آقا خیلی ازتون خوشم آمد. نمی خوام براتون سؤتفاهم خدای نکرده پیش بیاد. بنده فقط دارم صرفا دیدگاه های خودم را بیان می کنم و هیچ قصد ندارم که حتما شما قبول کنید. ولی دوست دارم اگر اشتباه متوجه شدم، تصحیح کنید.
۱-بنده خودم هم ادعایی روی لینوکس ندارم. چون هر روز که جلوتر می ری، یه موضوع جدید داره و شما می خواهی کشفش کنی ولیکن...
۲- نه عزیزم منظورم این بود که بعضا افرادی که از لینوکس دفاع می کنند، از یک نگرش و اندیشه دفاع می کنند. البته همانطور که شما هم گفتید کسی که از ویندوز دفاع می کنه هیچ منفعتی نداره و آن هم داره از یه اندیشه دفاع می کنه، ولی این کجا و آن کجا.
۳-منظورم پیش پا افتاده بودن ویندوز بود که اینقدر در دسترسش کرده.
درضمن یه نکته: کسی که تازه می خواد کار با کامپیوتر را شروع کنه معمولا اول با ویندوز شروع می کنه، آیا این به این دلیله که ویندوز بهترینه؟ نه، چون بدبخت راه دیگه ای نداره، می بینه همه دارن ویندوز استفاده می کنند، اصلا به ذهنش خطور نمی کنه که به غیر از ویندوز سیستم عامل دیگه ای هم وجود داره.- حالا اون که چرا بقیه ویندوز استفاده می کنند بماند.
۴- ببخشید شما منظور مطلب را گرفتید؟ یعنی می خواهید بگویید که غیر ایرانی ها که کپی رایت دارند سمت برنامه های opensource نمی روند و پول می دهند و برنامه های closesource را می خرند؟ یک سوال، به نظر شما، و نه فقط شما، بلکه همه دوستان، آیاد درصد استفاده از لینوکس توی ایران بیشتره یا خارج از ایران؟ چرا؟ خواهش می کنم منصفانه و به خودتان جواب دهید!
۵- البته که این حرف بنده خنده دار است، ولی نه به این دلیل که شما گفتی، بلکه دقیقا به این دلیل که شما در ویندوز هیچ انتخابی ندارید ولی در لینوکس روی یه کرنل مشخص چندین انتخاب دارید. بیشتر توضیح می دم: شما وقتی ویندوز xp دارید، برای به روز رسانی آن به سون باید کلا سون را نصب کنید ولی در لینوکس وقتی می خواهید کرنل را به روز کنید بدون هیچ تغییری در روند کاری سیستم می توانید آن را به روز کنید و نهفق آن را بلکه پوسته های مختلف را علاوه بر اینکه در کنار هم می توانید داشته باشید، می توانید بدون هیچ تغییری در روند سیستم به روز کنید. پس حالا این خنده دار است که یه کاربر ویندوز سون فقط می تواند از سون استفاده کند و هیچ حق انتخابی ندارد.
۶- و ایضاً همان جواب ۳. یک سوال، در اطرافیان شما حتما کسی است که اصلا لینوکس کار نکرده باشه، لطف کنید ببریدش پای یه سیستمی که لینوکس داره و بدون هیچ مقدمه بهش بگید این کامپیوتره، مثلا برو و یه مطلبی را تایپ کن و بعد پرینت بگیر، عکس العملش را برای ما هم بیان کنید.
۷- برای این موضوع می توانید ار wine استفاده کنید. برای autocad http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=23660&iTestingId=67315، برای بقیه هم به همین ترتیب. شما برای این طور برنامه ها فکر نمی کنم لنگ بمونی. این همونی که می گم هر آنچه را که دوست دارید، در لینوکس دارید.
۸- ببخشید پس با این دیدگاه شما باید بگیم که مثلا چون همه پراید دارند پس پراید قوی است. مسلما یه بنز حتی مدلهای پایین آن قویتر هست. هر کس به فرا خور نوع نیاز و داراییش ماشین می خره. برای سیستم عامل هم همینطوره هر کس به فراخور نوع نیاز و دانشش سیستم عامل انتخاب می کنه. -البته باید این را هم بگم که یه ماهی تا وقتی توی آب هست فکر می کنه که کل زندگی و دنیاش همون آبه اما غاقل از اینکه یه خشکی ای هم هست اما چه فایده که اون موقه دیگه می میره و نمی تونه خشکی را درک کنه.
حالا بیایید روزی را تجسم کنید که کشور ما هم بیاد قانون کپی رایت جهانی را قبول کنه و بخواد توی کشور اجرا کنه. اون موقع کی دستش جلوتره، اونهایی که ویندوز کار می کردند یا لینوکس. اون موقع قیمت یه ویندوز مثلا xp از رده خارج به دلار اون موقع چنده؟
بنده از بابت این تصویر عذرخواهی می کنم. خیلی زننده است. ولی این ربط نداره که این تصویر یا هر گونه صحبت توی این زمینه را پای جامعه opensource بذاریم. البته می دونم که شما حتما این کار را نکرده اید. و فکر هم نمی کنم جامعه opensource این طور مسائل را بپذریند.
