منم باز بیام وسط صحبت هاتون
ببین آقا امید ! شما داری میگی که
بعدم به من بگو خدایش سیستمو برای چی ارتقا میدنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در اکثر موارد جز برا بازیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب این چه ربطی داره به بحث ؟!!!
Game ها اصولا از حداکثر پتانسیل سیستم استفاده میکنن و کسی که خوره ی بازی باشه ۱۰۰ البته واسه بازی های بهتر و کیفیت و سرعت اجرای بالاتر میره سیستمش رو عوض میکنه یا ارتقاع میده که این اصلا ربطی به بحث ما نداره !
کلا سوال بچه ها اینه که آقایی که انقدر مشتاق به کمک به جامعه ی نرم افزار آزاد هستی ! مارو فیلم کردی یا خودتو ؟!!!!
اگه واقعا میخوای کاری کنی بیا همونطور که گفتن و گفتم باز هم میگم ! بیا یه سایت بزن ، اطلاعات و ریز کارهایی که انجام دادین و قراره انجام بدین رو توش بنویس ، شک نکن اگه معقول باشه خیلی ها هستن که سرمایه های کلان در اختیارت میزارن که نتیجه ی کارتو زودتر نشون بدی !
اما اگه هنوزم دوس داری هر چند روز یک بار بیای اینجا و با بچه ها الکی کل کل کنی و بگی من آنم که رستم بود پهلوان ! اینجوری هیچ کاری از پیش نمیبری !
یه استارت بزن ، اگه خوب بود خودمم میام کمک
الان شما هنوز نمیدونی که میخوای یه توزیع بدی بیرون که بازی رو خوب اجرا کنه یا بازی بسازی بعد توزیع بدی بیرون یا اینکه فقط بگی اوبونتو (و کل گنو/لینوکس ها) واسه بازی به درد نمیخورن و فقط ویندوز خوبه !!!!
واسه اون سوال های دانلود منیجر و ... هم کلی جواب هست !
خود من هرشب ۱۲ تا ۷ صبح سیستمم داره اوتوماتیک دانلودهاشو میکنه !
اگه دوس داری به حرفهام فک کن
و اگه واقعا قصد توسعه داری بسم الله ! از تو حرکت ....
ولی اگه همچنان همتت فقط روی اومدن توی این فروم و بحث روی این چیزاس به نظرم وقت خودت و بچه ها رو کمتر حروم کنی بهتره !
موفق باشی