انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: باز کردن فایل های ویروسی  (دفعات بازدید: 4116 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ballar87

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
باز کردن فایل های ویروسی
« : 29 بهمن 1391، 01:02 ب‌ظ »
سلام
همانطور که میدانید در عکس هاو فایل ها هم می شود تروجان و یا بد افزار و یا ویروس گذاشت و هیچ کدام به لینوکس آسیب نمی رساند ولی سوالاینکه اگر فرض مثال یک عکس که حاوی ویروس و یا تروجان و یا بدافزار است را با نرم افزاری باز کنیم آنرا ببدنیم و یاویرایش و یا ذخیره کنیم آیا باز هم نمی تواند باز هم خرابکاری کند در این حصوص توضیح دهید و چرا در ویندوز این عملی است
باتشکر

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : باز کردن فایل های ویروسی
« پاسخ #1 : 29 بهمن 1391، 01:22 ب‌ظ »
سلام
شما توی انجمن جست‌و‌جو کن «ویروس لینوکس» خیلی اطلاعاتت زیاد میشه :)

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #2 : 29 بهمن 1391، 01:39 ب‌ظ »
خدا منو ببخشه !!!
دبیرستانی که بودیم یه اسکریپت نوشتم تو ۷-۸ خط ، ضمیمه ی یه عکس میکردم ، روی سی دی اوتوران میکردمش ، ....
هرکی بازش میکرد هاردش توی ۳ سوت میسوخت !!! (البته اون روی هارد های ساتا جواب نمیداد!)

ولی عکس جدا از چیزیه که بهش اتچ میشه ، و اگه یه برنامه ی ویرایش تصویر باز کنین و با اون ، اون عکس رو باز کنین و save as بزنین و جای دیگه ای ذخیره کنین ، فقط عکس ذخیره میشه و اون بدافزار دیگه به عکس جدید وصل نیس ، پس با خیال راحت اولی رو پاک کنین و از دومی استفاده کنین :)

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #3 : 30 بهمن 1391، 02:24 ق‌ظ »
سلام.
به علت اینه که توی لینوکس یه سطح دسترسی‌ای داریم به نام Execute. توی لینوکس هیچوقت یه عکس رو Execute نمیکنن. فقط به اون اجازه خونده شدن میدن. بعد با برنامه مربوطه باز میشه. ولی توی ویندوز اصلا سطوح دسترسی معنی نداره! ;D همه فایلها توانایی execute شدن رو دارن. به خاطر همین وقتی یه عکس رو باز میکنی اون فایل در واقع اجرا میشه. و اگه بدافزاری بهش چسبیده باشه، اون هم اجرا میشه و بقیش هم معلومه.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #4 : 30 بهمن 1391، 09:29 ق‌ظ »
خدا منو ببخشه !!!
دبیرستانی که بودیم یه اسکریپت نوشتم تو ۷-۸ خط ، ضمیمه ی یه عکس میکردم ، روی سی دی اوتوران میکردمش ، ....
هرکی بازش میکرد هاردش توی ۳ سوت میسوخت !!! (البته اون روی هارد های ساتا جواب نمیداد!)

ولی عکس جدا از چیزیه که بهش اتچ میشه ، و اگه یه برنامه ی ویرایش تصویر باز کنین و با اون ، اون عکس رو باز کنین و save as بزنین و جای دیگه ای ذخیره کنین ، فقط عکس ذخیره میشه و اون بدافزار دیگه به عکس جدید وصل نیس ، پس با خیال راحت اولی رو پاک کنین و از دومی استفاده کنین :)
???
عجب!
می‌شه شما لطف کنید و یکی از اونا رو بدین تا من هارد خودمو بسوزونم؟!

آفلاین ballar87

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 30 بهمن 1391، 10:50 ق‌ظ »
سلام.
به علت اینه که توی لینوکس یه سطح دسترسی‌ای داریم به نام Execute. توی لینوکس هیچوقت یه عکس رو Execute نمیکنن. فقط به اون اجازه خونده شدن میدن. بعد با برنامه مربوطه باز میشه. ولی توی ویندوز اصلا سطوح دسترسی معنی نداره! ;D همه فایلها توانایی execute شدن رو دارن. به خاطر همین وقتی یه عکس رو باز میکنی اون فایل در واقع اجرا میشه. و اگه بدافزاری بهش چسبیده باشه، اون هم اجرا میشه و بقیش هم معلومه.

حتی اگر اون فایل رو بایک ادیتور باز کنی مثل عکس باز هم مشکلی پیش نمییاد؟

آفلاین ballar87

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 30 بهمن 1391، 10:51 ق‌ظ »
این که گفتی درلینوکس هم قابل اجراست ؟

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 30 بهمن 1391، 10:55 ق‌ظ »
سلام.

