انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مهمترین نرم افزار های لینوکسی که تو ویندوز ازشون استفاده میشه چیه؟  (دفعات بازدید: 3367 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ترانه

• Full Member
  • *
  • ارسال: 161
    • nadaram
سلام و خسته نباشید خدمت همگی .
راستش من یه جا میخوام لب تاپم رو ببرم که کلی شارژ داره ( 8 گیگ ) پس میتونم کلی چیز دانلود کنم و چند تا سوال دارم ..

1. من شنیدم هر چی بریزی تو اوبونتو سرعت کم نمیشه . ایا واقعیت داره؟( رم دو گیگ و با wubi نصب کردم و حتی 30 گیگ فضا بهش دادم )

2. ایا حجم نرم افزار های سنگین ویندوز معادلش تو لینوکس هم همینجوری حجمش زیاده؟

3 . مهمترین هاش معادلش تو لینوکس چیه و من چجوری نصبشون کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
( نمر افزار هایی رو میخوام مثل اینا که تو ویندوز هم ازشون استفاده میکنم :
 internet download manager
km player
یه نرم افزار فمیکس فیلم خوب و کم حجم و کارا مثل شاید بگمممممم ulead
یاهو مسنجر
c#
sql server
بهترین ویروس اسکن اوبونتو

و البته اگه سرعت رو پایین نمیاره مثل ویندوز میخوام نصب کنم ... معادل اینا چیه؟ راستی از کجا باید معادل این نرم افزار ها رو فهمید ؟

دستتون درد نکنه
« آخرین ویرایش: 04 اسفند 1391، 10:48 ب‌ظ توسط ITl »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
باید یادبگیری قبلش سرچ کنی!
برای نصب نرم افزار   سافتورسنتر رو باز کن یک/چند کلمه از موضوع نرم افزاری که میخوای رو توش سرچ کن و دکمه اینستال رو بزن

1. من شنیدم هر چی بریزی تو لب تاپ سرعت کم نمیشه . ایا واقعیت داره؟( رم دو گیگ و با wubi نصب کردم و حتی 30 گیگ فضا بهش دادم )
ووبی از نصب معمولی کمی کندتره!

نقل‌قول
نه
می تونی بری 3D Max و بلندر رو مقایسه کنی
یا نسخه ویندوزی و. لینوکسی Maya رو مقایسه کنی

نقل‌قول
3 . مهمترین هاش معادلش تو لینوکس چیه و من چجوری نصبشون کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,54432.0.html

نقل‌قول
internet download manager
نصب flashgot روی فایرفاکس

نقل‌قول
km player
smplayer

نقل‌قول
یه نرم افزار فمیکس فیلم خوب و کم حجم و کارا مثل شاید بگمممممم ulead
openshot

نقل‌قول
یاهو مسنجر

نقل‌قول
c#
مونودولوپ

نقل‌قول
sql server
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,57507.0.html
« آخرین ویرایش: 04 اسفند 1391، 10:53 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
با سپاس از کیان عزیز که واقعا عالی عمل کرد
خوب کیان خوب راهنمایی کرده چون همه این ها توی مخزن وجود داره و کافیه که سرچ کنی و بیابی
1- کم میشه ولی محسوس نیست (مثل ویندوز)
2- بستگی داره ولی معولا حجمشون کمتره
3- کیان جان فرمودن ولی خوب منم یکم میگم
معرفی نرم افزار های گرافیک برای گرافیست های حرفه ای  http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,8806.0.html
ترکیب چندین ویدئو http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,49912.0.html
معرفی دانلود منیجر aria2 ، نحوه ی دانلود با سرعت بیشتر  forum.ubuntu.ir/index.php/topic,52882.0.html
برای دانلود منیجر میتونی از مالتی گت multiget یا یو گت uget هم استفاده کنی

برای آنتی ویروس باید بگم که اوبونتو و کلا گنو / لینوکس با توجه به نوع ساختارشون نیازی به آنتی ویروس ندارن ولی بازم میتونی بیای و نصب کنی از این لینک http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,16406.0.html استفاده کنی
ولی اینها ویروس های ویندوزی رو روی لینوکس میشناسن
در کل اگه فایل های مهمی روی اوبونتو داری میتونی فایروال نصب کنی (همون دیواره آتش)جهت امنیت بیشر و گر نه آنتی ویروس بدردت نمیخوره

