میشه به ما هم یاد بدید؟ پیشاپیش مرسی
شاید دوستان خوششون نیاد که من اینجا آموزش ویندوز راه بندازم اگه کسی مخالف بود بهم بگه تا پستم رو ویرایش کنم(با پیام خصوصی خبر کنین)و مطالب پستم رو حذف کنم (البته میخواستم پیام خصوصی بدم ولی گفتم شاید کسای دیگه ای هم این مشکل رو داشته باشن
)
خوب فکر کنم باید توضیح میدادم ولی گفتم آموزش با عکس همه چی رو مشخص میکنه و جلوی سوال مجدد رو میگیره
این برای تعریف کردن سطح دسترسی ابتدایه هست و با سیستم های دیگه خیلی راحت میشه سطح دسترسی رو برداشت و دوباره هم گذاشت (کاربردش هم مشخصه)
این سطح دسترسی پیشرفته هست و برای برداشتن سطح دسترسی گیر بیشتری میده البته هر دوی این عکس ها در 7 بودن و برای فعال کردن این قسمت در xp میرفتی داخل فولدر آپشن و اون تیک های آخری رو یکیش (یادم نیست کدومش بود)رو میزاشتی تا سطح دسترسی در اونجا هم فعال بشه
* شما با تعریف سطح دسترسی اون فولدر فایل و ... ای که براش تعریف کردین فقط حفظ میشه و بقیه قابل تغییر هستن
یه چیزی شبیه به read only - open by system در سیستم عامل ... میشه(... چون بحث دار میشه
)
در ضمن بر روی درایو های اکسترنال هم قابل اعماله
همون طور که گفتم ولی یادتون باشه همیشه جانب احتیاط رو رعایت کنین (آبی که ریخته بشه ... آلان دانیال بهزادی گیر میده به ضرب المثل بخاطر همین ... شد
)نرین یه خرابکاری بکنین بیاین بگین آقا این که جواب نمیده ، این نزدیک به 10 ساله که داره جواب میده (مشکل این روش نیست
)یه جایی رو خودتون اشتباه کردین (در ضمن به یوزرهایی که دارین سطح دسترسی میدین خیلی خیلی دقت کنین چون ممکنه خرابکاری بسیار ناشیانه کنین و گناهش رو بندازین گردن من حقیر)
موفق و پیروز باشید
ویرایش: شیطان گفت من فقط وسوسه کردم این آدم خودش بود که این کارها رو انجام داده