منظورت رو متوجه نشدم

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 30 بهمن 1391، 12:06 ب‌ظ »
این که گفتی درلینوکس هم قابل اجراست ؟

اونی که من درست کرده بودم چند خط دستورات MS-Dos بود پس در نتیجه عمرا روی لینوکس جواب نمیده ، اگرم واسه لینوکس بشه چنین کاری (بدافزار رو ضمیمه ی عکس) کرد ۱۰۰ موقع اجرا شدن ازتون پسورد میپرسه واسه اجرا شدن ! (مثل هر کار دیگه ای که توی لینوکس ازتون حداقل واسه بار اول پسورد میخواد :) )

آفلاین ballar87

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 30 بهمن 1391، 12:29 ب‌ظ »
سلام.

منظورت رو متوجه نشدم
حتی اگر اون فایل رو بایک ادیتور باز کنی مثل عکس را ادیت کنی یا با نرمافزار shotwell و یا با گیمپ تغییراتی توش ایجاد کنی و بعد سیوکنی روی خودش ویا اینکه یا نام دیگری سیو کنی و یا اصلا سیوش نکنی باز هم مشکلی پیش نمییاد؟

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 30 بهمن 1391، 12:42 ب‌ظ »
نه. چون توی اون حالتها هم شما فایل رو اجرا نکردی. فقط خوندیش. اگه بخوای تغییرش بدی هم مینویسیش.
کلا توی لینوکس سه نوع سطح دسترسی تعریف میشه. read و write و execute. توی هر دو حالت فقط میخونی و مینویسیش. چیزی رو اجرا نمیکنی

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #11 : 30 بهمن 1391، 02:14 ب‌ظ »
سلام.
مگه همچین چیزی هم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
ببخشید بنده اهل گیر دادن نیستم ولی این چیزی که نوشتی یه کم (نه بیشتر از یه کم)حق به جانبه و داره در مورد ویندوز بد میگه (من از ویندوز دفاع نمیکنم)و این که کاربری بلد نیست با ویندوز (منظورم کلی نه شخص خاصی)کار کنه دلیل براین نمیشه که ویندوز سطح دسترسی تعریف نمی کنه ;)
ویندوز هم دارای سطح دسترسیه !!!! تعجب نکنین در xp که شما دارین از نسخه pro استفاده میکنین (خوب پرو یعنی شما کاربر سطح بالا هستین)و این رو برای شما بصورت پیشفرض غیر فعال کردن(خوتون باید فعالش کنین) چون کاربر حرفه ایه و خودش تشخیص میده!!!!! (نمیدونسته که تو ایران همه بیگنر هستن(entry level) نه ادونس (upper) با عرض معذرت!!!!) و در ویندوز 7 - 8 این امکان فعاله (بصورت پیش فرض)و شما باید خودتون سطح دسترسی رو برای فایل ها یا فولدر ها تعیین کنین ;D

من فلشم رو از وقتی که خریدم تا آلان فرمت نکردم! و تا حالا هم از روزی که کامپیوتر رو خریدم تا آلان ویروسی نشده!!! و همیشه هم روی فلشم برنامه های ضروری مورد نیازم هست و براش سطح دسترسی تعریف کردم تا هیچ سیستمی نتونه برنامه های روی فلشم رو یا تغییر بده یا فرمت کنه و یا ویروسی بره و خودش رو به این فایلهای اجرایی بچسبونه ;)

خوب با وجود این تجربه شخصی فکر کنم این حرف شما رد شد!!! و این نکته هم بگم که اگه کاربری نمیتونه درست از چیزی استفاده کنه دلیل بر بد بودن اون سیستم عامل نیست (این مورد رو بارها تو این انجمن دیدم که همه حق به جانب و تخته گاز دارن یه طرفه میرن کما این که یه تجربه بد و غلط و یا نظری که کسی بهشون گفته(معلوم نیست طرف چیکار کرده که این بلا رو سر خودش آورده) رو میان و در نظر خودشون میارن و اصلا هم فکر نمیکنن که آیا مگه همچین چیزی هم ممکنه)

پ.ن: در این جا همش بد از ویندوز میگن !!!! بابا اون که گناه نکرده(انحصار طلبه فقط همین ;) ;D) یکم واقع بیین باشین منطقی عمل کنین منم اگه بیام بگم ویندوز بده همه بهم مثبت میدن و حرفم رو تایید میکنن ولی تا میام میگم ویندوز خوبه همه میان میگن نه حرفت غلته و بهم منفی میدن ;D ;D ;D