به هر صورت موفق باشی
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین ترانه

• Full Member
  • *
    • nadaram
ممنونم
میشه بگی معادل همون فایروال چیه؟

راستی من 30 گیگ رو با ووبی به لینوکس فضا دادم این خوبه به نظر شما؟ بیشتر از این نمیشد وگرنه میدادم :دی

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
عزیزم اینا فکر های ویندوزیه نیازی به اینها نداری چون یکم برای خودت محدودیت ایجاد می کنی
تو مخزن یا همون مرکز نرم افزاری بزن firewall دوتا نرم افزار هست که اونجا وجود داره هر کدوم که خواستی رو نصب و کانفیگ کن
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,54432.0.html تو این پست هم فکر کنم همه چیزی رو آورده باشم اپه نرم افزاری خواستی اول بگرد دنبالش اگه کسی درخواست نداده بود و تو این پست هم نبود بیا و پست بده تا شلوغ بازی نشه (به دلیل وجود کاربرای زیاد و ...)
30 گیگ فضای مناسبی برای اوبونتو هست و کار شما رو راه می اندازه

به هر حال امیدوارم که مشکلت حل بشه ولی بهت بگم که ذهنت رو از تفکرات ویندوزی خالی کن (اینجا لینوکسه نه ویندوز ;D)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
نقل‌قول
با کتابخونه‌ها آشنا شو:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,57317.msg461607.html#msg461607
نقل‌قول
راستی از کجا باید معادل این نرم افزار ها رو فهمید ؟
از این‌جا:
http://alternativeto.net

آفلاین ترانه

• Full Member
  • *
    • nadaram
عزیزم اینا فکر های ویندوزیه نیازی به اینها نداری چون یکم برای خودت محدودیت ایجاد می کنی
سلام
منظورت فایرواله؟

و جند تا سوال دیگه :
1. مخزن چیه؟ به جی میگن مخزن ؟
2. ایا هی نرم افزار نصب کنیم خوشمون نیاد بعد پاک کنیم سیستم رو کند میکنه مثل ویندوز؟
3. اگه ویندوز اکس پی خراب بشه چکار باید بکنم؟ مصلا ویروس بگیره اون وقت باید اوبونتو هم بپره؟

تشکرانی

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
نقل‌قول
مخزن اون‌جایی هست که برنامه‌ها توش قرار دارن و شما از اون‌جا بسته‌ها رو دانلود و نصب می‌کنید.
نقل‌قول
2. ایا هی نرم افزار نصب کنیم خوشمون نیاد بعد پاک کنیم سیستم رو کند میکنه مثل ویندوز؟
خیر، فقط فایل‌های کانفیگ رو هم حذف کنید.
نقل‌قول
3. اگه ویندوز اکس پی خراب بشه چکار باید بکنم؟ مصلا ویروس بگیره اون وقت باید اوبونتو هم بپره؟
ویندوز هیچ دخلی به اوبونتو نداره، نه ویروس‌هاش مشکل ساز هستن و نه خودش، اگر ویندوز حتی دیگه لود نشه، باز هم به راحتی می‌تونید از اوبونتو استفاده کنید، چون گراب الان بوت لودر پیش فرض شماست.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
نقل‌قول
ویندوز هیچ دخلی به اوبونتو نداره، نه ویروس‌هاش مشکل ساز هستن و نه خودش، اگر ویندوز حتی دیگه لود نشه، باز هم به راحتی می‌تونید از اوبونتو استفاده کنید، چون گراب الان بوت لودر پیش فرض شماست.
ایشون با Wubi نصب کرده

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
سلام
منظورت فایرواله؟

و جند تا سوال دیگه :