آقاجون اردت
بازم میگم نمیخوام مشکلی پیش بیاد برای تاپیک بخاطر انحرافش از موضوع اصلی
ولی بهرحال نمیشه جواب نداد...
اینم بگم منم مثل شما دارم دیدگاهمو میگم
1.این برای همه چیز صادقه بالاخره دست بالای دست بسیار است
2.خوب اینو که انگار به توافق رسیدیدم بابت قسمت این کجا و آن کجاش دیگه به طرفش و طرز فکرش برمیگرده اینجا خوب و بد نداریم
3.نه دوست عزیز اشتباه میکنی این userfrindly بودنشه که انقدر راحت کاربران میرن سراغش البته دلایلش خیلی بیشتره اما در ادامه بحث ما userfrindly بالاتر قرار میگیره
درضمن شما خودت میگی خودتم جواب خودتو میدی وقتی اکثریت دارن از ویندوز استفاده میکنن حتما برتری داره به لینوکس
این دلیل نمیشه که چون شما داری استفاده میکنی پس برتره همچنین برعکس
4.من مطلب رو گرفتم الان ولش میکنم تا شما بگیریدش
دوست عزیز همه برنامه های کدباز که لزومن لینوکس نیستن غیر اینه؟
من خودم هم از برنامه های کدباز استفاده میکنم مثل مرورگرم
حرف من این بود که وقتی برنامه ای یا سیستم عاملی حتی اگر رایگان باشه کدباز باشه نیازه منو برطرف نکنه برنامه ای که کدبسته هست و نیاز منو برطرف میکنه رو میخرم به طور مثال میگم 2برنامه هست 1.photoshop که کد بسته و پولی هستش 2.gimp که هم رایگان و هم کدباز وقتی گیمپ نتونه نیازه منو برطرف کنه من میرم سراغ فتوشاپ
5.همچنان حرفتون خنده داره
شما مثال ویندوزی میزنی منم لینوکسی شما میتونی اوبونتوی 6.10 رو به 12.04 ارتقا بدید؟ قطعا نه باید از اول نصب کنید شما میتونید اوبونتوی 12.04 رو به اپنسوزه 12.3 ارتقا بدید؟ قطعا نه! چرا این ها که همشون لینوکسن؟
میبینید؟ حرف شما غیر منطقیه
پراکندیگیه لینوکس خیلی بیشتر از این حرف هاست
چه ویندوز چه لینوکس قابلیت آپگریت دارن به شرط اینکه فاصله نسخه ها تا یه حدی باشه نه چندین سال
بعضی حرف های شما باعث میشه فکر کنم شما تو ویندوز خیلی ابتدایی هستید (قصد توهین ندارم)
در ویندوز هم آپدیت ها بدون اختلال انجام میشه اکثر آپدیت ها اصلا ریبوت هم نمیخوان مگر اینکه آپدیت بزرگ یا حساسی باشه که اونم میپرسه از کاربر میتونی چندساعت بعد ریبوت کنی
لینوکس هم بعضی آپدیت هاش ری بوت میخوان
6.شما دنبال همچین شخصی میگردید؟ دارید باهاش صحبت میکنید منم تا چندوقتی پیش لینوکس کار نکرده بودم
عکس العمل من رو هم که دیدید
اما قرار نیست همه کاربرا به یک سیستم عامل مراجعه کنند هرکسی با توجه به کارش سیستم عاملش رو انتخاب میکنه
7.نه نشد من گفتم برنامه ای که برای لینوکس نوشته شده باشه نه با مجازی سازی (یجورایی)
درضمن کدباز باشه تا بقول شما ببینم چیکار میکنه
با این شرایط میتونید نام ببرید
8.دوست عزیز بنز بخاطر قیمت بالاشه که همه گیر نیست
اگر شما بنز رو بکنی رایگان و پراید رو بکنی 1 تومان باز هم پراید رو برمیدارن؟ نه بنز رو برمیدارن
پس با این وجود لینوکسی که رایگانه با توجه به گفته شما قدرتشم که از ویندوز خیلی بالاتره پس باید حداقل فاصلش کمتر میشد با ویندوز نه با ایـــــن فاصله پایینتر باشه
من علاقه ای ندارم برای آینده ای که معلوم نیست نظر بدم
هرموقع اتفاق افتاد راجع بهش صحبت میکنیم
اون عکس هم برای این گذاشتم که ببینید شمایی که میگید کسی توهین نمیکنه بگم چرا میکنه اینم نمونشه بالاخره مشت نمونه خرواره
فــعــلــا
[/list]