ببین بحث هایی که اوبونتو مطرح شده و ایشون هم بودند رو مطالعه کنید تا لحن تند ایشون رو شما هم حس کنید. من دارم هر دو رو تست می کنم تا کاملا رو یکی مستقر بشم.
برخی از حرفهای ایشون
ما ادعا میکنیم در ایران سریع انجمنی هستیم که به سوالات شما جواب میدهیم و هدف و شعارمون همینه. بهترین و کاملترین جوابها را در اینجا خواهید گرفت. شما شروع به استفاده کنید ما کمکتون میکنیم بعد از مدتی هرگز سراغ چیز جز فدورا نخواهید رفت.
ما در ایران سریعترین فروم هستیم. با معرفی انجمن ما به دوستان خودتون ما را در پیشبرد اهدافمون یاری کنید. با تشکر از شما. ما سعی میکنیم از ۸ صبح تا ۱۲ شب نهایتا زمان انتظار شما برای دریافت جواب کمتر از ۳ ساعت باشه.
ما در ایران سریعترین فروم هستیم. با معرفی انجمن ما به دوستان خودتون ما را در پیشبرد اهدافمون یاری کنید. با تشکر از شما. ما سعی میکنیم از ۸ صبح تا ۱۲ شب نهایتا زمان انتظار شما برای دریافت جواب کمتر از ۳ ساعت باشه.
البته همین چند ماه پیش بود که سرورهای خود شرکت ردهت هم بله
در ضمن کرگدن جان ما اعتقاد داریم و مطمئن هستیم که فدورا صد البته از ابونتو پایدارتر هست در بحث توزیعهای خانگی. در مورد سرورها هم من جاهای زیادی از فدورا استفاده میکنم تا زمانی که آپدیت داشته باشه. حتی برای سرورهای زیر بار. و واقعا هم تو این مورد بینقص و صد البته پایدار عمل میکنه. اگر چه حتما سنتاواس رو در بحث سرور باید به فدورا ترجیح داد. حتی خودشون هم از سنتاواس استفاده میکنن.
اما باید اختلاف را کنا بگذاریم به جای اینکه روبروی هم با ایستیم کنار هم بایستیم
البته اریک ریموند یه مدته پیر شده سوتی تا دلت بخواد داده . در مورد سویچ کردن روی ابونتو هم سوتی داد که بعدا فهمید و برگشت رو فدورا. بیخیال اینها مهم نیست . مهم اینه که ما فکر میکنیم فدورا قابل مقایسه با ابونتو نیست.
فکر کنم کافی باشه من با ایشون هیچ مشکلی ندارم اما شدیدا جانب داری میکنه. فدورا هم یه نسخه از لینوکس هست و انصافا هم خیلی خوب هست. من از اوبونتو بیشتر استفاده می کنم اما هیچ وقت حتی در مقایسه با ویندوز و مک این قدر دو آتیشه برخورد نمی کنم
اما باید اختلاف را کنا بگذاریم به جای اینکه روبروی هم با ایستیم کنار هم بایستیم
+1