام شده بخونی (چون اونم گرافیکش ati بود) و از اونجا مشکل دمای لپتاپت حل میشه بعدش میتونی (در صورت ضرورت)بیای و کارت گرافیکت رو راه بندازی البته به کسی توصیه نمیشه ولی اگه خواستی راه بندازی از درایور آزاد استفاده کن و از درایور انحصاری ati به هیچ وجه استفاده نکن چون تو روند کار به مشکل میخوری و درست سویچ نمیکنه (در مواقع ضروری)
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=56937.msg455568#new این لینک آموزش بروز رسانی کرنل هست
یادت باشه که :
1- بروز رسانی کرنل قبل از نصب درایور گرافیک ضروریه
2- بروز رسانی کرنل باعث میشه که گرافیک اینتل بهتر عمل کنه (یه جورایی آلان شناسایی نمیشه) نه این که شناسایی کامل نمیشه نه درست از منابع سخت افزاری تو کرنل پیش فرض استفاده نمیشه
3- حتما از درایور آزاد X.Org استفاده کن و اون یکی رو نصب نکن به هیچ وجه
4- مشکل گرمای لپ تاپت با بروز رسانی کرنل حل میشه و نیازی به نصب گرافیک دیگرت نیست
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
نمیخوام صورت مسئله رو پاک کنم یا بحث رو عوض کنم ولی ممکنه مشکل داغ کردن از کثیف بودن داخل لپتاپ باشه.
من تا چند روز پیش، نمیتونستم یه برنامه رو که ۳ ۴ دقیقه کامپایلش طول میکشه کامپایل کنم چون دما میرسید به ۹۵ و سیستم خاموش میشد. بعد سیستم رو باز کردم و پشتش رو با فرچه تمیز کردم. بعدش چنتا کار سنگین باهاش انجام دادم ولی دماش به ۷۲ هم نرسید. یعنی بیش از ۲۰ درجه اختلاف دما !!!
شاید شما هم یکی از دلایل داغ شدن لپتاپت همین باشه.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
از کرنل ۳.۷.۵ استفاده کنین خیلی بهتره !
من جدیدترشو نصب کردم فعلا دوباره به یه سری مشکلات برخوردم ، اونی که اینجا :
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=55287.0
آموزشش رو دادم رو نصب کنین ، بقیش رو هم که امین جان گفتن :)

ضمنن اینم تست کنین ، الان توجه منو جلب کرده !
وقتی لپتاپ توی شارژه دماش میره بالا !
و وقتی فقط روی باطریه میاد پایینن واسه من !!! :دی
(با این هسته جدیده مشکل داره ظاهرا ! اگه تا فردا درست نشه یه تاپیک میزنم کمک کنین !!! :) )

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
نمیخوام صورت مسئله رو پاک کنم یا بحث رو عوض کنم ولی ممکنه مشکل داغ کردن از کثیف بودن داخل لپتاپ باشه.
من تا چند روز پیش، نمیتونستم یه برنامه رو که ۳ ۴ دقیقه کامپایلش طول میکشه کامپایل کنم چون دما میرسید به ۹۵ و سیستم خاموش میشد. بعد سیستم رو باز کردم و پشتش رو با فرچه تمیز کردم. بعدش چنتا کار سنگین باهاش انجام دادم ولی دماش به ۷۲ هم نرسید. یعنی بیش از ۲۰ درجه اختلاف دما !!!
شاید شما هم یکی از دلایل داغ شدن لپتاپت همین باشه.
مجید آقا گل گفتن +1و این رو همه به موراد بالا که ذکر شد اضافه کنین (برای خود من حدود یک ماه پیش همه سوراخ و ... های لپ تاپ رو بستم و بعد یه 5 دقیقه ای همه جاش رو با جارو برقی با قدرت بالا تمیز کردم)نتیجه این کار کم شدن دمای لپ تاپ چیری حدود 5 درجه در کارهای سنگین بود!!!!!!!! و وقتی که بازی مثل ماست وانتد2 رو انجام میدادم خیلی فریم کم میاورد و بعد از این کار فریم کم نمیاره و خیلی رون اجرا میشه (البته گاهی یه خرابکاری میکنه و سرعت فریم پایین میاد ولی محسوس نیست)

محسن جان شما مگه مینت نداری؟؟؟من میگردم اگه چیزی یافتم بهت میگم ولی فکر کنم همون طوری که گفتم (توی پ.خ)یه چک بکن و ببین شاید جدیدا خدایی نکرده مشکل سخت افزاری پیدا کردی شاید هم از کرنل جدید باشه (اگه از کرنل جدیده و کرنل قبلی رو پاک نکردی با اون هم برو ببین مشکل هنوز سر جاشه یا نه فقط تو کرنل جدیده این مشکلو رو داری)در ضمن یه تایپیک باز کن تا تایپیک بنده خدا هم منحرف نکنیم و هم سریع تر به جوابت برسی
« آخرین ویرایش: 29 بهمن 1391، 01:05 ق‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
الان دو سه هفته‌س اومدم لینوکس عمر باطری به ۱٫۵ ساعت رسیده نمی‌دونم چکار کنم.
یک ساعت و نیم که خیلی عالیه.مال من اگه به نیم ساعت برسه کلاهم رو میندازم هوا

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
jupiter رو نصب کنین . تاثیر خوبی داره برایه مصرف باطری.
http://www.jupiterapplet.org

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
اینم بخونین ، واسه من واقعا حال داد و سیستم رو هم خنک کرده هم مسلما مصرفش اومده پایین :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,57092.0.html