تشکرانی

گفتم که بوت کن و نصب کن ! واسه همینا بود دیگه !
به نظرم تا فرصت هنوزم هست برگرد به بوتت برگرد ! برو از همون روشی که گفته بودم نصبش کن که حتی اگه پارتیشن ویندوز رو هم پاک کردی هیچ اتفاقی واسه لینوکست نیوفته :)
اما سوالها !
1) مخزن جاییه که همه ی نرم افزارهای لینوکسیه تست شده و تایید شده ی اوبونتو توش هستن و وقتی توی سافتوار سنتر اسمشونو سرچ میکنیم و نصب میکنیم ، اینا از همون مخازن نرم افزاری میان
2) نه خیالتون راحت ! واسه من که تا حالا هیچ افت سرعتی نبوده و نیست !
3) اینم که من تا حالا با ووبی حال نمیکردم و از اون طریق نصب نکردم ولی از اونجایی که الان از توی ویندوز میتونین با چندتا کلیک لینوکس رو پاک کنین ، مسلما میتونه ربط داشته باشه !

بازم میگم نصب کردن از طریق بوت کردن سیستم اصلا سخت نیست !!!!

آفلاین ترانه

• Full Member
  • *
    • nadaram
مرسی
منظورت رو از بوت نفهمیدم ... الان که با ووبی نصب کردم میتونم کاری که شما میگید رو بکنم یا اینکه باید پاک کنم و دوباره از اول نصب کنم؟

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
 همون ری استارت کردن منظورم بود .
دی وی دی اوبونتو رو بذارین توی درایو ، ری استارت کنین ، روی سیستم های مختلف یکم فرق داره یا F12 یا F8 یا F2 رو که بزنین میتونین انتخاب کنین که از روی سی دی بخونه (بوت کنه !) و وقتی این کارو بکنین چند تا گزینه میاد که گزینه ی اول رو بزنین واستون یه لینوکس لایو میاره که توش هر کاری میتونین بکنین ولی با ری استارت کردن میپره (بیشتر واسه تست و درست کردن بعضی اشتباهات گراب به کار میاد) اما توی دسکتاپش یه آیکون هست به اسم Install اونو بزنین اوبونتو رو واستون درست و حسابی نصب میکنه !
پیشنهاد میکنم آموزششو که فک کنم قبلا لینکشو داده بودم یه نگاه بندازین که دچار مشکلی نشین :)

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
ممنونم
میشه بگی معادل همون فایروال چیه؟

راستی من 30 گیگ رو با ووبی به لینوکس فضا دادم این خوبه به نظر شما؟ بیشتر از این نمیشد وگرنه میدادم :دی
فایروال به طور پیش فرض در لینوکس نصب است اونهایی که در سافتویر سنتر است یه پوسته گرافیکی سوارش شده و نیازی نیست! برای فعال کردن فایروال ترمینال رو باز کن (Alt+Ctrl+t) سپس دستور زیر رو تایپ کن:
sudo ufw enableبرای اطلاعات بیشتر در مورد فایروال به لینک زیر مراجعه کن:
https://help.ubuntu.com/community/UFW
یا کلا برای دریافت اطلاعات و طرز کار برنامه ها و آپشن های هر برنامه در لینوکس میتونی یه man قبل از نام برنامه بزاری! برای مثال :
man nano
man gedit
 man ufw
۳۰ گیگ هم کافیه  ;)
« آخرین ویرایش: 05 اسفند 1391، 11:41 ب‌ظ توسط BijanRTW »

آفلاین ترانه

• Full Member
  • *
    • nadaram
مرسی از همگی
فقط گراب چیه؟ لطفا بیشتر توضیح بدید مرسی

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
یه چیز دیگه هم من اضافه کنم ، ببین کلا فایروال چیکار میکنه ؟ دسترسی ها رو محدود میکنه دیگه مگه نه ؟
و معمولا ما توی ویندوز ازش استفاده میکنیم که یک سری نرم افزار الکی واسه خودشون به اینترنت وصل نشن (چه برای آپدیت باشه یا دادن اطلاعات به هکر و ...) یا اینکه میخوایم امنیتمون از بیرون تامین باشه که کسی مارو هک نکنه و اینجور چیزا !
این که امین گفت فکرهای ویندوزی رو باید عوض کرد یعنی اینکه متوجه بشیم که اینجا لینوکسه !
هیچی تا از ما اجازه نگیره به نت وصل نمیشه و ...
کلا کنترل دست خود آدمه از نظر آپدیت و این چیزا (انگار توش یه فایروال خیلی قوی نصبه !) و هک هم که اصلا حرفشو نزنین :دی