آقا محسن گل اون اسکریپت رو که گفتی برای من بزار (یه جا آپلودش کن)ببینم چطوری عمل میکرده برام خیلی جالب شد :o
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 30 بهمن 1391، 02:24 ب‌ظ »
ویندوز هم دارای سطح دسترسیه !!!!
ویندزد از سامانه‌پرونده‌ی ntfs استفاده می‌کنه که خود مایکروشافت هم اذعان داره به این که نمی‌تونه سطح دسترسی‌ها رو درست پیاده‌سازی کنه و حدود ۱۰ ساله داره تلاش می‌کنه یه سامانه‌پرونده‌ی جدید و کم‌باگ‌تر تولید کنه (می‌دونین که با استانداردها مشکل داره و نمی‌خواد بیاد سمت ext) که نخست قرار بود با ویستا ارائه بشه که نشد و بعد قرار شد با ویندوز۷ ارائه بشه که نتونست و بعد گفت با ویندوز۸ می‌آد که به اون هم نرسید و الآن گفته به صورت یه بسته‌ی خدماتی برای ویندوز۸ ارائه‌اش می‌کنه که البته باز هم چشم من آبی نمی‌خوره :--

تعجب نکنین در xp که شما دارین از نسخه pro استفاده میکنین (خوب پرو یعنی شما کاربر سطح بالا هستین)و این رو برای شما بصورت پیشفرض غیر فعال کردن(خوتون باید فعالش کنین) چون کاربر حرفه ایه و خودش تشخیص میده!!!!! (نمیدونسته که تو ایران همه بیگنر هستن(entry level) نه ادونس (upper) با عرض معذرت!!!!) و در ویندوز 7 - 8 این امکان فعاله (بصورت پیش فرض)و شما باید خودتون سطح دسترسی رو برای فایل ها یا فولدر ها تعیین کنین ;D
هرچه‌قدر هم کاربری pro باشه، علم لایدنی نداره که! من در استفاده‌های روزانه و معمولم با گنو اصلاً این فکر رو هم به ذهنم خطور نمی‌دم که ممکنه ویروس بگیرم، درحالی که توی ویندزد این امکان هرلحظه وجود داره. این احساس امنیت از خود امنیت مهم‌تره حتا!

پ.ن: در این جا همش بد از ویندوز میگن !!!! بابا اون که گناه نکرده(انحصار طلبه فقط همین ;) ;D)
۱. گناهی نکرده
۲. انحصارطلبه؟
این دوتا عین تناقض هستن که :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #13 : 30 بهمن 1391، 03:08 ب‌ظ »
بنده هم میدونم که کاربر علم غیب نداره (نمیدونم همونی که شما گفتین)هیچ کدوم از ما علم غیب نداشته ولی کاربر باید یه سری چیزها رو بدونه مثلا خوب مثل این میمونه که بیایم و همش با کاربر روت(در لینوکس) کار کنیم (خوب همه چی رو خراب میکنیم)در ویندوز هم بخاطر همین سطح دسترسی باید خودت بیای و تعریف کنی و ماکروسافت یکم در اینجا (به نظر من)خوب کار کرده و اینم قبول دارم که ماکروسافت (بقول خودتون ماکروشافت ;D)نتونسته خوب این کار رو پیاده کنه چون با استفاده از اون میتونین به مشکلات فعال نبودن بصورت پیشفرض پی ببرین
ولی خوب کاربرای ویندوز خیلی مبتدی هستن و سطحشون نسبت به کاربرای لینوکس پایین تره و این باعث شده که ماکروسافت از اعمال همچین چیزی سر باز بزنه (چون عموم استفاده کننده گان سیستم عاملهای دارای سطح پایینی هستند)و بخاطر همین هم ماکروسافت با در نظر گرفتن این نکته تونسته با این کارای عجیب و غریبش هنوز هم توی میدون یکه تازی کنه

۱. گناهی نکرده
۲. انحصارطلبه؟
این دوتا عین تناقض هستن که :D
نقل‌قول
(انحصار طلبه فقط همین  ;) ;D )
رو برای خنده گفتم ;D نکته انحرافیش بود ;)
در کل از اطلاعاتی که دادین سپاسگذارم
« آخرین ویرایش: 30 بهمن 1391، 03:11 ب‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 30 بهمن 1391، 04:44 ب‌ظ »
گشتم سی دی شو پیدا نکردم
توی نت بگردین اصولا باید باشه، اون سایتی که من عضوش بودم کلا کارش از شیلتر هم گذشته و ظاهرا حذفش کردن وگرنه اونجا گذاشته بودم  ;)
بازم میگردم آخه روی یه سی دی رایتش کرده بودم ، پیداش کردم میذارم :)
« آخرین ویرایش: 30 بهمن 1391، 04:46 ب‌ظ توسط محسن ح. »