انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: باز کردن فایل های ویروسی  (دفعات بازدید: 4118 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
پاسخ : باز کردن فایل های ویروسی
« پاسخ #15 : 30 بهمن 1391، 05:49 ب‌ظ »
پس من منتظرم

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #16 : 30 بهمن 1391، 05:55 ب‌ظ »
اینجا رو ببینین اگه خیلی نیاز دارین !
http://hasmoking.blogfa.com/post-41.aspx

هرچند تا جایی که یادم میاد کد من این شکلی نبود ولی راه های زیادی واسه نابودی توی ویندوز هست :دی

واسه من کاری میکرد که چندتا فایل که باعث میشدن سخت افزار شناسایی بشه (همونایی که توی کارخونه روی هارد میریزن و ما نمیبینیم اصلا!) پاک بشن و ... >:D
« آخرین ویرایش: 30 بهمن 1391، 06:03 ب‌ظ توسط محسن ح. »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #17 : 30 بهمن 1391، 06:07 ب‌ظ »
هم من و احتمالا هم شما می‌دونیم که اینایی که تو اون وبلاگ نوشته مزخرافتی بیش نیستند، تازه کلی هم غلط تایپی داشت کدهاش باید به نویسنده‌ش اطلاع بدی!
بیایید خود و دیگران رو کودن فرض نکنیم! با تشکر فراوان...

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 30 بهمن 1391، 06:14 ب‌ظ »
البته شما خیلی لطف دارین ....

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #19 : 30 بهمن 1391، 08:33 ب‌ظ »
بیایید خود و دیگران رو کودن فرض نکنیم! با تشکر فراوان...
  شرمنده خیلی این جمله باعث خنده ام شد نتونستم نقل قولش نکنم  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ](*,) ](*,) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D میدونم دوس داری بیای و خفه مون بکنی ولی نمیتونی  ;D ;D ;D ;D :---) :---) :---) :---) :---) :---) :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: من دوس نداشتم اینجوری بهت بگم ولی خوب ماتریکس طاقت نیاورد و زودی گفت ;D ;D ;D ;D ;D ;D
البته شما خیلی لطف دارین ....
ناراحت نشو جون داداش خیلی خونسرد اینو گفتی  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
هنوز دارم میخندم
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 30 بهمن 1391، 08:56 ب‌ظ »
امین جان !
آخه من به هیچ وجه چنین تصوری نکرده و نمیکنم ، من طبق اطلاعاتی که دارم حرف میزنم ، نیازی هم به بلف زدن ندارم
۱) هارد هایی که قبل از سری ساتا تولید میشدن (البته آخری هاشون نه ولی قبلی ها بعله ! :دی ) محافظت سخت افزاری از اطلاعاتی که گفتم رو نداشتن
۲) من اینو خودم شخصا به چند نفر دادم، یکی شون (اولی!) یه بنده خدایی بود که خواستم شوخی کنم (و اصلا فک نمیکردم کار کنه) ولی از اونجایی که روی واسه خودم تست نکرده بودم نمیدونستم کار میکنه ، دادم بهش (توی چت) و یهو آف شد ! هفته ی بعدش کلی فهش خوردم !!!
۳) به چند نفر دیگه هم داده بودم که بعضی هاشون همین نتیجه رو در پی داشت واسشون
۴) منظور از سوزوندن هم این نیس که حتما دود ازش بلند بشه ، همین که دیگه سخت افزارش شناسایی نشه یا بشه ولی حجم رو صفر نشون بده ، منه شهرستانی بهش میگم سوخته !

(فقط چون تو پست دادی اینا رو گفتم وگرنه ارزش بحث نداشت ...)
راستی امین ، منو اگه بشناسی متوجه میشی که عمرا ناراحت نمیشم !!! :دی ;D
« آخرین ویرایش: 30 بهمن 1391، 08:58 ب‌ظ توسط محسن ح. »

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • آی نفس کش!
« پاسخ #21 : 30 بهمن 1391، 09:37 ب‌ظ »
سلام.
به علت اینه که توی لینوکس یه سطح دسترسی‌ای داریم به نام Execute. توی لینوکس هیچوقت یه عکس رو Execute نمیکنن. فقط به اون اجازه خونده شدن میدن. بعد با برنامه مربوطه باز میشه. ولی توی ویندوز اصلا سطوح دسترسی معنی نداره! ;D همه فایلها توانایی execute شدن رو دارن. به خاطر همین وقتی یه عکس رو باز میکنی اون فایل در واقع اجرا میشه. و اگه بدافزاری بهش چسبیده باشه، اون هم اجرا میشه و بقیش هم معلومه.
مگه همچین چیزی هم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
من فلشم رو از وقتی که خریدم تا آلان فرمت نکردم! و تا حالا هم از روزی که کامپیوتر رو خریدم تا آلان ویروسی نشده!!! و همیشه هم روی فلشم برنامه های ضروری مورد نیازم هست و براش سطح دسترسی تعریف کردم تا هیچ سیستمی نتونه برنامه های روی فلشم رو یا تغییر بده یا فرمت کنه و یا ویروسی بره و خودش رو به این فایلهای اجرایی بچسبونه ;)

میشه به ما هم یاد بدید؟ پیشاپیش مرسی
ای بابا!

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 30 بهمن 1391، 11:42 ب‌ظ »
میشه به ما هم یاد بدید؟ پیشاپیش مرسی
شاید دوستان خوششون نیاد که من اینجا آموزش ویندوز راه بندازم اگه کسی مخالف بود بهم بگه تا پستم رو ویرایش کنم(با پیام خصوصی خبر کنین)و مطالب پستم رو حذف کنم (البته میخواستم پیام خصوصی بدم ولی گفتم شاید کسای دیگه ای هم این مشکل رو داشته باشن ;))
خوب فکر کنم باید توضیح میدادم ولی گفتم آموزش با عکس همه چی رو مشخص میکنه و جلوی سوال مجدد رو میگیره
این برای تعریف کردن سطح دسترسی ابتدایه هست و با سیستم های دیگه خیلی راحت میشه سطح دسترسی رو برداشت و دوباره هم گذاشت (کاربردش هم مشخصه)
این سطح دسترسی پیشرفته هست و برای برداشتن سطح دسترسی گیر بیشتری میده البته هر دوی این عکس ها در 7 بودن و برای فعال کردن این قسمت در xp میرفتی داخل فولدر آپشن و اون تیک های آخری رو یکیش (یادم نیست کدومش بود)رو میزاشتی تا سطح دسترسی در اونجا هم فعال بشه
* شما با تعریف سطح دسترسی اون فولدر فایل و ... ای که براش تعریف کردین فقط حفظ میشه و بقیه قابل تغییر هستن
یه چیزی شبیه به read only - open by system در سیستم عامل ... میشه(... چون بحث دار میشه ;D)

در ضمن بر روی درایو های اکسترنال هم قابل اعماله ;) همون طور که گفتم ولی یادتون باشه همیشه جانب احتیاط رو رعایت کنین (آبی که ریخته بشه ...    آلان دانیال بهزادی گیر میده به ضرب المثل بخاطر همین ... شد ;) )نرین یه خرابکاری بکنین بیاین بگین آقا این که جواب نمیده ، این نزدیک به 10 ساله که داره جواب میده (مشکل این روش نیست :'()یه جایی رو خودتون اشتباه کردین (در ضمن به یوزرهایی که دارین سطح دسترسی میدین خیلی خیلی دقت کنین چون ممکنه خرابکاری بسیار ناشیانه کنین و گناهش رو بندازین گردن من حقیر)
موفق و پیروز باشید 
ویرایش: شیطان گفت من فقط وسوسه کردم این آدم خودش بود که این کارها رو انجام داده
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1391، 11:16 ق‌ظ توسط amin7r »

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 30 بهمن 1391، 11:46 ب‌ظ »
اون جمله که کپی رایت خودتو داشتو  هم آخرش میگفتی دیگه  ;) ;) ;D

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #24 : 01 اسفند 1391، 12:01 ق‌ظ »
چقدر این تیک ها و دوایر صاف و صوف هستن :|
:‌)

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 01 اسفند 1391، 11:09 ق‌ظ »
چقدر این تیک ها و دوایر صاف و صوف هستن :|
:‌)
;D ;D ;D ;D ](*,) ](*,) ](*,) ;D ;D ;D
ببخشید :oops: هدف آموزش دادن بود نه چیز دیگه ای (کف کردی چقدر صاف کشیدم \\:D/) ;D ](*,)
اون جمله که کپی رایت خودتو داشتو  هم آخرش میگفتی دیگه  ;) ;) ;D
فکر کنم که جاش نباشه چون این کار عمریه داره برای من جواب میده ;)
حالا که دوباره آمد بالا می گم(ویرایشش میکنم ;)) ;D